Şifa olsun , maşallahSabah tartida 70.95 gördüm ama gun boyu sadece su bitki çayı ve sade kahve içtim. Spor yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şifa olsun , maşallahSabah tartida 70.95 gördüm ama gun boyu sadece su bitki çayı ve sade kahve içtim. Spor yaptım
İnsallah, tesekkur ederimmmŞifa olsun , maşallah
Merhaba hanımlar, 23 yaşında 7 aylık evli biriyim. Kilom daha önce 78lere çıkmış isveç diyeti ve sporla 58e kadar düşmüştü. 5 yıldır 60-62 kilo arasında koruyordum. Evlendim şehir değiştirdim 2 ay işsiz ve evdeydim onun rehavetiyle 69.75 çıktım bu sabah. Kendimi beğenmez oldum giydiğimi yakıştıramıyorum. Su diyeti yapacağım 1 haftalık kendime motivasyon için benimle diyet yapacak birini arıyorum lütfen destek olun
Bende varımMerhaba hanımlar, 23 yaşında 7 aylık evli biriyim. Kilom daha önce 78lere çıkmış isveç diyeti ve sporla 58e kadar düşmüştü. 5 yıldır 60-62 kilo arasında koruyordum. Evlendim şehir değiştirdim 2 ay işsiz ve evdeydim onun rehavetiyle 69.75 çıktım bu sabah. Kendimi beğenmez oldum giydiğimi yakıştıramıyorum. Su diyeti yapacağım 1 haftalık kendime motivasyon için benimle diyet yapacak birini arıyorum lütfen destek olun
Kesinlikle sonraki süreç daha önemli. Ben de bir gün yaparak sonra 3 er gün yaptım iki kez. En son 4 gün yaptım ama ben de dikkat etmedim. O zaman yaptığım her şey boşa gitmiş oluyor. Şimdi tekrar 3 gün yapmak istiyorum ama bu sefer daha bilinçli olacağım inşallahAçlıktan sonraki süre daha önemliymiş. Kaç gün aç kaldıysan o kadar gün dikkatli beslenmek,tuz hiç almamak gerekiyor. Cok araştırdım muhteşem bir diyet en güzeli benim için sarkık deriyi de yediği bilgisiydi.sezeryan doğumdan sonra sarkan göbeği başka türlü kolay kolay toparlayamam sanırım ama gözümle gördüm her geçen gün göbek toparlanıyor vücut sarkmadan kilo veriliyor.
Bence boşa gitmiş değil mutlaka vücudumuzda temizlik oluyor ama tam bir verim alamıyoruz yanlış beslendiğimiz için. Siz kaç kilosunuz?hedefiniz sadece kilo vermek mi ? 3 günden fazla yapınca lavman yapmak gerekiyor ben 2 kez lavman yaptım o 7 günlükte.eczaneden set almıştım. Simdi yine su orucu yapmaya çok ihtiyacım var ama şu an uygun bi zaman değil benim için. Benim sağlık sorunları için de ihtiyacım var kalbimin üst kısmında sürekli ağrı var o dönem geçmişti yine başladı.varis ve basur sorunu yaşıyorum onlarin da su orucuyla tedavi olacağına inanıyorum.80 kiloya yakınım inşallah azimle yapıp 60 lara düşerim bu sene.Kesinlikle sonraki süreç daha önemli. Ben de bir gün yaparak sonra 3 er gün yaptım iki kez. En son 4 gün yaptım ama ben de dikkat etmedim. O zaman yaptığım her şey boşa gitmiş oluyor. Şimdi tekrar 3 gün yapmak istiyorum ama bu sefer daha bilinçli olacağım inşallah
Ben 68,5 im şimdi. Eliminasyon diyeti yapıyorum ürtiker için. Su orucu yaparken de 3.gun İngiliz tuzu(magnezyum sülfat) içerek bağırsak temizliği yaptım. Hem zararsız hem de bütün vücut magnezyum yüklenmiş oluyor. Ben en çok bağırsak temizliği için istiyorum yenilenmeye ihtiyacı var. Siz de en kısa zamanda başlar şifa bulursunuz inşallahBence boşa gitmiş değil mutlaka vücudumuzda temizlik oluyor ama tam bir verim alamıyoruz yanlış beslendiğimiz için. Siz kaç kilosunuz?hedefiniz sadece kilo vermek mi ? 3 günden fazla yapınca lavman yapmak gerekiyor ben 2 kez lavman yaptım o 7 günlükte.eczaneden set almıştım. Simdi yine su orucu yapmaya çok ihtiyacım var ama şu an uygun bi zaman değil benim için. Benim sağlık sorunları için de ihtiyacım var kalbimin üst kısmında sürekli ağrı var o dönem geçmişti yine başladı.varis ve basur sorunu yaşıyorum onlarin da su orucuyla tedavi olacağına inanıyorum.80 kiloya yakınım inşallah azimle yapıp 60 lara düşerim bu sene.