Diyet adapte olamamak

Evet oyle oluyor bir ara keto yapmaya calistim uzun sure tok kaliyordum ama devam ettiremiyorum
İnternetten duyduğunuz diyetleri yapmayın. En büyük yanlış Keto bir diyet değil epilepsi hastalarının nöbetlerini azaltmak için bulunmuş bir yöntem. Uzun vaadede diyetlerin vücuda çok büyük zararları var. Kilo vereceğim diye iç organlarınıza, kemiklerinize hatta sinir sisteminize zarar verebilirsiniz. Sağlıklı bir yaşam tarzı edinirseniz hem forma girersiniz hem de sağlığınızdan olmazsınız.

76 dan 61 düştüm sonra tekrar 69 a çıktım şimdi 65 teyim
Yani çok mu yedin dersen hayır normal diyetten önce nasıl yiyorsam eski düzenimde yemeye devam ettim
Çok hızlı ve normalde alabileceğim kilodan çok fazlasini aldım
Yani dört kiloyu bir ayda aldım
Zaten diyete ara verince vücüt kaybettigi kiloyu toparlamaya çalışırken sizin bu kadar salmamaniz gerekir aman diyeyim

Evde yaptığınız yemekleri de yiyebilirsiniz. Yemeğin suyunu yemeyin, pilavı/makarnayı 2 kaşık kadar alın. Ekmek, tatlı, börek yemeyin. Öğün atlamayın. Öğün atlayınca çok acıkıyor insan. Ara öğün yapıp elma+kuruyemiş veya grissini +ayran tüketebilirsiniz.
Duygusal yeme olmasa diyet çok kolay olacak :))

insanı zaten duygusal açlık bitiriyor etkilerinin fizyolojik olması da bedenin yalan konusunda ne kadar mükemmel olduğunu gösteriyor.

Youtube’da erdem taşkınsu’nun ‘bilinçli kilo verme meditasyonu’ var. Bilinçaltını etkileyip yemeklerden uzaklaşmak için çok başarılı bi yöntem. Uyumadan önce sakin bi zamanınızda dinlerseniz baya faydasını görürsünüz nefsinizi köreltme manasında. 21 gün yapılması öneriliyor ama ben beş gün yaptım ve yeterli oldu dört kilo verdim bile darısı başınıza

Daha önce nasıl yaptıysan yine o düzene dön
Motive ol
Güzel zayıf fizikli kadınlara bak
Onlar gibi olduğunu düşle

Tuğçe Işınsu nun kodlamaları var iştah kesmek için, instagram hesabında bile yayınlamıştı ben o sayede kilo verdim. 58 kg den bir türlü düşemiyordum, akşam ne bulursam yiyordum abur cubur, 52 kg yum şu an.

20 kilo vermek kolay mı ya sakın almayın yazık emeklerinize önceden nasıl verdiyseniz yine verirsiniz iradesiz insanlar genelde 20 kilo veremez zaten demek ki sizde potansiyel var onu çıkarmak elinizde.

Eskisi kadar kolay veremezsiniz vucut agirliginiz daha az, artik daha az kaloriye ihtiyaciniz var.Benim diyeti anlatayim bol sebze hasliyorum. Yemekte ne varsa karistiriyorum. Mesela kiymali makarna var.Tabaga 1-2 kasik makarna, kalanina sebze haslamasi koyuyorum. Soslu yemeklerde daha guzel oluyor. Hem yemekte aklim kalmiyor hem de kilo veriliyor.

Kesinlikle oyle yarindan itibaren erken yapmayi deneyecegim insallah yapabilirim

Birkac kisinin oldugu grup bulursam denerim kalabalik olunca yapamiyorum belki oyle aktif olabilirim

Ne kadar zamanda verdiniz o kadar kiloyu ve neler yaptınız??

Masallah ıyı vermıssınız ne kadar surede gitti acaba kılolar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…