• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır'ı Geren Afişe Soruşturma

Nasıl mideniz var sizin yahu. Din adı altında yapılan bu sübyancılığa karşı nasıl durulur? Nasıl kadınlarsınız siz anlamıyorum? Din size çocukları gelin yapın mı diyor. İğrenç ya iğrenç. Bir şey yanlışsa yanlıştır. Biraz beyninizle düşünün.

Gerçekleri çizmek, yazmak yine 'hakaret etmek' olmuş. Herşey de hakaretmiş burada. Meğer ben ne küfürbazmışım.

Aişe evlendiğinde 9 yaşındaydı. (birçok din adamının da doğruladığı rivavetlere göre) Yani Aişe çocuk gelindi. Karikatüre konu olması da bu yüzdendir.

Demek istediğim açık, net. Bende bir takım şeylerden bıktım ama naparsın hayat.

İnsanların kutsallarina cok güzel hakarette bulunabiliyorsunuz ya sizler. Ilerde sizin kutsaliniza bir şey söylediğinde de sakin saygidan falan bahsetmeyin olur mu?

Nasıl mideniz var sizin yahu. Din adı altında yapılan bu sübyancılığa karşı nasıl durulur? Nasıl kadınlarsınız siz anlamıyorum? Din size çocukları gelin yapın mı diyor. İğrenç ya iğrenç. Bir şey yanlışsa yanlıştır. Biraz beyninizle düşünün.

Bu subyanciligi dine yakistiran sizlersiniz. Sonra da nasil mideniz var diye bizw soruyorsunuz. Biz pedofoliden ve subyancilardan nefret ediyoruz bu yüzden de bu igrenclik kullanılarak dinimize ve inancimiza saldirilmasini istemiyoruz. Açık değil mi bu?

Gerçekleri çizmek, yazmak yine 'hakaret etmek' olmuş. Herşey de hakaretmiş burada. Meğer ben ne küfürbazmışım.

Aişe evlendiğinde 9 yaşındaydı. (birçok din adamının da doğruladığı rivavetlere göre) Yani Aişe çocuk gelindi. Karikatüre konu olması da bu yüzdendir.
Hee aciklamissin kib bye mai

aynen danimarkalı şerefsizin çizdiği bir karikatür ve bunu kullanmışlarr..

Sen söylemesen bilemicektim o karikatür olduğunu kakao.
Yani sorun aslında karikatürün sakallı cübbeli olması değil bence. Haberde senin dediğin bu detayı belirtmeliydi. Özellikle bu karikatürün kullanılması tahrik edici olmuş. Güzel bir şey yapmaya çalışırken b.k etmişler insanları ayaklandırıp. Yoksa sloganda bir sorun yok..

Ama bu konuda çok sert tepki verecek bir kesim olduğunu bile bile bu karikatürün kullanılmış olması doğru değil. Türkiyedesin. Halkı bir şeylere ikna etmeye çalışıyosan onlrın inandığı değerleri küçümseyerek yapamazsın bunu. Bunu yaptığında o slogan tüm anlamını yitirdi gördüğün gibi. Senin gerçeklerinle bu ülkede kırsal kesimde yaşayan sünni çoğunluğu tarafına çekemezsin. Amaç çocuk gelinlere mani olmak mı yoksa halka senin gerçeklerini öğretmek mi?

Ve evet -mai- -mai- kufurbazsin. Bunu onceden ogrenmistum ama simdi de tasdiklemis oldun.

Sinirden cildiricam ya herkes her seyi o kadar cok biliyor ki pis dillerinzii cekin peygamber efendimizden

Sinirden başım ağrıyor şu anda. Bıktım bunlarin terbiyesizliklerinden ben!

Sen söylemesen bilemicektim o karikatür olduğunu kakao.
Yani sorun aslında karikatürün sakallı cübbeli olması değil bence. Haberde senin dediğin bu detayı belirtmeliydi. Özellikle bu karikatürün kullanılması tahrik edici olmuş. Güzel bir şey yapmaya çalışırken b.k etmişler insanları ayaklandırıp. Yoksa sloganda bir sorun yok..
Tabi ki sloganda bir sorun yok dans. Ama bu kor goze parmak sokmak ki bazilarinin cok hosuna gidiyor

Peygamberimize pedofili diyenler belli ki neden o yaşta biriyle evlendiğini iyice bilmiyor.
Sadece tabularıyla karar veriyorlar.
Sadece at gözlüğüyle bakıyorlar olaya..
Ben en başta Kakao ve Ben Kakao ve Ben yazdigi yoruma çok kızdım ne demeye çalışıyor bu nesi densizlik diye
Ama karikatürün genel kitlesi baskaymıs hak verdim..
Zaten astıran kişi de görevden alınıyormuş..
Başka karikatür bulunabilirmiş..

Kimi insanlar ağzından çıkanı bilmiyor..

Danimarka'lı karikatürist çizdiği orjinal çizim budur, afişe tepki bu yüzdendir.
Inançlara saygı lütfen...
image.webp

Back
X