• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır'daki Şehit Cenazesinde Kılıçdaroğlu'na Tepki

hoşunuza gitmedi degilmi işte akp ye ve c.b ye de bukadar yüklenilince bizimde hoşumuza gitmiyor çözüm süreci nin başında bunlarıın olacagını c.b bilemezdi kılıçdaroglu kendi bi yarış içine girdiği için kıyas yapılıyor olmasın bende size şunu sorayım akp hükümet olmasaydı c.b tayyip olmasaydı başta sol bi hükümet olsaydı vs vs yazacak çok şey vear da yine haksız yere ban yiyip konum kapanmasın diye polamik yaşamak istemiyorum çözüm sürecinde bazıları yavşaklık yapıp süreci bitirmeseydi anlaşmalara uysaydı bunlar olmayacaktı zaten
Hoşumuza gitmiyor.. Yalan siyaset, iftira siyasetten hoşlanmıyoruz, bak alıntıladığın yazımda ne yazıyor? C.b için ne demişim? Başbakanken ki yaptığı hataların bedelini başkaları ödemek zorunda değil diyoruz.
C.b için o yola grerken böyle olacağını nereden bilebilirdi demişsin? Evet evdeki hesap çarşıya uymadı, sen olaya yüzeysel bakıyorsun, az tarafsız baksan keşke.. Bu arada CB hükümet değil, o Cumhur başkanı, hükümet Akp (aradaki farkı bilmediğini düşündüğümden yazdım) Eğer sol hükümet gelseydi ve böyle hatalar olsaydı, aynı tepkim olurdu, Cb sol kökenli olsa tepkim yine aynı olurdu ve kendimden nefret ederdim, benim oyumla bunlar geldi, benim paramla arap bişeyi yada bir kralı şatafatlı lüks şeysiyle bu olayların içinde böyle davranıyor diye.
Tapınmam ben.

Isin ozeti, Bunlarin olacagini cb bilemezdi. Bu yuzden tek suclu kilocdaroglu. Sen ve ilcendekiler boyle mi dusunuyorsunuz :KK70:
he ye yaa öyle düşünüyok yav diyorum ki kılıçdaroglunu c.b yapsak tayyipi assak ssk yı batırdıgı gibi ülkeyi batırsa müslümanları sınır dışı etse falan diye toplandık onu konuşuyorduk gerçekten:KK45::KK70:

Hoşumuza gitmiyor.. Yalan siyaset, iftira siyasetten hoşlanmıyoruz, bak alıntıladığın yazımda ne yazıyor? C.b için ne demişim? Başbakanken ki yaptığı hataların bedelini başkaları ödemek zorunda değil diyoruz.
C.b için o yola grerken böyle olacağını nereden bilebilirdi demişsin? Evet evdeki hesap çarşıya uymadı, sen olaya yüzeysel bakıyorsun, az tarafsız baksan keşke.. Bu arada CB hükümet değil, o Cumhur başkanı, hükümet Akp (aradaki farkı bilmediğini düşündüğümden yazdım) Eğer sol hükümet gelseydi ve böyle hatalar olsaydı, aynı tepkim olurdu, Cb sol kökenli olsa tepkim yine aynı olurdu ve kendimden nefret ederdim, benim oyumla bunlar geldi, benim paramla arap bişeyi yada bir kralı şatafatlı lüks şeysiyle bu olayların içinde böyle davranıyor diye.
Tapınmam ben.
hükümetle c.b nin aynı olmadıgı biliyorum yoksa yine mi egitimsizl
ikle yaftalayacaksınız

he ye yaa öyle düşünüyok yav diyorum ki kılıçdaroglunu c.b yapsak tayyipi assak ssk yı batırdıgı gibi ülkeyi batırsa müslümanları sınır dışı etse falan diye toplandık onu konuşuyorduk gerçekten:KK45::KK70:
batırdıgına dair kanıt varmı hic kemal kılıcdaroglunun bu konuyla ilgili konusmalarını dinledinizmi arastırma yaptınızmı

yaptım ama siz ne desem inanmayacak hatta sen öyle anlamışsındır tapındıgn için görmüyorsun falan diyeceksiniz
yok varsa kaynak okumak isterim diyecektim sadece:) bende arastırdım bu konuyu.. cunku ne zaman kılıcdaroglu dense hemen ortaya skk durumu atılıyor da:)

konum kapansın diye geyiğe girişenler bile var yavşak kelimesi herhangi bir üyeye yazmadım o yüzden ban yersem gerçekten haksızlıga ugrayacagım ve site yöneticilerinin tarafsızlıgına inancımı kaybedecegim konumu geyiğe yyada polemiğe götürmek isteyenler yazmasın

siz hiç gaf yapmıyor musun hep dosdogrumu konuşuyorsunuz vs vs kılıçdaroglu gibi muhalefet yapalım nasıl olursa olsun
Hayır yazmayayım diyorum, diyorum, çünkü sonra ağlıyorsun üzerime geliyorsunuz, çete olmuşsunuz diye ama Pes arkadaşım Pes.
Abdullah Öcalan'a "Sayın" denmesi mi gaf.
Kılıçdaroğlu öyle bir gaf yapsa topa tutarsın ama değil mi?
Vallahi pes. Demiyorum ben sana artık bir şey. Anladık bir şey savunuyorsun da savunduğun şeyin bir iler tutar tarafı olsun. Onu bıraktım, kendi içinde tutarlı ol bari.

bak yine yapıyorsun tapınmacılık diye yaftalıyorsunuz ALlah kuluna niye tapınalım siz inandıgınız ideolojilere taopınıyor musun ben Allah tan başkasına tapınmam hanfendi
ssk nasıl battı sorusuna
bende anlayamadım diyen birine oy verenler hür iradesiyle oy verdi kendi kararı dır denirken
akp ye oy verenlere koyun muamalesi yapmakta ayrı bir trajedi
Ssk olayı ile ilgili eğer bir şey olsaydı, o olaylar gerçek olsaydı sence bugün Tayyip Erdoğan yada Akp boş dururmuydu?
Peki Kılıçdaroğlu o zaman neden dokunulmazlıklar kalksın diyor?
Ayrıca ideolijlere tapınılmaz. Bizim ideolojimiz sadece vatanımız, Tayyip .E yada Kılıçdaroğlu değil. O isimler gelir geçer, mühim olan bütünlük, bölünmemek.
Hani biz ssk dan gayrı derdiniz ne anlamadım? 17-25 te nal gibi videolar vardı, o haftalarda internete erişilemiyordu gerçi..
Neyse.. Uzatmıyalım.

Back