- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
aynen danimarkalı şerefsizin çizdiği bir karikatür ve bunu kullanmışlarr... Daha once Peygamberimiz kastedilerek yapilmis bu.
Danimarkali karikatüristin çizdiği alçak bir karikaturdur. Ve Peygamberimiz ile eşi Aise kastedilerek cizilmistir..
Simdi sen yazinca baktim oymus evet. Rezillik! Baska karikatur mu bulamamislar?. Daha once Peygamberimiz kastedilerek yapilmis bu.
Danimarkali karikatüristin çizdiği alçak bir karikaturdur. Ve Peygamberimiz ile eşi Aise kastedilerek cizilmistir..
Yok artık , Danimarkalı karikatüristin çizdiği şey mi bu bilmiyordum. Daha once Peygamberimiz kastedilerek yapilmis bu.
Sakalliyla cubbeliyle var birilerinin derdi.bu karikatür iğrenç ötesi sakallı cübbeli bir adam penisi kalkmış ve elinde çekiştirerek götürdüğü adıda ayşe olan bir çocuk sana neyi çağrıştırıyor..
Bu ogrenc karikaturude Diyarbakir belediyesi mi kullanmis.. Daha once Peygamberimiz kastedilerek yapilmis bu.
Destek olmak gerekir de bu karikatür çok başka bir boyuttaymış maalesef, yani ben hala inanmak istemiyorumkeşke bu duruma getirilmeseydi
halen peygamberimizi örnek alıyorum deyip bu şekilde davrananlar olmasaydı.
Kimsenin haddi değil bu arada ne dinimizle dalga geçmek ne peygamberimizle.
Ama çocuklara yapılanı durdurmak için yapılanlara destek olmak gerekir.
Bu ogrenc karikaturude Diyarbakir belediyesi mi kullanmis.
Tabi ki destek olmak gerekir ama bu sekilde Islam peygamberine hakaret eden bir karikatürü musluman insanlarin yasadigi bir yere asmak büyük rezalet.keşke bu duruma getirilmeseydi
halen peygamberimizi örnek alıyorum deyip bu şekilde davrananlar olmasaydı.
Kimsenin haddi değil bu arada ne dinimizle dalga geçmek ne peygamberimizle.
Ama çocuklara yapılanı durdurmak için yapılanlara destek olmak gerekir.
manyamış bunlar bitmediler bitmeyecekler evlacım..Sakalliyla cubbeliyle var birilerinin derdi.
destek sonuna kadar ama karikatürün amacı başkaa.Destek olmak gerekir de bu karikatür çok başka bir boyuttaymış maalesef, yani ben hala inanmak istemiyorum
. Daha once Peygamberimiz kastedilerek yapilmis bu.
O karikatur peygamberimiz icin yapildigini ogrendigimizden olabilir miSakallı, cübbeli ve sübyancı bir tasvirde aklınıza ilk olarak peygamberin gelmesi çok ilginç ve sorgulanması gereken bir durum.
O karikatur peygamberimiz icin yapildigini ogrendigimizden olabilir mi
Bu karikatürde anlatılanın gerçekliğini değiştirmiyor.
Ne demek istiyorsun sen şimdi? Peygamber efendimizin üstünden ellerinizi çekin artık
Her pisligin icine peygamber efendimizin cekilmeye calisilmasindan bıktım.
Inanc herseyin ustundedir.Bu karikatürde anlatılanın gerçekliğini değiştirmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?