Diyet arkadaşı arıyorum 07.08.2019

Grup oluşursa katilmak isterim unutmayin beni :)

Onu yapmıştım ama kan şekerim çok düştü. Suan diyetisyenin verdiği iyi gidiyor aslında. Beni bayram mahvetti
valla benide öyle canım ya bayramda mutfaktan çıkamadım doğru bir yemekte yemedim oturup ayakta yediklerimde yetti gibi

kuzum valla bende öyleyim yeyince hemen alıyorum hemen , ama bir hafta birşey yemesem birşey yok . birde zumbaya başladım inşallah herşey güzel olacak diye kendimi teselli ediyorum bacaklarım felan tombul tombul bir 70 düşsem millet haftada 3-4 kilo veriyo ben bunu ayda vermeye razıyım ama işte olmuyo

kuzum valla bende öyleyim yeyince hemen alıyorum hemen , ama bir hafta birşey yemesem birşey yok . birde zumbaya başladım inşallah herşey güzel olacak diye kendimi teselli ediyorum bacaklarım felan tombul tombul bir 70 düşsem millet haftada 3-4 kilo veriyo ben bunu ayda vermeye razıyım ama işte olmuyo

kızlar bu aksam dıyetısyen randevum var :) bakalım kilo verdik mi aldık mı pis boğazlık kötü şey

Mrb arkadaşlar bende aranıza katılabilir. Miyim acaba....psikolojik men ben sıfırlardayım.....
gül kabul ederse şimdiden hoşgeldin tatlım bu iş çok uzun bir maraton , sabır istiyo pes etmemek istiyo, bir ayda verdiğini yeri gelecek bir haftada alacaksın ama pes etmeyeceksin benden sana tavsiye hep yüksek olacak hayallerin , hep güzel düşüneceksin ki güzel olacak , canını da sıkma lütfen verirsin bu kiloları biz aldık tabikide biz vercez yapamayacak birşey yok

Kuzum nereye başladın bir salona mı gidiyorsun yoksa evde mi yapıcaksın bende spor salonuna mı yazılsam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…