- 26 Kasım 2015
- 1.005
- 802
09.05.2022 Güncel 78 kilo
Bu haksızlığı kendime yapmaya devam etmiycem. Aslında güzel bir kadındım ama kilo aldığımdan beri kendimi sürekli kısıtlamak zorunda kaldığımı hissediyorum. Burda sürekli paylaşım yaparak kendimi motive edicem. Bu başla bitir başla bitir diyetleri beni çok yordu. 10 mayıs benim başlangıç günüm.
Umarım bu sefer başarıcam.Neden bir türlü irademe sahip olamadigimi ve bosverdigimi bir turlu anlayamiyorum. Daha oncesinde 25 kilo vermistim ordaki hirsim cok farkliydi simdi bir turlu o motivasyona sahip olamiyorum. Ama yine basaricam. Yine hayir demeyi ogrenicem. Yine duzenimi olusturucam çünkü düzgün bir fizikte olmayı istiyorum.
İlk hedef 70
Asıl Hedef 63
SABAH
Kesinlikle yumurtanın oldugu kahvaltı
ÖĞLEN
1 tabak yemek ya da 2 adet galeta varsa ayran
AKŞAM
1 tabak yemek yaninda ayran cacik ya da yogurt
TATLI YOK!
Ayda bir kez kaçamak hakkı. Ay sonu olarak düşünüyorum.
HAYIR DEMEYİ ÖĞREN.
Çok acıkılırsa yoğurt, havuç salatalık
Motive sebepleri
Gobek istememem guzel bir fizigimin olmasini istemem.
Kiyafetlerimin icine girememem.
Kendimi guzel hissedememem. Surekli kiyafetlerde kamufle icin ugrasmam. Eski beni ozlemem. Basarmak istemem.
Guzel elbiseler giymek istemem. Bakimli kendine bakan bi kadin olmak istemem.
Kilo yuzunden herseyi ertelemek istemem ve kilo yuzunden daha azini hak ettigimi hissetmem.
10 haziran tartı günüm
Bu haksızlığı kendime yapmaya devam etmiycem. Aslında güzel bir kadındım ama kilo aldığımdan beri kendimi sürekli kısıtlamak zorunda kaldığımı hissediyorum. Burda sürekli paylaşım yaparak kendimi motive edicem. Bu başla bitir başla bitir diyetleri beni çok yordu. 10 mayıs benim başlangıç günüm.
Umarım bu sefer başarıcam.Neden bir türlü irademe sahip olamadigimi ve bosverdigimi bir turlu anlayamiyorum. Daha oncesinde 25 kilo vermistim ordaki hirsim cok farkliydi simdi bir turlu o motivasyona sahip olamiyorum. Ama yine basaricam. Yine hayir demeyi ogrenicem. Yine duzenimi olusturucam çünkü düzgün bir fizikte olmayı istiyorum.
İlk hedef 70
Asıl Hedef 63
SABAH
Kesinlikle yumurtanın oldugu kahvaltı
ÖĞLEN
1 tabak yemek ya da 2 adet galeta varsa ayran
AKŞAM
1 tabak yemek yaninda ayran cacik ya da yogurt
TATLI YOK!
Ayda bir kez kaçamak hakkı. Ay sonu olarak düşünüyorum.
HAYIR DEMEYİ ÖĞREN.
Çok acıkılırsa yoğurt, havuç salatalık
Motive sebepleri
Gobek istememem guzel bir fizigimin olmasini istemem.
Kiyafetlerimin icine girememem.
Kendimi guzel hissedememem. Surekli kiyafetlerde kamufle icin ugrasmam. Eski beni ozlemem. Basarmak istemem.
Guzel elbiseler giymek istemem. Bakimli kendine bakan bi kadin olmak istemem.
Kilo yuzunden herseyi ertelemek istemem ve kilo yuzunden daha azini hak ettigimi hissetmem.
10 haziran tartı günüm
Son düzenleme: