- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- Konu Sahibi Hyperborea17
Bugün tartıldım 66,6 kg. Hep 6lı inşallah hepsi 5li rakamları da görmek nasip olur. Haziran sonuna kadar 55 olmak hedef. Sabah bir yumurta sarısı, az beyaz peynir, 3 yeşil zeytin ve az domates, ekmek yok. Az önce yeşil elma yedim. Şimdi yeşil elmalı limonlu çay içeceğim. Uzun zamandır yeşil çay da içmedim yarın günde bir tane olmak üzere ona da başlarım. Her gören ne kadar zayıflamışsın diyor. Kıyafet ve makyajı severim. Dikkat ederim iyi görünmeye. Artık giydiğim her şey yakışıyor. 38 beden giyiyorum üstte. Pantolonlar ancak 40 olmak üzere de. Pantolon almıyorum. En son 72 iken aldıklarım likralı olan kotlarla takılıyorum.3 kot değişimli giyiyorum. Çok beğendiğim bir kot almıştım indirimden bir beden küçük almıştım ancak 3-4 kg daha giderse olacak gibi duruyor. Tabi bir çok kıyafeti beğenirsem küçük alıyorum ki daha çok hırs yapıyorum. Bazı 60lı kilolarda iken giydiğim kıyafetler artık oluyor bu da çok güzel bir mutluluk. Bir dilim pastanın verdiği mutluluktan çok fazla mutluluk ince bir beden.
Maşallah spora ne kadar çok zaman ayırıyorsunuz, Ben de çalışıyorum sabah 07,30 da evden çıkıyorum akşam 18:30 da evdeyim yemek , çocuk derken halim kalmıyor zamanı yönetemiyorum ya da kendime ayıracak vaktim kalmıyor kızımla oyun oynuyoruz.