dyardim Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2008 55 0 96 40 Diyarbakır 30 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi dyardim #1 Arkadaşlar eşimle ikimiz öğretmeniz ve büyük ihtimalle sabahçı olacağız. 2 yaşındaki oğluma eve gelip bakacak abla arıyorum.
Arkadaşlar eşimle ikimiz öğretmeniz ve büyük ihtimalle sabahçı olacağız. 2 yaşındaki oğluma eve gelip bakacak abla arıyorum.
M merve2148 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2010 1 0 36 Diyarbakır 18 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi dyardim #2 iyi günler ben merve 21yaşındayım Profilinizden ilanınızı gördüm şartlarınız bana uyarsa seve seve çocuğunuza bakabilirim. XXXXXXXXXXXXXXXX Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2010
iyi günler ben merve 21yaşındayım Profilinizden ilanınızı gördüm şartlarınız bana uyarsa seve seve çocuğunuza bakabilirim. XXXXXXXXXXXXXXXX
dyardim Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2008 55 0 96 40 Diyarbakır 19 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi dyardim #3 İlginiz için teşekkürler ama okullar açıldığında kimseyi bulamadık biz de şimdilik geçen yılki bakıcımızla devam ediyoruz. Tekrar ihtiyaç duyarsam ilk sizinle görüşeceğim. Tekrar teşekkürler.
İlginiz için teşekkürler ama okullar açıldığında kimseyi bulamadık biz de şimdilik geçen yılki bakıcımızla devam ediyoruz. Tekrar ihtiyaç duyarsam ilk sizinle görüşeceğim. Tekrar teşekkürler.