• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır'daki Şehit Cenazesinde Kılıçdaroğlu'na Tepki

Arkadaşlar tamam RTE de çözüm süreci diye esnek davrandı ama,muhalefetin de yeter ki RTE gitsin diye HDP ile bir olmadı mı seçimlerde.3 oyunuz varsa birini HDPye verin denmedi mi?CHP çok mu masum bu konuda?
Deynep, HDP CHP'den aldıysa aldıysa ancak %1 oy almıştır. CHP'nin eti kemiği zaten belli. Hani HDP CHP'den %5 oy çekse CHP'ye ne kalacak. Taş çatlasın 25-26 bandında gezen bir parti CHP. HDP'nin anaoyu bir önceki seçimde AKP'ye oy veren Kürt seçmenden geldi, bir de diğer ufaklı tefekli sol partilerden kısmen, bir de oy vermeyenler falan işte.
CHP seçmeni, AKP tek başına anayasaya falan değiştiremesin diye HDP'nin barajı geçmesini istedi evet ama HDP'ye barajı geçiren esas oy AKP'den çaldığı oy oldu.
Hoşunuza gitsin gitmesin, Doğuda tabanınız aynı.

[Siz niye üzerinize alındınız.AKP mi demişim ?[/QUOTE]
siz neden laf cambazlıgı yapmaya çalışıyorsunuz salak opldugumu söyleyen ler olsada ima yı anlayabiliyorum

kk ssk yı batır mış siye bişey dedim mi siteyi mi sorumlu tuttum kılıçdaroglu yazsanıza ne olur bu seferde siteye hakaret etti diye ceza alacagım
tamam emredersin ahkam kesmem ne olur yazma be kardeşim amadem aybnı seviyede görmüyorsunuz
Arkadaşım bu adamın adı Kemal Kılıçdaroğlu değil mi?
Aradan çıkar diğer harfleri ne kaldı geriye K.K (Kemal Kılıçdaroğlu) sen Kadınlar Kulubünü nereden çıkardın?
Hey yarabbim ya. Vallahi bir hoşsun.
Bak ben sana SSK neden batmadı onu anlattım, okudun mu?

Deynep, HDP CHP'den aldıysa aldıysa ancak %1 oy almıştır. CHP'nin eti kemiği zaten belli. Hani HDP CHP'den %5 oy çekse CHP'ye ne kalacak. Taş çatlasın 25-26 bandında gezen bir parti CHP. HDP'nin anaoyu bir önceki seçimde AKP'ye oy veren Kürt seçmenden geldi, bir de diğer ufaklı tefekli sol partilerden kısmen, bir de oy vermeyenler falan işte.
CHP seçmeni, AKP tek başına anayasaya falan değiştiremesin diye HDP'nin barajı geçmesini istedi evet ama HDP'ye barajı geçiren esas oy AKP'den çaldığı oy oldu.
Hoşunuza gitsin gitmesin, Doğuda tabanınız aynı.
Canım aldığı oy az da olsa çok ta olsa CHPnin seçimlerde HDP ile birlik olması kanına çok dokundu bu milletin.Bu yüzden çok kişi CHP sevgisi aynı değil.Ama belirtince yalaka deniliyor,menfaati var deniliyor.Örneğin Deniz Baykal.

Verilen destek konusunda ne düşünüyorsunuz?CHP yi sevip te sizin gibi düşünmeyenler de var.CHP 1.seçimde kime verdiyse 2.seçimde de Ona verdi.MHP seçmeni sağolsun ,destek çıktı da ,amaçlarına ulaşamadılar.:cool:
Bizim gördüğümüzde, hdp barajı aştı diye akp-mhp koalisyon kurdurmamıştı, chp yi suçlamışlardı, sizin seçmeniniz oy verdi böyle oldu diye, ama 2. seçimde gördikki chp nin oyu aynı, akp yükselmiş.. Yani akp liler oy vermiş :cool:
Hani unuttunsa hatırlatıvereyim dedim..

Verilen destek konusunda ne düşünüyorsunuz?CHP yi sevip te sizin gibi düşünmeyenler de var.CHP 1.seçimde kime verdiyse 2.seçimde de Ona verdi.MHP seçmeni sağolsun ,destek çıktı da ,amaçlarına ulaşamadılar.:cool:
Son 5 6 secime bakiniz chp hep ayni bantta gitmis. (25 27 civari)
Ben gercek chpli nin hdp ye oy verdigini kesinlikle dusunmuyorum.
Adamlar bagimsiz secimlere girer 15 16 kisi olarak bdp hdp neyse temsil ederlerdi. Son secimlerde parti olarak girdiler. Nasil olduda bu kadar oy aldilar. Bugun ulke nasil bu hale geldi, siz bu konuda ne dusunuyorsunuz?

Arkadaşım bu adamın adı Kemal Kılıçdaroğlu değil mi?
Aradan çıkar diğer harfleri ne kaldı geriye K.K (Kemal Kılıçdaroğlu) sen Kadınlar Kulubünü nereden çıkardın?
Hey yarabbim ya. Vallahi bir hoşsun.
Bak ben sana SSK neden batmadı onu anlattım, okudun mu?
ALLAH IM SANA GELİYORUM

[QUOTE="tersgiden kanguru, post: 46027381,
siz neden laf cambazlıgı yapmaya çalışıyorsunuz salak opldugumu söyleyen ler olsada ima yı anlayabiliyorum[/QUOTE]
Asıl laf cambazlığını siz yapıyorsunuz.
Ben ortaya yazdım.Siz cevap verdiniz.
Bende size niye diye sordum?
Söylediğiniz ithamları da kendiniz yazıyorsunuz.Ondan sonra biz demişiz gibi algı yaratıyorsunuz.

