- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
kız yok ben tartılcaz diye dedimPazartesi sendromu hiç bitmiyor ki bende tüm günlerimi hapsediyor pislik
Yok kuzu o zaman kadınlar kulubünün bi mantığı kalmıyorNiye kız sessize alırsın grubu canın istediğin zaman bakarsınaman tel numarası zaten sapıklık yaparsam engelle beni
Kız Pazartesi diye biliyom benBu yola beraber girdik bir kişi bile istemezse olmaz bence ama yine de siz bilirsiniz kızlar kendi aranızda kurun isterseniz burda da aktif olun ama ☺
Kuzum çizelge 19 gösteriyor bence 19 uKız Pazartesi diye biliyom benbence isterseniz kurun burda da konuşun ama
Eee o zaman bu Pazartesi yi esmi geçcezKuzum çizelge 19 gösteriyor bence 19 u
İnşallah teşekkür ederizSelâm arkadaşlar inşAllah hepiniz hedeflediğiniz kiloya düşersinizBen de diyetteyim
6 ay benim icin cok uzun yoksa bende katilmak isterdim insallah istediginiz gibi bir sonuc alip saglikla yasarsinizCanım 6 aylık maratona başladım ve son derece kararlıyımYani vazgeçmek gibi bir seçenek yok
Ben de katılabilir miyimmerhaba kızlar,
geçen hafta diyetisyen ile beraber diyete başladım, 1 haftayı devirmiş bulunmaktayım. birbirimize destek olacak ve verdiğimiz kiloları birbirimizle paylasabılecegımız diyet arkadaşı arıyorum. 07.08.2019
çok şükür 1 değil 3 yol arkadaşı buldum ve guncel halımızı aşağıda bulunan tablodan takip edebilirsiniz. aramıza katılmak isteyen arkadaşlar varsa, lütfen her hafta tartılıp bildirebileceğine ve her gün konuya yazıp yedıklerı/tavsiyeleri hakkında bılgı verebılecek kişiler olması gerektiğini göz önünde bulundursun. en fazla 5 kişi olmak birbirimizi takip etmek açısından daha iyi olacaktır. 08.08.2019
Tarih 30.07.2019 06.08.2019 19.08.2019 G gulbos 99.8 kg 98,6 kg ipek zeynep - 76,8 kg K KurkmantoluS - 68,2 kg A Azimlisicanduvarideler 105 kg 103,8 kg
Kolay gelsin kuzuuuballar durumunuz ne
yeni oturdum yaprak saracam, börek yapacam belki aksama pazara giderim çok yoruldum şimdiden
Kızlar bugun cok yogunum temizlik vs fazla bakamadım buraya. Sabah omlet yedim. Öğlen de 2 ceviz. Yeni arkadas lar gördüm müsait zamanda bakıcam. Lütfen cevap vermiyorum diye unuttum sanmayın. Bayram üzeri yoğun biraz :)ballar durumunuz ne
yeni oturdum yaprak saracam, börek yapacam belki aksama pazara giderim çok yoruldum şimdiden
Evet canım ayın 19 u normalde normalde 16sı cumaydo ama herkese uymadı. O yüzden 19 u tartı günümüz. Aksam detaylı bakıcam buraya öpüyorum siziKuzum çizelge 19 gösteriyor bence 19 u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?