Evdeki yaptigim tatlilardan yiyorum bazen yemeginde olcusunu kaciriyorum sonra sucluluk hissediyorum ama olan oldu deyip devam ediyorum sonra sabah kadar niye Boyle yaptim diye stres yapiyorumYemek mi çok yiyorsunuz yoksa abur cubur tarzı şeyler mi? Abur cubursa eğer eve almayın, evde bulundurmayın. Hem çocuklarınız da yemez. Ev yemeği şeklinde sağlıklı yemekler yiyorsanız da porsiyon küçültebilirsiniz. Acıktığınız zamanlar bitki çayı, türk kahvesi, leblebi, porsiyonu aşmayacak şekilde taze badem falan yiyebilirsiniz. Kendinizi aç bırakmayın o zaman insanın gözü dönüyor ne buluyorsa yemek istiyor.
Kesinlikle bazen acliktan gozum karariyor o an ne varsa yiyorumYemek mi çok yiyorsunuz yoksa abur cubur tarzı şeyler mi? Abur cubursa eğer eve almayın, evde bulundurmayın. Hem çocuklarınız da yemez. Ev yemeği şeklinde sağlıklı yemekler yiyorsanız da porsiyon küçültebilirsiniz. Acıktığınız zamanlar bitki çayı, türk kahvesi, leblebi, porsiyonu aşmayacak şekilde taze badem falan yiyebilirsiniz. Kendinizi aç bırakmayın o zaman insanın gözü dönüyor ne buluyorsa yemek istiyor.
Bazen bende bitki cayini yapiyorum firsat bile olmuyor icmeye eskiden ne guzel tatlidan sogumustum tekrar basladim2 cocukla diyet zor,yemegi hakli olarak onlara gore yapiyorsunuzdur. Makarnadir pilavdir sever cocuklarben her aciktigimda bitki cayi veya su icmeye calisiyorum. Cunku yedikce yiyesi geliyor insanin.
Ek olarak protein agirlikli besleniyorum. Ekmek ,seker,tatlinin hic bir turunu yemiyorum. Zaten sevmiyorum da. Yemekleri tek cesit yiyorum. Misa corba benim icin tek basina bir ogun. Veya et yemeginin yaninda pilav makarna yemiyorum.
Tatlı yapmayın. Rafine şeker = zehir. Diyet yapmayı kilo vermek yerine sağlıklı olmak için yapın. Şimdiden çocuklarınıza da bu alışkanlığı kazandırın. Evde yemekleri siz yapıyorsanız size uysunlar. Hayatım boyunca hiç kilolu olmadım ama tatlıya aşırı düşkünüm. Rafine şekeri, paketli gıdaları bıraktım. Canım tatlı istediğinde hurma veya bitter çikolata yiyorum.Evdeki yaptigim tatlilardan yiyorum bazen yemeginde olcusunu kaciriyorum sonra sucluluk hissediyorum ama olan oldu deyip devam ediyorum sonra sabah kadar niye Boyle yaptim diye stres yapiyorum
Evet oyle oluyor bir ara keto yapmaya calistim uzun sure tok kaliyordum ama devam ettiremiyorumtatlı ve karbonhidrat ağırlıklı bir beslenmeniz varsa kısa sürelerle acıkırsınız
Bunye sekeri 21 gunde unutuyor. 21 gun sabredin sonrasi ozgurlukBazen bende bitki cayini yapiyorum firsat bile olmuyor icmeye eskiden ne guzel tatlidan sogumustum tekrar basladim
