Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diyarbakır'daki Şehit Cenazesinde Kılıçdaroğlu'na Tepki
[QUZOTE="tersgiden kanguru, post: 46027511, member: 749853"]deynepnaz ARKADSI NE OLUR YAZMAYALIM BENDE YAZMAYACAGUI BUNLARIN AMACI BELLİ DOLAYLI OLARAK LAF SOKUP İMADA BULUNUOP ÖYLE YADA BÖYLE KONUYU SABOTE EDİP BAN YEDİRTMEK[/QUOTE] Zaten istesemde yazamam ,birazdan yemek yapmaya kalkacağım.Ben sakinim zaten,kimseyle kavga etmek gibi bir gayem yok canım..
konum kapansın diye geyiğe girişenler bile var yavşak kelimesi herhangi bir üyeye yazmadım o yüzden ban yersem gerçekten haksızlıga ugrayacagım ve site yöneticilerinin tarafsızlıgına inancımı kaybedecegim konumu geyiğe yyada polemiğe götürmek isteyenler yazmasın
Konu kapatıldı ama sizlerin talebi yüzünden değil, konu açıldığı andan itibaren tartışmalar olduğu için kapatıldı, kurallara göre tartışma çıkan başlıklar kapatılır, şuna bir açıklık getirelim zira ben bu laflardan ciddi manada sıkıldım, bir kişi siyasette ettiği bir laf yüzünden, site kurallarına uymadığından banlanır veya banlanacağı vurgulanır hemen konuyu yönetime getirip banlanırsam site yöneticilerinin tarafsızlığına inanmam artık denir.
Herkes site kurallarına uysa, ağzından çıkan söze dikkat etse, bizde durduk yere kimseye uyarı vermeyiz, bunun taraflılıkla ilgisi yok kurallarla ilgisi var. Kuralları sizler bizi taraflı addedeceksiniz diye uygulamamazlık edemem kusura bakmayın.
Kullanılan argo küfürlü kelimeler site üyelerine kullanılmasa dahi uyarı verilir zira sitenin ilk kuralında der ki :
I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.
Şunu da ilave etmeden geçemeyeceğim, topik şehit cenazesi topiği, bir Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabırlar dilerim dediniz mi? Şehitler üzerinden siyasete dur deyin artık.