• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet günlüğüm

Thank youuu :KK15:
Kahvaltını ve öğle yemeğini evde mi getiriyorsun? Benim yemekaneye indiğim çok nadir, genelde pek diyete uygun şeyler olmuyor.
Taze zencefil ve limon kaynattım, biraz da bal kattım, onu içiyorum şimdi. :kahve: Boğazlar fena

çok geçmiş olsun :KK74:

Kahvaltımı evden getiriyorum.
Sabah uyanır uyanmaz yumurtayı koyuyorum ocaga
sonra banyoya geçip hazırlanıyorum.
O sırada o halloluyor zaten :)
Tamamen hazırlandıktan sonra detoks suyu için kavanoza malzemeleri
doğruyorum, suyunu işe gelince ekliyorum.

1 tane de meyva alınca yanıma oldu bitti, bütün gün için hazırım :)

Ceviz ve badem de zaten şirkette çekmecemde duruyor.
Bu şekilde organizeyim anlayacağın.

Öğle yemeğini şirket de ne çıktıysa sadece ana yemeği alıyorum.
Yanına yoğurt ve salata.

Bu şekilde renkli kapaklı kavanozlarım var, bunların içine
malzemeleri doğruyorum suyunu iş yerinde ekliyorum.
20170201_111603-01_resized.jpeg

12.00/ Mercimek çorbası
Yoğurt- salata
1 dilim çavdar ekmek

12.35/ yeşil çay

Ben de şimdi evden getirdiğim karabuğdaylı mercimek çorbasını içtim.

Bu saat oldu acıkmamıştım; yulaf o kadar tok tutuyor ki.

Detoks suyunun tadı nasıl? Nanenin yoğun tadı geliyor mu?

Merhaba arkadaşlar kahvaltım 1 Brötchen içine bi kk peynir

Kursta çok acıktım ve bu gün ck yorgun hissediyorum dün 1 saat hareket ettim ve hatta daha fazla..temizlik vs dahil. Ayrıca gece heyecandan uyuyamadım. Zayıflama heyecanindan:)
Sonra eve geldim ve çok üzgünüm
Çok değerli bi yüzüğümu kaybettim moralim o kadar bozukki elim kolum kalkmıyor. Ve deli gibi acikmistim.
1simit yanına 2 kaşık yoğurt ve 1 elma yemiştim okey bunda sorun yok ama panikle ararken eşim kinder süt dilimi tarzı bi şey getirmis. Bi baktim diyeti fln unutmuşum yarısını yemişim bile. Neyse yiyim bitireyim dedim.
Simitinde yarısını yiyecektim
Arkadaşlarıma yüzüğümu gördünüz mu diye sorarken bi baktim bitmiş bile.

Çok üzgünüm

Kursa yuruyerek gidip geldim yaklaşık 30 dk oluyor git gel.

Suyumu şu an hesaplayamiyorum üzgünüm. Yazarım yine insaAllah

Ben de şimdi evden getirdiğim karabuğdaylı mercimek çorbasını içtim.

Bu saat oldu acıkmamıştım; yulaf o kadar tok tutuyor ki.

Detoks suyunun tadı nasıl? Nanenin yoğun tadı geliyor mu?

Bana göre iğrenç bir tadı var :KK53:
İçindeki herşeyi tek başına seviyor olmama rağmen
hepsi birleşince suyu felaket kötü geliyor bana :duduk:

Nane 2 yaprak atıyorum fazla yoğun değil tadı.

Merhaba arkadaşlar kahvaltım 1 Brötchen içine bi kk peynir

Kursta çok acıktım ve bu gün ck yorgun hissediyorum dün 1 saat hareket ettim ve hatta daha fazla..temizlik vs dahil. Ayrıca gece heyecandan uyuyamadım. Zayıflama heyecanindan:)
Sonra eve geldim ve çok üzgünüm
Çok değerli bi yüzüğümu kaybettim moralim o kadar bozukki elim kolum kalkmıyor. Ve deli gibi acikmistim.
1simit yanına 2 kaşık yoğurt ve 1 elma yemiştim okey bunda sorun yok ama panikle ararken eşim kinder süt dilimi tarzı bi şey getirmis. Bi baktim diyeti fln unutmuşum yarısını yemişim bile. Neyse yiyim bitireyim dedim.
Simitinde yarısını yiyecektim
Arkadaşlarıma yüzüğümu gördünüz mu diye sorarken bi baktim bitmiş bile.

