Türk halkı çok inançlı ondan kaybediyor,ama uyanıktır baktı yamuk yapıldı indirir sırtındanZehir gibi bir nesil geliyor hem zeki hem vicdanlı, herşey çok güzel daha doğrusu olması gerektiği gibi güzel olacak buna inanıyorum ben
Kumrularda neden urperiyorsun ??empati empati denmiş de ben bunlar yüzünden kumrular sokaktan geçerken ürperiyorsam bunlara da acımam. zerre acımıyorum, üzülmüyorum. elimde değil. hiç hümanist olamayacağım. insan sevgim yok. hem onlar alışıklar molotoflara bombalara. çocuklar da dahil.
Bunlar teröristti üzülmedim diyenlere gerçek teröristlerin o çok sevdiğiniz tayyibinizin davul zurnayla haburdan geçirdiği, megri megri şovınu yaptığı ve en önemlisi bölünme için masaya oturduğu kişiler olduğunu hatırlatırım.
ben yeminle bir nane anlamadım bu politikadan
Bunları unuttu akpliler...
Şimdi iyi ki öldü diyorlar.
Iki gün önce de bunlara alkış tutuyorlardı.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Danışıklı dövüş...ben yeminle bir nane anlamadım bu politikadan
Bunları unuttu akpliler...
Şimdi iyi ki öldü diyorlar.
Iki gün önce de bunlara alkış tutuyorlardı.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
üzülmek zorunda mıyım oky? oh olmuş demek başka üzülmek, içinin yanması başka şey. ben sadece üzülmüyorum. oh olsun ne burada ne özel hayatımda hiç demedim. Yine de bana göre bu insanlar için masum demek zor.sizler bunu kan davası haline getirdiğiniz,ölen masum insanlar için acı duymadığınız ,insan sevginizin olmadığı için,parçalanan gencecik bedenler için oh olmuş dediğiniz için ,kısaca barış adına yapılan herşeye set çekecek kadar gözünüz karardığı için dua edin ,dua edinde bir gün o bombalar sizi bulmasın.
o savaşın devam etmesine sebep olan tepkileriniz,düşünceleriniz yüzünden yüzlerce masum daha ölmesin. sadece şanslı olmak için. dua edin.
herkesin tarzı oldu sanırımüzülmek zorunda mıyım oky? oh olmuş demek başka üzülmek, içinin yanması başka şey. ben sadece üzülmüyorum. oh olsun ne burada ne özel hayatımda hiç demedim. Yine de bana göre bu insanlar için masum demek zor.
bu saldırıyı yine kendi içlerinden aynı amacı taşıyan ama farklı yollar izleyen örgüt kollarının yaptığını düşünüyorum. kendi milletine acımayan bir oluşum. HDP'nin oylarını artıracak bir olay. ''bakın gördünüz mü bu insanların kendi milletini temsil etmesi bile yasak'' deniyor. ay canlarım ya. sanki mecliste 30 tane milletvekilleri yok. akp için de hdp için de ajitasyon politikasından başka bir şey yok.
ha evet dua ediyorum o bombalar bizi bulmasın diye, özel günlerde kızılay meydanında dolaşırken falan, ne işlek bir gün, tam patlatılacak bir gün deyip korkuyorum. :) neden acaba? patlatmak kimin tarzı.
chp bu seçimden önceki performansını daha öncede sergileseydi bu günleri görmezdik,neyseki kılıçlar oğlu kendini aştı çabaladı sol olarak 100 de 30 ları bulduüzülmek zorunda mıyım oky? oh olmuş demek başka üzülmek, içinin yanması başka şey. ben sadece üzülmüyorum. oh olsun ne burada ne özel hayatımda hiç demedim. Yine de bana göre bu insanlar için masum demek zor.
bu saldırıyı yine kendi içlerinden aynı amacı taşıyan ama farklı yollar izleyen örgüt kollarının yaptığını düşünüyorum. kendi milletine acımayan bir oluşum. HDP'nin oylarını artıracak bir olay. ''bakın gördünüz mü bu insanların kendi milletini temsil etmesi bile yasak'' deniyor. ay canlarım ya. sanki mecliste 30 tane milletvekilleri yok. akp için de hdp için de ajitasyon politikasından başka bir şey yok.
ha evet dua ediyorum o bombalar bizi bulmasın diye, özel günlerde kızılay meydanında dolaşırken falan, ne işlek bir gün, tam patlatılacak bir gün deyip korkuyorum. :) neden acaba? patlatmak kimin tarzı.
ne olacak sence cryptic :) koalisyon, tek iktidar? kim kimle koalisyon :dchp bu seçimden önceki performansını daha öncede sergileseydi bu günleri görmezdik,neyseki kılıçlar oğlu kendini aştı çabaladı sol olarak 100 de 30 ları buldu
bilmiyorumki jokercim,akp kolalisyona giderse ilk hdp ile gider herhaldene olacak sence cryptic :) koalisyon, tek iktidar? kim kimle koalisyon :d
ama chp daha çok çalışsa 100 de 40 da alırdı ben bunu gördüm,sağ sol anlayışı kalmadı artıkne olacak sence cryptic :) koalisyon, tek iktidar? kim kimle koalisyon :d
Topicin hepsini daha okumadm fakat herkes burda nasil sasiriyor anlam veremedim. Insanlarin vicdansiz oldugunu daha yeni mi ögrendiniz? En basit Berkin için, Gezide nice ölen genç, gözlerini kaybedenler, yaralilari için neler, neler söylendi. Hatta Erdogan bile Berkinin cesedi sogumadan gidip annesini, babasini yuhlatmisti topluma.
Yani lütfen "bu kadar mi canilestik"? demeyin. Ülkenin basinda bu kadar vicdansiz insanlar olduguna göre, toplumunda vicdansiz olmasi sasirtmamasi lazim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?