Tesekkurler oneriler icin deneyecegim cok strese girmeye basladim ne guzel gidiyordum simdi yeniden baslamak for geliyorklasik diyeisyen diyetlerini ev halkına uyarlamk çok zor. ben kendim şu şekilde 17-18 kilo verdim: 3 litre su,sabah akşam limonlu su,kahvaltıda iki yumurta oldu mutlaka- ekmek sadece kahvaltıda,diğer öğünlerde evdekilere pilav olsa da ben hiç yemedim.acıktığımı hissedince havuç,salatalık,yoğurt yedim.tek içeceğim su,çay ve ayran oldu. hiç tatlı,pasta,poğaça pişirmedim o dönemde. bu beslenme ne bana zor geldi ne de evdekilerden ayrı düştüm. yürüyüş filan imkanım yoktu çocuğumdan dolayı. tipik bir karatay diyeti uygulamaya çalıştım kısacası. aldığın bir kaç kiloyu dert etme,kaç katını vermişsin zaten ne güzel. eşim abur cubur düşkünü,ona da eve getirmesini yasakladım. diyetisyen listesiyle zayıflayıp o listeye uymayınca kilo alınıyor tekrardan,çok şahit oldum buna. uygulaması zor olmayan,uzun vadede kalıcı sonuçlar alabileceğin karatay diyetini öneririm
Gercekten oyle mi mesela uzum falan yemiyormusunuz meyve nasil oluyor bu surecte yenmiyor mu Ben gunde 1 elma mutlaka yiyorumBunye sekeri 21 gunde unutuyor. 21 gun sabredin sonrasi ozgurluk3 kilo fark etti bende
Gece yemem yok ama suyu tuketmiyorum fazla aliskanlik yapmam lazim onuda beceremiyorum fazlaKendinizi ac birakmayin alisana kadar. Gece yemeyin. Bol su icin, diyet kafasindan da cikin hayat tarzinizi degistirin. Kilonuz da cok degilmis, dengeli verin inanin stres yapmayinca daha kolay verirsiniz
Unutuluyor. Caya kahveye seker koymayin. Tatli yapmayin. Cocuklar da yemesin. Gunde 1 elma zaten sizi oldukca tok tutarGercekten oyle mi mesela uzum falan yemiyormusunuz meyve nasil oluyor bu surecte yenmiyor mu Ben gunde 1 elma mutlaka yiyorum
Gece yemem yok ama suyu tuketmiyorum fazla aliskanlik yapmam lazim onuda beceremiyorum fazla
Evet tok tutuyor sonrasi devam edemiyorum 7 de kalkiyorum cocugu okula goturup geldip 9 oluyor bu surecte 1 elma yiyorum bazen kahvalti yapip bazen yapamiyorum az bir kraker alsam agzima kilo yapacagini biliyorum ama ac oldugum icin yiyorum sanirim ara ogunlerde caylari ve suyu bol tuketmeliyimUnutuluyor. Caya kahveye seker koymayin. Tatli yapmayin. Cocuklar da yemesin. Gunde 1 elma zaten sizi oldukca tok tutar
Oyle mi hic bilmiyordum aslinda guzel fikir oldu ac hissedince suyu hatirlarim icerimSusuzluk ile aclik cok birbirine yakin hisler. Bazen susamissinizdir ama ac hissedersiniz yersiniz. Bunu unutmayin
Eve geldiginizde kahvalti yapsaniz daha guzel olur,sizi uzun sure tutar en azindan. Ben sabahlari haslanmis yumurta,beyaz peynir,domates yiyorum. Yaninda bolca su. Cayi kahvalti ustune iciyorum bu sayede canim tatli istemiyor. Senelerdir boyle besleniyorum. Simdi cocuk da var onun da sofra kulturu edinmesi acisindan oturup kahvalti hazirliyorum saat 7.30-8 gibi. Sizi anliyorum,bir defa duzeni oturtsaniz gerisi gelirEvet tok tutuyor sonrasi devam edemiyorum 7 de kalkiyorum cocugu okula goturup geldip 9 oluyor bu surecte 1 elma yiyorum bazen kahvalti yapip bazen yapamiyorum az bir kraker alsam agzima kilo yapacagini biliyorum ama ac oldugum icin yiyorum sanirim ara ogunlerde caylari ve suyu bol tuketmeliyim