Canım aldığı oy az da olsa çok ta olsa CHPnin seçimlerde HDP ile birlik olması kanına çok dokundu bu milletin.Bu yüzden çok kişi CHP sevgisi aynı değil.Ama belirtince yalaka deniliyor,menfaati var deniliyor.Örneğin Deniz Baykal.
Vallaha deynep bence HDP, destek falan bunları bırakılım. Mengri Mengriyle davul çaldıran CHP değildi. Hele bir CHP'li siyasi kararını partiyi baraj altında bırakan Deniz Baykal'a göre belirleyecekse bir zahmet desteklemesin zaten partiyi.
Bunun dışında sizlerin bu Deniz Baykal sevgisi beni öldürüyor. Sizlerin hafızanız zayıftır, ben hatırlatayım, Deniz Baykal CHP'nin statükoculuğunun simgesidir.

evet haklısın burda zaten şehit yakını tepki veriyor olayı tsyyipe getirmenin manası yoktu ama illakin ttayyipin bi suçu vardır adanm diktadör sonuçta
Neyin çabasındadır anlayamadım burda ölen insan haberi üzerinden kılıçdaroğlu nu vurma yada tayibi aklama karalama olmasın
Ölenlerin üzerinden kendini haklı çıkarmak ne kadar etik
Sizce siz burda bu haberi paylaşırken kimseyi aklama veya karalama çabasında değilmisiniz dürüst olun biraz
Bence ölenler umurunuzda değil sizde lideriniz gibi bu vatana şehit lazım diyenlerdensiniz

allah aşkına kime hakaret ettim burada elinsaf yahu el insaf ne olur kibleyin benide banımı yeyip ceza alayım sizinde içiniz sogusun
Bizim içimiz sizin banlanmanızla mı soğuyacak?
Bizim içimiz soğusa ne olacak?
Kaç şehit var, ailelerinin içi ne olacak?
Her olayı kendinize yontup, dramatize etmeyin lütfen. Yarım saattir konumu dağıtıyorsunuz diyorsunuz ama siz zaten o potansiyelle gelmişsiniz ki.
Acı gerçek bir siyasiye gösterilen tepki değil, her gün birer birer gencecik insanları kaybetmemiz. Herkes zannediyor ki benim başıma gelmez, emin olun şehit aileleri de hiç kendi evlatlarının üzerine getirmemişlerdi ölümü.
Bunu kim durduracak, ne yapılacak esas önemli olan bu.

Neyin çabasındadır anlayamadım burda ölen insan haberi üzerinden kılıçdaroğlu nu vurma yada tayibi aklama karalama olmasın
Ölenlerin üzerinden kendini haklı çıkarmak ne kadar etik
Sizce siz burda bu haberi paylaşırken kimseyi aklama veya karalama çabasında değilmisiniz dürüst olun biraz
Bence ölenler umurunuzda değil sizde lideriniz gibi bu vatana şehit lazım diyenlerdensiniz
GELİP KALBİMİ AÇTINIZDA VİCDANIMI BENİ SORGULUYORSUNUZ

ALLAH IM SANA GELİYORUM
Kardeş, senin derdin ne? Neden doğru düzgün yazışamıyorsun? Merak etme kurallara uygun yazdığında banlanmazsın. Neden yazılanları çarpıtıyorsun?
Bak sen dedin ki Kemal Kılıçdaroğlu SSK'yı batırdı, ben de dedim ki K.K batırmadı. Sen buradaki K.K'yı aldın, sanki seni siteye iftira ediyormuşsun gibi gösterdiğimi ifade etmeye çalıştın. Lakin bu mantıkla o K.K pek ala Kim Kardishan da olabilir.
Konumuz Kemal Kılıçdaroğlu olduğuna göre oradaki K.K'nın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu anlamak için dahi olmaya gerek yok.
Ayrıca yönetim sadece benim mesajıma bakarak sana ban vermez, Mune gelir, konunun en başına gider, oradan itibaren okur. Sen gerçekten hakaret vs yazmamışsan (kişiye, kuruma, üyeye, siteye) ban falan almazsın.

Bizim içimiz sizin banlanmanızla mı soğuyacak?
Bizim içimiz soğusa ne olacak?
Kaç şehit var, ailelerinin içi ne olacak?
Her olayı kendinize yontup, dramatize etmeyin lütfen. Yarım saattir konumu dağıtıyorsunuz diyorsunuz ama siz zaten o potansiyelle gelmişsiniz ki.
Acı gerçek bir siyasiye gösterilen tepki değil, her gün birer birer gencecik insanları kaybetmemiz. Herkes zannediyor ki benim başıma gelmez, emin olun şehit aileleri de hiç kendi evlatlarının üzerine getirmemişlerdi ölümü.
Bunu kim durduracak, ne yapılacak esas önemli olan bu.
BENİM AİLEMDE DE ERKEKLER VE ASKERDE OLANLAR VAR ALLAH AŞKI HAK AŞKI YADA İNANDIGINIZ ŞEY NEYSE NE OLUR ONUN AŞKI İÇİN BENİ VİCDANSIZLIKLA ŞEHİT HABERLERNE SEVİNMEKLE SUÇLAMAYIN

Back