Diyet arkadaşim ?

edan18

Bşlngç:81.4 Güncel: 53.7 Hedef:52
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
772
1.239
63
Merhaba kızlar. Ben kendime diyet arkadaşı arıyorum. 81.4ten 65.7ye düştüm. Yakin kiloda olan kimse var mi? Beraber motive oluruz. :)

Canım nasıl verdin o kadar kiloyu ya bende başlamak istiyorum ama abur cubura dayanamıyorum hiç Ama yarın bende yapcam allahın izniyle

Canım nasıl verdin o kiloyu ya bende başlamak istiyorum ama abur cubura dayanamıyorum hiç Ama yarın bende yapcam allahın izniyle
Valla azmettim. Abur cubur ve kola sprite kesinlikle icilmemesi gerek. Gunde 2.5 lt su. Öğünlerini kesinlikle atlama. İlk baslarda çok kolay verirsin. Kaç kilosun canim

Valla azmettim. Abur cubur ve kola sprite kesinlikle icilmemesi gerek. Gunde 2.5 lt su. Öğünlerini kesinlikle atlama. İlk baslarda çok kolay verirsin. Kaç kilosun canim

63 64 gibiyim ama regl oldum bugünde arkadaşım geldi ben böyle böyle başlayamıyorum işte genelde sürekli başlarım 1 gün sonra bozarım bazen hiç diyet falan yapmam kilo veririm bu yaz mesela 5 kilo verdim nasıl oldu anlamadım

[QUOTaydn, post: 49177394, member: 751421"]63 64 gibiyim ama regl oldum bugünde arkadaşım geldi ben böyle böyle başlayamıyorum işte genelde sürekli başlarım 1 gün sonra bozarım bazen hiç diyet falan yapmam kilo veririm bu yaz mesela 5 kilo verdim nasıl oldu anlamadım[/QUOTE]
Asil onemli olan istemek gerçekten. Ben kendimi kilolu görmüyordum. Sonra bi baktım 81.4. Ve boyle olmaz dedim. O zaman zaten oluyor

Asil onemli olan istemek gerçekten. Ben kendimi kilolu görmüyordum. Sonra bi baktım 81.4. Ve boyle olmaz dedim. O zaman zaten oluyor[/QUOTE]

Ben diyet yapamıyorum bi türlü kafamda bitiremiyorum o yüzden diyet yerine akşam geç yemem su içerim falan o tarz şeyleri yaparım en azından diye düşüyorum

Merhaba kızlar. Ben kendime diyet arkadaşı arıyorum. 81.4ten 65.7ye düştüm. Yakin kiloda olan kimse var mi? Beraber motive oluruz. :)
Ben 67 kiloyum çok iyi motive ederim diyet olayına beni de başlatsın bir hayır sever ya

kontesbarts, post: 49177574, member: 688485"]Ben 67 kiloyum çok iyi motive ederim diyet olayına beni de başlatsın bir hayır sever ya[/QUOTE]
Eger zayiflamak istiyorsan baslayabilirsin ama boyle memnunsan olmaz canim. Ona bir karar ver

zayıflamak istiyorum da Şevkim kırılıyo bazen hoooop başa dönüyorum

72 73 falanım ama sana yetişirim
Hiç bu kadar diyet modunda olmamıştım

Canım nasıl verdin o kadar kiloyu ya bende başlamak istiyorum ama abur cubura dayanamıyorum hiç Ama yarın bende yapcam allahın izniyle
Ahanda ayni ben.78 kilogdan 62ye dustum dahada gitmiyor.boyumda1.70.dun ip atlamaya basladim

Ben 67 kiloyum çok iyi motive ederim diyet olayına beni de başlatsın bir hayır sever ya
Arkadasim bi kere aklinizdan diyet i cikarin saglikli beslenme deyin yoksa psikojikmen kendinizi hep ac hisseder vede yemeye yonelirsiniz.oyuzden diyet diye birsey yok boyle baslayalim.dikkatli beslenerek ve ozellikle sebze ve protein yaninda da yuruyus veya ip atla tammdir :)

Sağlıklı beslenme işin daha sempatikleşmiş hali sanırım

Hahaha :)biraz oyle tatlim ama diyette cok kisitlarsin saglikli beslenmede herseyden yersin :)
Annem evimde misafir , gitsinde hemen başlicam sağlıklın beslenmeye. O varken imkansız bu arada tavsiyelerinizi alabilirim seve seve

Annem evimde misafir , gitsinde hemen başlicam sağlıklın beslenmeye. O varken imkansız bu arada tavsiyelerinizi alabilirim seve seve
Tabiki canim ben 78 kg dan dustum 62 ye.en onemli sey irade arkadasim seni yolundan dondurmek isteyecek cok kisi olacak.o insanlar sen zayifladiktan sonra bu sefer nasil zayifladun diye senden bilgi almaya calisacak.canim ilk once sekeri ve hamurisini kes tuzu kisitla.ekmek olarak tam bugday tercih et ara ogunlerine yesil elma tuzsuz kuru yemis ve yogurt ekle.yemekkerinde baharatlar ozellikle kirmizi biber kullanmayi unutma.beslenme sebze ve protein agirkikli olsun.meyve 2 porsiyonu gecmesin bol bol su ic yesilcay en fazla 3 fincani gecmesin.bide insanlarin en buyuk yanlisi corbayi yemekten once icme yemekten sonra ic ki sindirimin kolaylassin aklima gekdikce yazarim canim:)

Yakından takip ediyo olucam sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…