Çok üzgünüm

Kursa yuruyerek gidip geldim yaklaşık 30 dk oluyor git gel.

Suyumu şu an hesaplayamiyorum üzgünüm. Yazarım yine insaAllah

Fazla karbonhidrat tüketiyorsun. Sabah brötchen
1 tam simit, birde çikolata yemişsin.
İyi gitmiyorsun canım.

Bana göre iğrenç bir tadı var :KK53:
İçindeki herşeyi tek başına seviyor olmama rağmen
hepsi birleşince suyu felaket kötü geliyor bana :duduk:

Nane 2 yaprak atıyorum fazla yoğun değil tadı.
:rolleyes: Acayip merak ettim, sırf meraktan denicem. Resimde epey bir nane var gibi duruyor. Bana da nane tadını kötü yapar gibi geldi. Salatalığı da seçemedim resimde, şüpheli hareketler bunlar :KK45:

Yine limonlu zencefil içiyorum, bal koysam mı kararsızım...

:rolleyes: Acayip merak ettim, sırf meraktan denicem. Resimde epey bir nane var gibi duruyor. Bana da nane tadını kötü yapar gibi geldi. Salatalığı da seçemedim resimde, şüpheli hareketler bunlar :KK45:

Yine limonlu zencefil içiyorum, bal koysam mı kararsızım...

yok ya bugun maydanozda ekledim :)
Onun için hepsi nane gibi görünmüş :KK48:
Greyfurt, nane, limon, salatalık birde maydanoz koydum bugun ekstra olarak.
Zaten 5 günlük bir süresi vardı, bugun tamamladım.
Yarın için başka birşeyler koycam içine
Araştırıyorum şuan :KK53:

yok ya bugun maydanozda ekledim :)
Onun için hepsi nane gibi görünmüş :KK48:
Greyfurt, nane, limon, salatalık birde maydanoz koydum bugun ekstra olarak.
Zaten 5 günlük bir süresi vardı, bugun tamamladım.
Yarın için başka birşeyler koycam içine
Araştırıyorum şuan :KK53:
Taze zencefil koy bence, sonra yine limon, belki tarçın kabuğu? Taktım zencefilee :KK48:

Fazla karbonhidrat tüketiyorsun. Sabah brötchen
1 tam simit, birde çikolata yemişsin.
İyi gitmiyorsun canım.

Haklisin aynı düşüncedeyim.
Akşam yemeğine misafirlikteyim. İnşaAllah orada dikkat ederim. Tartida güzel eksi gördüm bi günde ondan şımardım galiba. Oysa biliyorum o giden sudan...
Birde gerçekten çikolata yı nasıl almışım yemişim sonradan fark ettim.hala inanamıyorum. Bari tadına vara vara yeseymisim :D o kadar bilinçsizce almisim ki. Eşime dedim neden durdurmadın beni. Ne bileyim aldın kendin yedin diyor.

Sağlıksız beslenmek alışkanlık olmuş. Ama düzelteceğim insaAllah kızmayın:))

brotchen.gif
Brötcheni de araştırdım buldum :KK70: Ya bundan bizim market de yapıyor, sıcak sıcak; 1o tane yesen bile tokluk hissi vermez, besin değeri de hiç yok gibi bişey. Nazra_ Nazra_ diyet yaparken birilerinin sürekli uyarması sinir bozucu, biliyorum, ama eve alınan şey mutlaka yenir, almayın. Dün ben de markette baktım, kokladım ama almadım.:KK45:

Ayrıca hem zayıfla diyip hem eline çikolata tutuşturan kocana gelsin bu :duduk:

brotchen.gif
Brötcheni de araştırdım buldum :KK70: Ya bundan bizim market de yapıyor, sıcak sıcak; 1o tane yesen bile tokluk hissi vermez, besin değeri de hiç yok gibi bişey. Nazra_ Nazra_ diyet yaparken birilerinin sürekli uyarması sinir bozucu, biliyorum, ama eve alınan şey mutlaka yenir, almayın. Dün ben de markette baktım, kokladım ama almadım.:KK45:

Aynen çiçekli gibi olan Brötchen diğeri de Brot

Esim hem zayıflamami istiyor hemde istemiyor. O gün itiraf etti popom ve goguslerim dikkat çekici olduğu için rahatsız oluyor bey efendi ben kapalı olduğum halde uyarıyor beni. Karışma bana diyorum baştan o çizgiyi koyuyorum çünkü ben zaten tesettürlüyum
Ama kilolu olduğum için napabilirim yürürken yapışıyor giydiğim şeyde mecbur yani daha fazla da kapanamam. Çünkü Allah için olması lazım. Onun için değil.

