- 30 Mart 2016
- 254
- 157
- 18
- 39
- Konu Sahibi tersgiden kanguru
-
pesss vallahi yahu adamlar hdpye destek oldukları için tepki alıyor siz yine hükümete cumhurbaşkanına sarıyorsunuz ayrıca hükümet ayrı devlet ayrıdır neyse inanın polemiğe girmek istemiyorumHangi devlet pardon??
Bu kadar şehit varken arap kralını coşkuyla karşılayan devlet mi ???
hdp lilerle işbirliği yapıldıgı aşikar ki oradaki şehit yakını hükümetin dememiş devletin yani halkın yanında olun demişkılıcdarogluna da yuklenilmesi sacma bu konuda
aynen bende bunu anlayamıyorum kılıcdarogluna en ufacık seyde tepki gosterenler bunları unutuyormu yoksa islerinemi gelmiyorDiyarbakır Hani deki yayın yasağı neden?
Diyarbakır Hani de Jandarma Karakoluna düzenlenen saldırı var, C.b Arap kralını ağırlıyor şuan, bu konuda ne düşünüyorsun?
Acaba Kılıçdaroğlumu Apoya sayın demişti?
Acaba Kılıçdaroğlumu barış süreci deyip, oralara mayın döşenmesine göz yumdu?
Zahmet edip 2 dk düşünülebilinirmi acaba? Bu gün bu olayların fitilini kim ateşledi?
C.b Cbliğini yapsın bizene.. Ama nedir bu cb Kılıçdaroğlu kıyaslaması, C.bnin başbakanken yaptığı yanlış siyasi hamlelerin bedelini neden bu gün Kılıçtaroğluna veya halka faturası kesiliyor?
Tapınmacılık ile siyasi görüşü bir birine karıştırmaktan diye düşünüyorum.aynen bende bunu anlayamıyorum kılıcdarogluna en ufacık seyde tepki gosterenler bunları unutuyormu yoksa islerinemi gelmiyor
hoşunuza gitmedi degilmi işte akp ye ve c.b ye de bukadar yüklenilince bizimde hoşumuza gitmiyor çözüm süreci nin başında bunlarıın olacagını c.b bilemezdi kılıçdaroglu kendi bi yarış içine girdiği için kıyas yapılıyor olmasın bende size şunu sorayım akp hükümet olmasaydı c.b tayyip olmasaydı başta sol bi hükümet olsaydı vs vs yazacak çok şey vear da yine haksız yere ban yiyip konum kapanmasın diye polamik yaşamak istemiyorum çözüm sürecinde bazıları yavşaklık yapıp süreci bitirmeseydi anlaşmalara uysaydı bunlar olmayacaktı zatenDiyarbakır Hani deki yayın yasağı neden?
Diyarbakır Hani de Jandarma Karakoluna dün gece düzenlenen saldırı var, C.b Arap kralını ağırlıyor şuan, bu konuda ne düşünüyorsun?
Acaba Kılıçdaroğlumu Apoya sayın demişti?
Acaba Kılıçdaroğlumu barış süreci deyip, oralara mayın döşenmesine göz yumdu?
Zahmet edip 2 dk düşünülebilinirmi acaba? Bu gün bu olayların fitilini kim ateşledi?
C.b Cbliğini yapsın bizene.. Ama nedir bu cb Kılıçdaroğlu kıyaslaması, C.bnin başbakanken yaptığı yanlış siyasi hamlelerin bedelini neden bu gün Kılıçtaroğluna veya halka faturası kesiliyor?
Doğru Öcalana "sayın" diye Kılıçdaroğlu hitap etti?pesss vallahi yahu adamlar hdpye destek oldukları için tepki alıyor siz yine hükümete cumhurbaşkanına sarıyorsunuz ayrıca hükümet ayrı devlet ayrıdır neyse inanın polemiğe girmek istemiyorum
ama kullandıgın o kelime yuzunden ban yiyebilirsin hakaret ettinhoşunuza gitmedi degilmi işte akp ye ve c.b ye de bukadar yüklenilince bizimde hoşumuza gitmiyor çözüm süreci nin başında bunlarıın olacagını c.b bilemezdi kılıçdaroglu kendi bi yarış içine girdiği için kıyas yapılıyor olmasın bende size şunu sorayım akp hükümet olmasaydı c.b tayyip olmasaydı başta sol bi hükümet olsaydı vs vs yazacak çok şey vear da yine haksız yere ban yiyip konum kapanmasın diye polamik yaşamak istemiyorum çözüm sürecinde bazıları yavşaklık yapıp süreci bitirmeseydi anlaşmalara uysaydı bunlar olmayacaktı zaten
bak yine yapıyorsun tapınmacılık diye yaftalıyorsunuz ALlah kuluna niye tapınalım siz inandıgınız ideolojilere taopınıyor musun ben Allah tan başkasına tapınmam hanfendiTapınmacılık ile siyasi görüşü bir birine karıştırmaktan diye düşünüyorum.
