Okuyunca sanki kendimi gördüm. Ben de kilo vermek istiyorum ama kendimi akşamları tutamıyorum. Haliyle kilo vermek isterken kilo alıyorum. Uzun süredir hep aynı kiloda kalmıştım yine fazlam vardı ama bu kış 5 kilo aldım. Şimdi de iradeye hakim olamıyorum ve çok üzgünüm.Merhaba uzun zamandır kilo vermeye calisiyorum ama diyetimi surduremiyorum gun icinde yediklerimde bir problem yok ama gece olunca butun evi yiyorum tv karsisinda.. burayi canim sikildikca ve diyetim boyunca kullanacagim diyet gunlugum olarak kullanacağım katilmak isteyen diyet arkadaslari olursa katilabilirler birbirimize destek amacli. Sabah kahvaltida ucunu kacirdim ama baslamak icin gec degil. Guncel kilom 78.700gun icinde girip yine neler yaptiklarimi yazacagim. Bol sans bana ve diyete giren herkese
Ben de aynıyım gün içinde hiçbir şey canım istemez ama aksam gece olunca baslardım yemek de degil luzumsuz sagliksiz seyler cips cikolata hamurisi cerez gibi. Ben kendimi fotograflarda gorunxe kafama dank etti bir de onceden yasimdan genc gosterdihimi soylerlerdi artik yasimi gosteriyorum herkes abla demeye basladiOkuyunca sanki kendimi gördüm. Ben de kilo vermek istiyorum ama kendimi akşamları tutamıyorum. Haliyle kilo vermek isterken kilo alıyorum. Uzun süredir hep aynı kiloda kalmıştım yine fazlam vardı ama bu kış 5 kilo aldım. Şimdi de iradeye hakim olamıyorum ve çok üzgünüm.
Akşam yemelerinle nasıl başettin acaba? Özellikle bazı günler sanki içimden canavar çıkıyor regl öncesi mesalayediğimin haddi hesabı olmuyor. Sonrasında da bir pişmanlık niye yetimler havada uçuyor. Nasil başedeceğim bu durumla bilmiyorum ve çok mutsuzum.
Şuanda da yuruyus yapiyorum mesela gece demedim ciktim anca firsat buluyorumOkuyunca sanki kendimi gördüm. Ben de kilo vermek istiyorum ama kendimi akşamları tutamıyorum. Haliyle kilo vermek isterken kilo alıyorum. Uzun süredir hep aynı kiloda kalmıştım yine fazlam vardı ama bu kış 5 kilo aldım. Şimdi de iradeye hakim olamıyorum ve çok üzgünüm.
Akşam yemelerinle nasıl başettin acaba? Özellikle bazı günler sanki içimden canavar çıkıyor regl öncesi mesalayediğimin haddi hesabı olmuyor. Sonrasında da bir pişmanlık niye yetimler havada uçuyor. Nasil başedeceğim bu durumla bilmiyorum ve çok mutsuzum.
Pek ugramiyorsun galiba buralaraŞuanda da yuruyus yapiyorum mesela gece demedim ciktim anca firsat buluyorum
Bu hafta diyetim kotu gecti 3 gün fire verdim ama bugün tekrar toparlandım devam tartiya bakmadim moralim bozulmasın diye ama devam edicem yılmak yok. Bu sabah iki kucuk dilim ekmek yumurta kibrit kutusu peynir cay ictim sonrasında bir sey yemedim dun de bir detoksa basladim karaciger yaglanmasi icin. Ayni zamanda kilo vermeye de yardımciymis 2 gundur onu da yapiyorum nane limon kabugu. 1 hafta onu da yapıcam. Insallah bu hafta guzel gider.Pek ugramiyorsun galiba buralaraara ara gel de motive edelim birbirimizi
Bu sabah evde çikolata vardı ama yemedim
1 bardak bitki çayı
1 bardak 3 u bir arada
1 bardak da normal çay içtim
Az sonra yemeğe ineceğim