• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır'daki Şehit Cenazesinde Kılıçdaroğlu'na Tepki

tersgiden kanguru

aşk
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
254
157
18
39
02 Nisan 2016 Cumartesi 08:56
Diyarbakır'da şehit düşen polisler için düzenlenen cenaze töreninde, bir kişi CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "HDP'yi bırak artık" diye bağırdı.
kilicdaroglu-na-tepki-hdp-yi-birak-biraz_x_8317585_5.jpg

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'nde polisservisine düzenlenen bombalı saldırı sonucu şehit olan 4 polis memuru için AnkaraKocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazında gerginlik yaşandı.

4 ŞEHİT POLİS İÇİN ANKARA'DA TÖREN

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'nde polisservisine düzenlenen terör saldırısında şehit olan şehit polis memuru Alper Zor, Necdet Alıcı, Mehmet Fatih Ertuğrul ve Mustafa Yiğit Alp için Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

BİR VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ

Törene katılan bir kişi, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "HDP'yi bırak biraz devletin yanında yer al yeter artık" diyerek tepki gösterdi.

Güvenlik birimlerin müdahalesi ile yaşanan gerginlik yatıştırıldı.
http://haberler.com

Hangi devlet pardon??

Bu kadar şehit varken arap kralını coşkuyla karşılayan devlet mi ???
pesss vallahi yahu adamlar hdpye destek oldukları için tepki alıyor siz yine hükümete cumhurbaşkanına sarıyorsunuz ayrıca hükümet ayrı devlet ayrıdır neyse inanın polemiğe girmek istemiyorum

chp hükümet olamayacagın farkında ama akp nin de başta olması hoşuna gitmiyor sırf bu yüzden yani hükümet gitsin diye hdp =pkk ve darbeden medet umuyorlar malesef mesele devlet halk vs degil mesele hükümetin yıkılıp darbenin gelmesi

Diyarbakır Hani deki yayın yasağı neden?
Diyarbakır Hani de Jandarma Karakoluna dün gece düzenlenen saldırı var, C.b Arap kralını ağırlıyor şuan, bu konuda ne düşünüyorsun?
Acaba Kılıçdaroğlumu Apoya sayın demişti?
Acaba Kılıçdaroğlumu barış süreci deyip, oralara mayın döşenmesine göz yumdu?
Zahmet edip 2 dk düşünülebilinirmi acaba? Bu gün bu olayların fitilini kim ateşledi?
C.b Cbliğini yapsın bizene.. Ama nedir bu cb Kılıçdaroğlu kıyaslaması, C.bnin başbakanken yaptığı yanlış siyasi hamlelerin bedelini neden bu gün Kılıçtaroğluna veya halka faturası kesiliyor?

Diyarbakır Hani de Jandarma Karakoluna düzenlenen saldırı var, C.b Arap kralını ağırlıyor şuan, bu konuda ne düşünüyorsun?
Zahmet edip 2 dk düşünülebilinirmi acaba? Bu gün bu olayların fitilini kim ateşledi?
C.b Cbliğini yapsın bizene.. Ama nedir bu cb Kılıçdaroğlu kıyaslaması, C.bnin başbakanken yaptığı yanlış siyasi hamlelerin bedelini neden bu gün Kılıçtaroğluna veya halka faturası kesiliyor?
aynen bende bunu anlayamıyorum kılıcdarogluna en ufacık seyde tepki gosterenler bunları unutuyormu yoksa islerinemi gelmiyor

