- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 44
Neymiş merak ettimBen bugün çok kötü yazmak bile istemiyorum nöbet günüm hiçbir yer açık değil o yüzden baya kötü baya. Kantinden ne bulduysam artık
Öğlen hamburger akşam pizza patates .....Neymiş merak ettim
OhhhhÖğlen hamburger akşam pizza patates .....
Bende haftaya pazartesiye kadar 65 olsammmmBu arada sabah tartıldım şuralara bi yere 72,5 i not alayımbu ay sonu hedefim 70
Tartılmayı hedeflediğimiz zaman yazar mısın canım.Bu arada sabah tartıldım şuralara bi yere 72,5 i not alayımbu ay sonu hedefim 70
Canım aynı sürede tartılalım lütfen. Suan diğerlerimiz aynı hedefe ulasamaz o yüzden şevk kırıcı olurKızlarr. Bende sabah tartılacağıma şimdi tartılayım dedim. Bide baktım ki 66,5 olmuşumCumadan bu Güne 1 kilo 700 gr vermişim. Ve bunu dişime borçluyum
Tamam canım haklısınCanım aynı sürede tartılalım lütfen. Suan diğerlerimiz aynı hedefe ulasamaz o yüzden şevk kırıcı olur
Günaydın canım. Bende bir buçuk bardak süt ve yarım şeftali yedim kahvaltıdaGünaydın kızlar, chialı omlet yedim
Mangal varsa işin zor canım :)Kızlar ben pikniğe geldim Allah affetsin inşallah kaçırmam fazla
Ooo senin kilolar gidici bu gidişle :)Bende sabahtan beri. Bir bardak fanta. 2 bardak ayran. Yarım şeftali. Bir çay bardağı yeşil çay. Sadece bir tane yaprak sarması. Bu kadar
Kız her şerde bir hayır var dedikleri bu olsa gerekBende sabahtan beri. Bir bardak fanta. 2 bardak ayran. Yarım şeftali. Bir çay bardağı yeşil çay. Sadece bir tane yaprak sarması. Bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?