• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır'daki Şehit Cenazesinde Kılıçdaroğlu'na Tepki

Hayır yazmayayım diyorum, diyorum, çünkü sonra ağlıyorsun üzerime geliyorsunuz, çete olmuşsunuz diye ama Pes arkadaşım Pes.
Abdullah Öcalan'a "Sayın" denmesi mi gaf.
Kılıçdaroğlu öyle bir gaf yapsa topa tutarsın ama değil mi?
Vallahi pes. Demiyorum ben sana artık bir şey. Anladık bir şey savunuyorsun da savunduğun şeyin bir iler tutar tarafı olsun. Onu bıraktım, kendi içinde tutarlı ol bari.
ne zaman aglamışım bide bu var tabi akp liler magdur rolü oynuyor diye yazıyorsunuz sürekli

Tartışılacak pek te birşey yok ölen öldüğüyle kalmıştır nokta

Ssk olayı ile ilgili eğer bir şey olsaydı, o olaylar gerçek olsaydı sence bugün Tayyip Erdoğan yada Akp boş dururmuydu?
Peki Kılıçdaroğlu o zaman neden dokunulmazlıklar kalksın diyor?
Ayrıca ideolijlere tapınılmaz. Bizim ideolojimiz sadece vatanımız, Tayyip .E yada Kılıçdaroğlu değil. O isimler gelir geçer, mühim olan bütünlük, bölünmemek.
Hani biz ssk dan gayrı derdiniz ne anlamadım? 17-25 te nal gibi videolar vardı, o haftalarda internete erişilemiyordu gerçi..
Neyse.. Uzatmıyalım.
peki chp niye oy vermiyor o zaman dokunulmazlıgın kalkması için

Arkadaşlar tamam RTE de çözüm süreci diye esnek davrandı ama,muhalefetin de yeter ki RTE gitsin diye HDP ile bir olmadı mı seçimlerde.3 oyunuz varsa birini HDPye verin denmedi mi?CHP çok mu masum bu konuda?
rte da insan hataları vardır ama bu kadar yüklenilip kılıçdaroglu bahçeli hdp vs nin yok sayılıp hatalarının görülmemesi insanın siniri bozuyor

yazmayacagım çünkü konu dagılıcak şehit cenazesi kılçdaroglu ve tepki konu bu başka konulara girersek konu uzar da uzar
Bende diyorum ki bu kadar şehidin tek müsebbibi Öcalanla kanka olanlardır.

Bebek katilini 5 yıldızlı otel rahatlığında yaşatıp "sayın" diyerek ayağına gidenlerdir!!!!

Arkadaşlar tamam RTE de çözüm süreci diye esnek davrandı ama,muhalefetin de yeter ki RTE gitsin diye HDP ile bir olmadı mı seçimlerde.3 oyunuz varsa birini HDPye verin denmedi mi?CHP çok mu masum bu konuda?
Arkadasin hdp ye oylarin hangi partiden geldigi belli degilmii.
Ilk secimde ve ikinci secimde chp nin oylari sabit kalmadimi.
Ilk secimde oylari azalan ikinci secimde oylari artan akepe olmadimi.
Hdpye giden oylar akepeye geri gelmedimi.
Bunlar olurken siz nerdeydiniz allaseversen.

Bende diyorum ki bu kadar şehidin tek müsebbibi Öcalanla kanka olanlardır.

Bebek katilini 5 yıldızlı otel rahatlığında yaşatıp "sayın" diyerek ayağına gidenler dur!!!!
öcalanı asmak yerine hapse atıp besleyen mhp degilmiydi ? idam ın gemesi için defalarca adım atıldı am yeterli oy alınamadı

he ye yaa öyle düşünüyok yav diyorum ki kılıçdaroglunu c.b yapsak tayyipi assak ssk yı batırdıgı gibi ülkeyi batırsa müslümanları sınır dışı etse falan diye toplandık onu konuşuyorduk gerçekten:KK45::KK70:
K.K mı batırmış SSK'yı?
Devlet kurumları batmaz hanımefendi. Ahaberden duyduğunuz saçma sapan şeylerle gelip burada siyaset yapmayın. SSK'nın batmasının nedeni Sizlerin o "Zehirlediniz" konulu afişlerinize neden olan Özal Döneminde çıkan kanunlardır.
Milleti 35-40 yaşında emekli ettiler. Devlet 40'lı yaşlarıında adamlara emekli maaşı ödedi. Kurum 40 yaşındaki adamdan prim almadan sağlık hizmeti verdi.
Ne yapacaktı Kemal Kılıçdaroğlu, hayır ödemem mi diyecekti. Adam bürokrattı, devlet kurumları hükümet kararlarından bağımsız değildir, özerk hiç değildir.
Ayrıca bilginiz olsun
Devlet kurumları batmaz, zarar eder.
SGK şimdi de zararda, çünkü Sigorta kurumu zarar etmek zorunda. Sadece eşinizden aldığı primle hem eşinize, hem size hem çocuğunuza sağlık imkanı sağlıyor, değil mi?
Bu kurumlar zarar eder.
Lütfen, bilmediğiniz konularda çok biliyormuşsunuz gibi ahkam kesmeyin.

Son düzenleme:
K.K mı batırmış SSK'yı?
Devlet kurumları batmaz hanımefendi. Ahaberden duyduğunuz saçma sapan şeylerle gelip burada siyaset yapmayın. SSK'nın batmasının nedeni Sizlerin o "Zehirlediniz" konulu afişlerinize neden olan Özal Döneminde çıkan kanunlardır.
Milleti 35 yaşında emekli ettiler. Devlet 40'lı yaşlarıında adamlara emekli maaşı ödedi. Kurum 40 yaşındaki adamdan prim almadan sağlık hizmeti verdi.
Ne yapacaktı Kemal Kılıçdaroğlu, hayır ödemem mi diyecekti. Adam bürokrattı, devlet kurumları hükümet kararlarından bağımsız değildir, özerk hiç değildir.
Ayrıca bilginiz olsun
Devlet kurumları batmaz, zarar eder.
SGK şimdi de zararda, çünkü Sigorta kurumu zarar etmek zorunda. Sadece eşinizden aldığı primle hem eşinize, hem size hem çocuğunuza sağlık imkanı sağlıyor, değil mi?
Bu kurumlar zarar eder.
Lütfen, bilmediğiniz konularda çok biliyormuşsunuz gibi ahkam kesmeyin.
kk ssk yı batır mış siye bişey dedim mi siteyi mi sorumlu tuttum kılıçdaroglu yazsanıza ne olur bu seferde siteye hakaret etti diye ceza alacagım
tamam emredersin ahkam kesmem ne olur yazma be kardeşim amadem aybnı seviyede görmüyorsunuz

Arkadasin hdp ye oylarin hangi partiden geldigi belli degilmii.
Ilk secimde ve ikinci secimde chp nin oylari sabit kalmadimi.
Ilk secimde oylari azalan ikinci secimde oylari artan akepe olmadimi.
Hdpye giden oylar akepeye geri gelmedimi.
Bunlar olurken siz nerdeydiniz allaseversen.
Verilen destek konusunda ne düşünüyorsunuz?CHP yi sevip te sizin gibi düşünmeyenler de var.CHP 1.seçimde kime verdiyse 2.seçimde de Ona verdi.MHP seçmeni sağolsun ,destek çıktı da ,amaçlarına ulaşamadılar.:cool:

Back