O pisligin icine cekilmeye calissada o cabayi gosterenler en buyuk pislige batarlar icin rahat olsun.Ne demek istiyorsun sen şimdi? Peygamber efendimizin üstünden ellerinizi çekin artık
Her pisligin icine peygamber efendimizin cekilmeye calisilmasindan bıktım.
Inanc herseyin ustundedir.
Demek istediğim açık, net. Bende bir takım şeylerden bıktım ama naparsın hayat.
Neyin gercekligini degistirmiyor? Biraz daha acik anlatsana. Hz Muhammed'e ne demeye çalışıyorsun mai?Bu karikatürde anlatılanın gerçekliğini değiştirmiyor.
Nasıl mideniz var sizin yahu. Din adı altında yapılan bu sübyancılığa karşı nasıl durulur? Nasıl kadınlarsınız siz anlamıyorum? Din size çocukları gelin yapın mı diyor. İğrenç ya iğrenç. Bir şey yanlışsa yanlıştır. Biraz beyninizle düşünün.
Hee aciklamissin kib bye maiGerçekleri çizmek, yazmak yine 'hakaret etmek' olmuş. Herşey de hakaretmiş burada. Meğer ben ne küfürbazmışım.
Aişe evlendiğinde 9 yaşındaydı. (birçok din adamının da doğruladığı rivavetlere göre) Yani Aişe çocuk gelindi. Karikatüre konu olması da bu yüzdendir.
aynen danimarkalı şerefsizin çizdiği bir karikatür ve bunu kullanmışlarr..
Haddini bil!!!Sizin inancınız herşeyin üstünde olabilir. Benimki pedofiliyi meşru kılmıyor.
Gerçekleri çizmek, yazmak yine 'hakaret etmek' olmuş. Herşey de hakaretmiş burada. Meğer ben ne küfürbazmışım.
Aişe evlendiğinde 9 yaşındaydı. (birçok din adamının da doğruladığı rivavetlere göre) Yani Aişe çocuk gelindi. Karikatüre konu olması da bu yüzdendir.
Ve evet-mai- kufurbazsin. Bunu onceden ogrenmistum ama simdi de tasdiklemis oldun.
Sinirden cildiricam ya herkes her seyi o kadar cok biliyor ki pis dillerinzii cekin peygamber efendimizden
dediği açık değil mi bu çok terbiyeli ve seviyeli arkadasin.Haddini bil!!!
öyle imalarla laf sokmalarla değil, yiyosa açıkça konuşsana.
Tabi ki sloganda bir sorun yok dans. Ama bu kor goze parmak sokmak ki bazilarinin cok hosuna gidiyorSen söylemesen bilemicektim o karikatür olduğunu kakao.
Yani sorun aslında karikatürün sakallı cübbeli olması değil bence. Haberde senin dediğin bu detayı belirtmeliydi. Özellikle bu karikatürün kullanılması tahrik edici olmuş. Güzel bir şey yapmaya çalışırken b.k etmişler insanları ayaklandırıp. Yoksa sloganda bir sorun yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?