- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neymiş merak ettimBen bugün çok kötü yazmak bile istemiyorum nöbet günüm hiçbir yer açık değil o yüzden baya kötü baya. Kantinden ne bulduysam artık
Öğlen hamburger akşam pizza patates .....Neymiş merak ettim![]()
OhhhhÖğlen hamburger akşam pizza patates .....
Bende haftaya pazartesiye kadar 65 olsammmmBu arada sabah tartıldım şuralara bi yere 72,5 i not alayımbu ay sonu hedefim 70
Tartılmayı hedeflediğimiz zaman yazar mısın canım.Bu arada sabah tartıldım şuralara bi yere 72,5 i not alayımbu ay sonu hedefim 70
Canım aynı sürede tartılalım lütfen. Suan diğerlerimiz aynı hedefe ulasamaz o yüzden şevk kırıcı olurKızlarr. Bende sabah tartılacağıma şimdi tartılayım dedim. Bide baktım ki 66,5 olmuşumCumadan bu Güne 1 kilo 700 gr vermişim. Ve bunu dişime borçluyum
![]()
Tamam canım haklısınCanım aynı sürede tartılalım lütfen. Suan diğerlerimiz aynı hedefe ulasamaz o yüzden şevk kırıcı olur
Günaydın canım. Bende bir buçuk bardak süt ve yarım şeftali yedim kahvaltıdaGünaydın kızlar, chialı omlet yedim
Mangal varsa işin zor canım :)Kızlar ben pikniğe geldim Allah affetsin inşallah kaçırmam fazla![]()
Ooo senin kilolar gidici bu gidişle :)Bende sabahtan beri. Bir bardak fanta. 2 bardak ayran. Yarım şeftali. Bir çay bardağı yeşil çay. Sadece bir tane yaprak sarması. Bu kadar![]()
Kız her şerde bir hayır var dedikleri bu olsa gerekBende sabahtan beri. Bir bardak fanta. 2 bardak ayran. Yarım şeftali. Bir çay bardağı yeşil çay. Sadece bir tane yaprak sarması. Bu kadar![]()