Diyarbakır Hani de Jandarma Karakoluna dün gece düzenlenen saldırı var, C.b Arap kralını ağırlıyor şuan, bu konuda ne düşünüyorsun?
hoşunuza gitmedi degilmi işte akp ye ve c.b ye de bukadar yüklenilince bizimde hoşumuza gitmiyor çözüm süreci nin başında bunlarıın olacagını c.b bilemezdi kılıçdaroglu kendi bi yarış içine girdiği için kıyas yapılıyor olmasın bende size şunu sorayım akp hükümet olmasaydı c.b tayyip olmasaydı başta sol bi hükümet olsaydı vs vs yazacak çok şey vear da yine haksız yere ban yiyip konum kapanmasın diye polamik yaşamak istemiyorum çözüm sürecinde bazıları yavşaklık yapıp süreci bitirmeseydi anlaşmalara uysaydı bunlar olmayacaktı zaten

pesss vallahi yahu adamlar hdpye destek oldukları için tepki alıyor siz yine hükümete cumhurbaşkanına sarıyorsunuz ayrıca hükümet ayrı devlet ayrıdır neyse inanın polemiğe girmek istemiyorum
Doğru Öcalana "sayın" diye Kılıçdaroğlu hitap etti?
Doğru teröristlerin evlerine taziyeye Kılıçdaroğlunun başkanı olduğu partinin milletvekilleri gitti ?
Doğru Öcalanla ilk Kılıçdaroğlu görüştü?
Evet başka ???

hoşunuza gitmedi degilmi işte akp ye ve c.b ye de bukadar yüklenilince bizimde hoşumuza gitmiyor çözüm süreci nin başında bunlarıın olacagını c.b bilemezdi kılıçdaroglu kendi bi yarış içine girdiği için kıyas yapılıyor olmasın bende size şunu sorayım akp hükümet olmasaydı c.b tayyip olmasaydı başta sol bi hükümet olsaydı vs vs yazacak çok şey vear da yine haksız yere ban yiyip konum kapanmasın diye polamik yaşamak istemiyorum çözüm sürecinde bazıları yavşaklık yapıp süreci bitirmeseydi anlaşmalara uysaydı bunlar olmayacaktı zaten
ama kullandıgın o kelime yuzunden ban yiyebilirsin hakaret ettin

Tapınmacılık ile siyasi görüşü bir birine karıştırmaktan diye düşünüyorum.
bak yine yapıyorsun tapınmacılık diye yaftalıyorsunuz ALlah kuluna niye tapınalım siz inandıgınız ideolojilere taopınıyor musun ben Allah tan başkasına tapınmam hanfendi
ssk nasıl battı sorusuna
bende anlayamadım diyen birine oy verenler hür iradesiyle oy verdi kendi kararı dır denirken
akp ye oy verenlere koyun muamalesi yapmakta ayrı bir trajedi

400 Milletvekili verin Şehitler olmasın diyen kimdi ????

cb cozum surecinin bu sekilde noktalanacagini bilemezdi kandirildi amenna daha once de soyledim cevap vermediniz bulent arinc in şu şekilde soylemi var cozum surecinde onlarin silah depoladiginin farkindaydik.buna ne demeli

Isin ozeti, Bunlarin olacagini cb bilemezdi. Bu yuzden tek suclu kilocdaroglu. Sen ve ilcendekiler boyle mi dusunuyorsunuz :KK70:

Doğru Öcalana "sayın" diye Kılıçdaroğlu hitap etti?
Doğru teröristlerin evlerine taziyeye Kılıçdaroğlunun başkanı olduğu partinin milletvekilleri gitti ?
Doğru Öcalanla ilk Kılıçdaroğlu görüştü?
Evet başka ???
siz hiç gaf yapmıyor musun hep dosdogrumu konuşuyorsunuz vs vs kılıçdaroglu gibi muhalefet yapalım nasıl olursa olsun

Günlerdir bir deyimin hakaret olup olmadığını tartışıyorduk forumca. :KK51:

Bende bu chp=hdp diyen kafaları anlamıyorum...
Daha düne kadar iktidar parti olarak pkk'nın eteğinden ayrılma, Yok çözüm süreci yok otobüs üstlerinde davullu zurnalı karşılamalarla Türkiye'ye almalar falan.. (ohooo sayfalar yetmiycek anlatmaya.)
Ama gel gör ki en büyük suçlu KK öylemi?

Akp ve Hdp Türkiye'deki bu durumların baş aktörleridir.

Back