Vee evet ya açlik hissediyorum hala ama dün öyle değildi. Kursta esmer ekmek yemiştim. Bu gün insaAllah esmer ekmek alayım.
Sağlıklı tercih edince insan gerçekten hemen acikmiyor

Haklisin aynı düşüncedeyim.
Akşam yemeğine misafirlikteyim. İnşaAllah orada dikkat ederim. Tartida güzel eksi gördüm bi günde ondan şımardım galiba. Oysa biliyorum o giden sudan...
Birde gerçekten çikolata yı nasıl almışım yemişim sonradan fark ettim.hala inanamıyorum. Bari tadına vara vara yeseymisim :KK70: o kadar bilinçsizce almisim ki. Eşime dedim neden durdurmadın beni. Ne bileyim aldın kendin yedin diyor.

Sağlıksız beslenmek alışkanlık olmuş. Ama düzelteceğim insaAllah kızmayın:))

yoo kesinlikle kızmıyoruz :)
Ama uyarmamız lazım, onun için söylüyorum :KK19:

brotchen.gif

evet bunu ben bir oturuşta 10 tane yerim :)
Ama yedikçe acıktırıyor bu tarz şeyler
uzak durmak lazım.

Aynen çiçekli gibi olan Brötchen diğeri de Brot

Esim hem zayıflamami istiyor hemde istemiyor. O gün itiraf etti popom ve goguslerim dikkat çekici olduğu için rahatsız oluyor bey efendi ben kapalı olduğum halde uyarıyor beni. Karışma bana diyorum baştan o çizgiyi koyuyorum çünkü ben zaten tesettürlüyum
Ama kilolu olduğum için napabilirim yürürken yapışıyor giydiğim şeyde mecbur yani daha fazla da kapanamam. Çünkü Allah için olması lazım. Onun için değil.

Vee evet ya açlik hissediyorum hala ama dün öyle değildi. Kursta esmer ekmek yemiştim. Bu gün insaAllah esmer ekmek alayım.
Sağlıklı tercih edince insan gerçekten hemen acikmiyor
Evet ya, Almanya da çok güzel ekmekler oluyor. Tahıllı falan. Bir de diğer öğünlerde ekmek yemeyin. Yemeğin yanında ekmek yiyen tek millet biziz sanırım.
Hadi inşallah devam, sakın bugün kaçırdın diye boş verme. Ay sonunda tablomuzu yenileyecek Shapes. Aynı rakamlar kalmasın, di mi? ;)

Evet ya, Almanya da çok güzel ekmekler oluyor. Tahıllı falan. Bir de diğer öğünlerde ekmek yemeyin. Yemeğin yanında ekmek yiyen tek millet biziz sanırım.
Hadi inşallah devam, sakın bugün kaçırdın diye boş verme. Ay sonunda tablomuzu yenileyecek Shapes. Aynı rakamlar kalmasın, di mi? :KK66:

evet kızlar ay sonunda tablo yenilencek :KK73:
ona göre dikkat edin
düşünsenize ilk ay -4 ler -5 ler görmek var orada
hayal etmeyelim, gerçekleştirelim :KK71:

Hadi inşallah devam, sakın bugün kaçırdın diye boş verme. Ay sonunda tablomuzu yenileyecek Shapes. Aynı rakamlar kalmasın, di mi? :KK66:

evet kızlar ay sonunda tablo yenilencek :KK73:
ona göre dikkat edin
düşünsenize ilk ay -4 ler -5 ler görmek var orada
hayal etmeyelim, gerçekleştirelim :KK71:
Çok teşekkür ederim desteğiniz için ikinizde. Aynen o kadar güzel ekmekler varki bizim poğaça lar börekler hikaye. Ama bi görseniz o kadarda zayıflar çoğu. İncecikler. Düşünüyorum bence onların kemikleri benim kemiklerimden daha incedir :D
Evet devam ediyorum yok bırakmadım suyumu içiyorum 1100 ml suyum şimdilik devam ediyorum

Back