sonuna kadar soruşturma açılsınn.. densizlerr.Diyarbakır'da tartışmalar yaratan afiş ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı,"halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlattı.
Diyarbakır'ın Merkez Yenişehir İlçe Belediyesi Kadın Politikalar Müdürlüğü tarafından "Çocuk Gelin Yoktur Tecavüzcü Erkek Vardır" başlığı adı altında hazırlanan ve bilbordlara asılan afişlerle ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Afişlerle ilgili internet sitelerinde çıkan haberler ihbar kabul eden Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yapılan yazılı açıklamada, Yenişehir Belediyesi yöneticileri, Yenişehir belediyesi Kadın Politikalar Müdürlüğü yetkilileri ve sorumlular hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 216/3. maddesi kapsamında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan dolayı soruşturma başlattığı duyuruldu.
http://www.diyarbakirhaberleri.com/diyarbakir-i-geren-afise-sorusturma-7792836-haberi/
Iyi de afisin neresi yanlış
Şaka mi bu ya
sonuna kadar soruşturma açılsınn.. densizlerr.
bu karikatür iğrenç ötesi sakallı cübbeli bir adam penisi kalkmış ve elinde çekiştirerek götürdüğü adıda ayşe olan bir çocuk sana neyi çağrıştırıyor..densiz olan kim anlayamadım ?
bu karikatür iğrenç ötesi sakallı cübbeli bir adam penisi kalkmış ve elinde çekiştirerek götürdüğü adıda ayşe olan bir çocuk sana neyi çağrıştırıyor..
bu karikatür iğrenç ötesi sakallı cübbeli bir adam penisi kalkmış ve elinde çekiştirerek götürdüğü adıda ayşe olan bir çocuk sana neyi çağrıştırıyor..
sonuna kadar katılıyorum sana ama o karikatürün anlamı başka yapılmak izlenim başka .. bak işte bu karikatür değilde neden diğer karikatür..Bunlar bazı yörelerde hayatın gerçeği ama..
Olaylar gerçek,hayatı hiç edilen kızlar onlar,babaları yaşındaki adama peşkeş çekiliyorlar..
kito yapma hiç olmassa sen yapma buradaki gösterilmek istenen bu manzara sana neyi çağrıştırıyor..sakalı cübbeyi nerde gördün ?
ve evet en çok b u grupta görülüyor çocuk yaşındaki kızlara ilgi adına da evlilik deniyor
Yani aile onaylı tecavüz.İsim Ayşe olması da en yaygın isim olduğundan.Safiye,Melis ,Tuba olsa daha iyi mi karşılardınız ?
sonuna kadar katılıyorum sana ama o karikatürün anlamı başka yapılmak izlenim başka .. bak işte bu karikatür değilde neden diğer karikatür..
olayı bölgesel olarak değerlendirirsen o taraflarda bu tip insanlar daha çok.kito yapma hiç olmassa sen yapma buradaki gösterilmek istenen bu manzara sana neyi çağrıştırıyor..
Tövbe haşa, öyle bir şeyin kastedildiğini hiç sanmıyorumTabiki de sorusturma acilmali. Bu daha once Peygamber Efendimiz (s.a.s) kastedilerek yapilmis igrenc bir karikatür.
Siz o Resule kurban olun. Pislikler. ..
haşa peygamberimizle dalga geçilen her resim, karikatür böyle. hatta şuan cümle içinde kullanamayacağım şekilde ithamlar mevcut.Tövbe haşa, öyle bir şeyin kastedildiğini hiç sanmıyorum
ne demek istediğimi anlamadın o afişi yapan Diyarbakır'ın Merkez Yenişehir İlçe Belediyesi Kadın Politikalar Müdürlüğü ve amaç başka ama bak hemen karşılığını vermiş ler..olayı bölgesel olarak değerlendirirsen o taraflarda bu tip insanlar daha çok.
Özellikle son zamanlarda bu bölgeye ve diğer güneydoğu şehirlerine gelenleri düşünürsek tam onikiden vurmuş oluyorlar.En çok dini öne sürüp küçük kızlara yanaşanlar bu tip olduğuna inanıyorum.Kusura bakma ama hamile kadına laf söyleyen adamı hala unutmadım.
. Daha once Peygamberimiz kastedilerek yapilmis bu.Tövbe haşa, öyle bir şeyin kastedildiğini hiç sanmıyorum
aynen yaratılmak istenen olgu buu.. ve soruşturma açıldı ..haşa peygamberimizle dalga geçilen her resim, karikatür böyle. hatta şuan cümle içinde kullanamayacağım şekilde ithamlar mevcut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?