Diyet günlüğüm

Anksiy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.005
802
09.05.2022 Güncel 78 kilo
Bu haksızlığı kendime yapmaya devam etmiycem. Aslında güzel bir kadındım ama kilo aldığımdan beri kendimi sürekli kısıtlamak zorunda kaldığımı hissediyorum. Burda sürekli paylaşım yaparak kendimi motive edicem. Bu başla bitir başla bitir diyetleri beni çok yordu. 10 mayıs benim başlangıç günüm.

Umarım bu sefer başarıcam.Neden bir türlü irademe sahip olamadigimi ve bosverdigimi bir turlu anlayamiyorum. Daha oncesinde 25 kilo vermistim ordaki hirsim cok farkliydi simdi bir turlu o motivasyona sahip olamiyorum. Ama yine basaricam. Yine hayir demeyi ogrenicem. Yine duzenimi olusturucam çünkü düzgün bir fizikte olmayı istiyorum.

İlk hedef 70
Asıl Hedef 63

SABAH
Kesinlikle yumurtanın oldugu kahvaltı

ÖĞLEN
1 tabak yemek ya da 2 adet galeta varsa ayran

AKŞAM
1 tabak yemek yaninda ayran cacik ya da yogurt

TATLI YOK!

Ayda bir kez kaçamak hakkı. Ay sonu olarak düşünüyorum.

HAYIR DEMEYİ ÖĞREN.

Çok acıkılırsa yoğurt, havuç salatalık

Motive sebepleri

Gobek istememem guzel bir fizigimin olmasini istemem.
Kiyafetlerimin icine girememem.
Kendimi guzel hissedememem. Surekli kiyafetlerde kamufle icin ugrasmam. Eski beni ozlemem. Basarmak istemem.
Guzel elbiseler giymek istemem. Bakimli kendine bakan bi kadin olmak istemem.
Kilo yuzunden herseyi ertelemek istemem ve kilo yuzunden daha azini hak ettigimi hissetmem.

10 haziran tartı günüm

Son düzenleme:
Bir mağzaya gidip beğendiğin en güzel kıyafeti alabilirsin ama olmak istediğin bedeni l giyiyorsan ve s bi vücuda sahip olmak istiyorsan mesela bu seni motive edebilir güzel bi taktik ve kahvaltıdan sonra tarçınlı kahve dene istersen bana baya iyi gelmişti

Deniycem tarcinli kahveyi tesekkur ederim umarim buraya hedefime ulasmis bir sekilde de yazarim. Aslinda dolabimda bir cok kucuk kiyafet var. Eskiden 63 kiloydum. Umarim yine toparlanip 70 li rakamlardan kurtulurum

Deniycem tarcinli kahveyi tesekkur ederim umarim buraya hedefime ulasmis bir sekilde de yazarim. Aslinda dolabimda bir cok kucuk kiyafet var. Eskiden 63 kiloydum. Umarim yine toparlanip 70 li rakamlardan kurtulurum
İnşallah istediğin vücuda kavuşursun kavuşamasanda hiç üzülme olduğun gibi sev kendini

Herkes kendi fiziginin mimari. Bugun diyet yapmaya calisirken kendime yeni duzen olustururken benden daha yasi buyuk olmasina ragmen daha kucuk gozuken ve fizigi gercekten cok iyi bir arkadasima imrendim resmen. Keske ben de istahi kapali olanlardan olabilseydim. Bu kadar kendimle savas vermesedim.

Benimde 10.15 kiloya yakın kilo vermem gerekiyordu neler neler yaptım ne diyetisyenlere gittim hiç biri bi fayda etmedi çünkü istemiyordum ve boğazıma aşırı düşkün biri de değilim ama tatlıyı kesemiyorum en sonunda herseyden 1.2 kaşık yiyip günde 1 kere de tatlı hakkı koydum kendime düzenli yatıp kalktım bu çok önemliymiş bunu anladım bide hiç su içmeyen biriydim buda çok önemliymiş 6 dan sonrada hiç bisi yiyip içmedim su yoğurt kahve haric ve yürüyüş yaptım miniğimle sonra ayda 6 kilo verdim öyle katı diyetleri pek önermiyorum ben insanın içinde bitiyo hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…