400 Milletvekili verin Şehitler olmasın diyen kimdi ????hoşunuza gitmedi degilmi işte akp ye ve c.b ye de bukadar yüklenilince bizimde hoşumuza gitmiyor çözüm süreci nin başında bunlarıın olacagını c.b bilemezdi kılıçdaroglu kendi bi yarış içine girdiği için kıyas yapılıyor olmasın bende size şunu sorayım akp hükümet olmasaydı c.b tayyip olmasaydı başta sol bi hükümet olsaydı vs vs yazacak çok şey vear da yine haksız yere ban yiyip konum kapanmasın diye polamik yaşamak istemiyorum çözüm sürecinde bazıları yavşaklık yapıp süreci bitirmeseydi anlaşmalara uysaydı bunlar olmayacaktı zaten
cb cozum surecinin bu sekilde noktalanacagini bilemezdi kandirildi amenna daha once de soyledim cevap vermediniz bulent arinc in şu şekilde soylemi var cozum surecinde onlarin silah depoladiginin farkindaydik.buna ne demelihoşunuza gitmedi degilmi işte akp ye ve c.b ye de bukadar yüklenilince bizimde hoşumuza gitmiyor çözüm süreci nin başında bunlarıın olacagını c.b bilemezdi kılıçdaroglu kendi bi yarış içine girdiği için kıyas yapılıyor olmasın bende size şunu sorayım akp hükümet olmasaydı c.b tayyip olmasaydı başta sol bi hükümet olsaydı vs vs yazacak çok şey vear da yine haksız yere ban yiyip konum kapanmasın diye polamik yaşamak istemiyorum çözüm sürecinde bazıları yavşaklık yapıp süreci bitirmeseydi anlaşmalara uysaydı bunlar olmayacaktı zaten
Isin ozeti, Bunlarin olacagini cb bilemezdi. Bu yuzden tek suclu kilocdaroglu. Sen ve ilcendekiler boyle mi dusunuyorsunuzhoşunuza gitmedi degilmi işte akp ye ve c.b ye de bukadar yüklenilince bizimde hoşumuza gitmiyor çözüm süreci nin başında bunlarıın olacagını c.b bilemezdi kılıçdaroglu kendi bi yarış içine girdiği için kıyas yapılıyor olmasın bende size şunu sorayım akp hükümet olmasaydı c.b tayyip olmasaydı başta sol bi hükümet olsaydı vs vs yazacak çok şey vear da yine haksız yere ban yiyip konum kapanmasın diye polamik yaşamak istemiyorum çözüm sürecinde bazıları yavşaklık yapıp süreci bitirmeseydi anlaşmalara uysaydı bunlar olmayacaktı zaten
siz hiç gaf yapmıyor musun hep dosdogrumu konuşuyorsunuz vs vs kılıçdaroglu gibi muhalefet yapalım nasıl olursa olsunDoğru Öcalana "sayın" diye Kılıçdaroğlu hitap etti?
Doğru teröristlerin evlerine taziyeye Kılıçdaroğlunun başkanı olduğu partinin milletvekilleri gitti ?
Doğru Öcalanla ilk Kılıçdaroğlu görüştü?
Evet başka ???
Günlerdir bir deyimin hakaret olup olmadığını tartışıyorduk forumca.hoşunuza gitmedi degilmi işte akp ye ve c.b ye de bukadar yüklenilince bizimde hoşumuza gitmiyor çözüm süreci nin başında bunlarıın olacagını c.b bilemezdi kılıçdaroglu kendi bi yarış içine girdiği için kıyas yapılıyor olmasın bende size şunu sorayım akp hükümet olmasaydı c.b tayyip olmasaydı başta sol bi hükümet olsaydı vs vs yazacak çok şey vear da yine haksız yere ban yiyip konum kapanmasın diye polamik yaşamak istemiyorum çözüm sürecinde bazıları yavşaklık yapıp süreci bitirmeseydi anlaşmalara uysaydı bunlar olmayacaktı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?