- Konu Sahibi diyetdelisi
a aaaa geçmiş olsun cnm.zarar çokmu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tok tutar tabı psikolojıyede baglı aclık tokluk hıssı bılıyoruz.şahsen vitalisi tek gecerim kuru üzümlü bademli filan hımm harika.benım yıne bı diyet bulmam lazım olmuo boyle durup durup yıyesım gelıo2 kılo verdım 5 kılo almıım ağlarım walla
![]()
kızlar diyetsiz olmuyo ya.dyeti birakinca iştahım fena açıldı hiç bişey gözüm görmüyo.
Pazartesi patates diyetine başlamayı düşünüyorum.sizede belki fikir olur. :)
isveç ben 5 gün yaptm 2 kilo verdim ama diyeti birakinca geri aldm.patates aklima yatti.gel pazartesi baslayalim :)
her ögun patates mı yıcezne bu çektiğimiz yahu..
sabah 63.1i gördum yaamaann annem derdı hala da soyler sen hıc ınce olmadın yavrum ugrasma bosuna kendı yorma..anneler her zaman haklıdır
yeme duzenınde radıkal degısımler yapmak gerek..
cnm light dondurma demişsin..:103: peki nerden buluruz ben hiç rastlamadım.dondurmayıda çok severim :131:
kizlar bende 76 kiloyum hadi varmisiniz topigi canlandiralim hep birlikte zayiflayalim varmsiiniz bekliyorummmmmmmm....
Ben varimmmmm diyorum en son yartildigimda 67 idim su an kesin 69 falan olmusumdur her gun rapor edersek bu is azimle olur diyorum bol su az yag sifir seker bu kadar zaten bunlarla en az 6-7 kilo veririz
arkadaslar merhaba.. ben 19 yuasında 76 kilo 1,63 boyunda oldukca sisman bir kişiyim ve artık sınıra kadar geldi kilolarımdan kurtulmak istiyorum ve birbirimöizi motive edebilecegimiz arkadaslar arıyorum kütfen bana yardımcı olun . kendim için hazırladıgım bir diyet listesi ile ocak ayında 65 kiloya kadar düşmüştüm fakat yasadıgım psikolojik problemler sebebiyle hepsini fazlasıyla geri aldım .. yarın bir nisan ve ben yarın diyete baslıyorum benimle birlikte diyete baslama isteyenler lütfen bana katılsın birbirimizi motive ederek yaza kadar fit ve formda görüntü kazanabiliriz .. cevaplarınızı bekliyorum lütfen bana dönüş yapın ..