• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet arkadası arıyorum

tok tutar tabı psikolojıyede baglı aclık tokluk hıssı bılıyoruz.şahsen vitalisi tek gecerim kuru üzümlü bademli filan hımm harika.benım yıne bı diyet bulmam lazım olmuo boyle durup durup yıyesım gelıo:50:2 kılo verdım 5 kılo almıım ağlarım walla:14:

evet canm 2 gündr deniyorum tok tutuyo çikolatalısı cok hoşuma gtti benm bakalım onla devam edicem . gündüz yetiyoda aksam olunca accayip iştahım acılıyoya ama tutuyorum kendimi form cyımı içip oturuyorum

kızlar diyetsiz olmuyo ya.dyeti birakinca iştahım fena açıldı hiç bişey gözüm görmüyo.
Pazartesi patates diyetine başlamayı düşünüyorum.sizede belki fikir olur. :)

kızlar diyetsiz olmuyo ya.dyeti birakinca iştahım fena açıldı hiç bişey gözüm görmüyo.
Pazartesi patates diyetine başlamayı düşünüyorum.sizede belki fikir olur. :)

zeynepsuzan bana didin gibiii.acıldı benm bogaz walla yemegı ekmeksız yedım guya su saate kadar neler yedım neler:26: yarın aksamda arkadas cagırdı orda da yıyıp yenı bı dıyete baslamalı boyle gıdersem 65i gorurum:52: dukana baktım işime gelmedi çook uzun iş..13gunu tamamlayamadım onu hıc yapamam.. patates mi yicez sadece bi bakım onada.. olmazsa yeniden isveç:31:

sabah 63.1i gördum ya:9: amaann annem derdı hala da soyler sen hıc ınce olmadın yavrum ugrasma bosuna kendı yorma..anneler her zaman haklıdır:16: yeme duzenınde radıkal degısımler yapmak gerek..

sabah 63.1i gördum ya:9: amaann annem derdı hala da soyler sen hıc ınce olmadın yavrum ugrasma bosuna kendı yorma..anneler her zaman haklıdır:16: yeme duzenınde radıkal degısımler yapmak gerek..

hiç alakası yok canım, 4 kg doğan, tombiş tombiş olan bir çocukluk arkadaşım vardı, kız zayıflayacağım diye inat ettkten sonra incecik oldu ve hala öyle... kim sporunu yapıp yemesine dikkat ederse incecik oluyor, bence annene de bunu göstermelisin ;)

ayrıca yaz ayları geldi canı dondurma isteyenler light dondurma ya da yoğurtlu dondurmaları yesinler, az kalori ile kurtulmaya bakalım bari:))

cnm light dondurma demişsin..:103: peki nerden buluruz ben hiç rastlamadım.dondurmayıda çok severim :131:

aslında bir sürü markanın var ama en bilindikleri söyleyeyim:)

mado'da light dondurma var canım, hem de hiçbir farkı yok, gayet leziz. ilk tercihimdir kendisi ama şu an dukan yaptığım için bunu yiyemiyorum, yoğurtlu dondurmayla yetiniyorum.

bir de kahve Dünyası'nda yoğurtlu dondurma var. light yoğurt, süt ve tatlandırıcıdan yapılıyor bu da diyete uygun ama bunun tadı tam olarak dondurma gibi değil. yine de gideri var:)) dukancılar için iyi bir dondurma alternatifi:))

Annecimmmm:)) motive olayım diye hangi başlığı takip etsem başlıktakiler kayboluyor, konu donuyor:(( bende bi uğursuzluk olmalı:/

kizlar bende 76 kiloyum hadi varmisiniz topigi canlandiralim hep birlikte zayiflayalim varmsiiniz bekliyorummmmmmmm....

kizlar bende 76 kiloyum hadi varmisiniz topigi canlandiralim hep birlikte zayiflayalim varmsiiniz bekliyorummmmmmmm....

Ben varimmmmm diyorum en son yartildigimda 67 idim su an kesin 69 falan olmusumdur her gun rapor edersek bu is azimle olur diyorum bol su az yag sifir seker bu kadar zaten bunlarla en az 6-7 kilo veririz

Ben varimmmmm diyorum en son yartildigimda 67 idim su an kesin 69 falan olmusumdur her gun rapor edersek bu is azimle olur diyorum bol su az yag sifir seker bu kadar zaten bunlarla en az 6-7 kilo veririz

Tamam canim basliyoruz, benim adim fatma 24 yasindayim 2 yasinda kizim var almanyada yasiyorum. Malesef daha yeni biseyler yiyorum yedikten sonra 1 saat yürümeye cikacagim. SEnin formülün ne bende sekeri tamamen kestim. hamur isi beyaz ekmek yok ama cikolataya dayanamiyorummmmm. Sen nasil zayifliyorsun????

arkadaslar merhaba.. ben 19 yuasında 76 kilo 1,63 boyunda oldukca sisman bir kişiyim ve artık sınıra kadar geldi kilolarımdan kurtulmak istiyorum ve birbirimöizi motive edebilecegimiz arkadaslar arıyorum kütfen bana yardımcı olun . kendim için hazırladıgım bir diyet listesi ile ocak ayında 65 kiloya kadar düşmüştüm fakat yasadıgım psikolojik problemler sebebiyle hepsini fazlasıyla geri aldım .. yarın bir nisan ve ben yarın diyete baslıyorum benimle birlikte diyete baslama isteyenler lütfen bana katılsın birbirimizi motive ederek yaza kadar fit ve formda görüntü kazanabiliriz .. cevaplarınızı bekliyorum lütfen bana dönüş yapın ..

canımm benım durum sendende vahım 22 yas ve 82 kılo :( boy 163 bende dun elma dietine basladım ılk olce vicudu soka sokup sonra normal dıete baslamayı dusunuyorum hadı hepımız icin hayırlısı birliktebasaracagız ......:34:

Back
X