• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakırda Dr. Hakan Çoksuer hakkınd bilgi?

Asla tavsiye etmiyorum sakın yorumlara aldanmayın bende İnternetten yorumlara bakarak aldanarak gittim ve eşim zorla işinden aldı 5 saatlik yola gittik dün, yağmur kış demeden gittik. Ve ben günler öncesinden randevu alarak gittim ama bir saat orda bekledim ve doktor sürekli yerinde durmuyor sürekli birşeyler yapıyor dışarı çıkıyor yerinde oturmuyor. Ben sedyeye uzandim doktor geldi bı baktı bı gitti benim iki aydır adet düzensizliğim var onu soramadım derdimi anlatamadım yani ben umutlu bir şekilde gittim valla memnun kalmadım . Sıra sistemi yok alaka yok ilgi yok para için herşey gittiğiniz zaman ne demek istediğimi anlarsınız Allah kimseyi mahrum etmesin inşallah rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Kesinlikle size katılıyorum ticarethane olmuş orası insanları kandırmaktan başka yaptıkları kuzenim için aradık orda bir personel telefona cevap verdi kendini doktor diye tanıttı sırf hasta gitsin diye gidince onun bizimle konuşmadığını anladık tabi bozuntuya vermedi çok profesyonel oyuncu valla doktor olmaması gerekir yanlış mesleği seçmiş bence

Diyarbakırda Hakan Çoksuer hoca takip ediyorum. Bir sürü tedavi gören ve başarıya ulaşmış insan var. Daha önce istanbulda Bülent traş da tüp bebek yaptım malesef olumsuz oldu. İstanbul bizim için hem pahalı hemde uzak. Onun için yaşadığım yere yakın Diyrbakırda hakan hoca karşıma çıktı. Daha önce tecrübesi olan var mı bu hoca ile. Fiyatları pahalı mı, psikolojik ilgilenme var mı ? merkez yoğun mu vs vs tecrübesi olumlu ve olumsuz varsa yazan olursa Allah razı olsun
Kesinlikle önermiyorum ticarethane orası hijyenik bir ortam yok orda ilgi sıfır tatlı Dili var oda paranızı aldıktan sonra tatlı Dili bitiyor göremiyorsunuz ondan sonra etik çalışmıyor kesinlikle paranız çoksa gidin o parayı yolda çöpe atmanız ve oraya gitmeniz ile aynı şey

Back