Merak etme canım sen gönlünü ferah tut inan ki olacak Allah buyuk biraz kafandan atmaya çalış biliyorum zor ama elden bisey gelmezBen ettim şikayet valla canim memorial da herşeyi para karşılığında kocaman bir hiç ve yasadigin kötü şeyler yanına kalıyor tup bebek merkezleri hepsi para üstüne kurulmuş sonu iyi olsunda önemli değil canım artık psikolojikmen yorulnalar zor
Aynen canım şimdi bol spor yürüyüş yapıyorum düzenli dengeli besleniyorum inşallah olacak canımMerak etme canım sen gönlünü ferah tut inan ki olacak Allah buyuk biraz kafandan atmaya çalış biliyorum zor ama elden bisey gelmez
Inşallah hepsi şifa olur sağlıklı ikizlerin olurAynen canım şimdi bol spor yürüyüş yapıyorum düzenli dengeli besleniyorum inşallah olacak canım
Çok çok tşk ederim amin canım benim en güzel duaInşallah hepsi şifa olur sağlıklı ikizlerin olur
bu sene taşınma durumumuz var eğer dediğiniz şehirlere yakın bi yere gidersek tavsiyeleriniz aklımda teşekkür ederimGeçmiş olsun imkanın varsa ankara çağrı gülümsere git istanbula bülent tıraşa git imkanın yoksa burada dicle üni eski rektörü eski kadın dogumculardan talip gül özel muanesine git bire bir ilgilensin
Herhalde memorial da yaşadığım kadar yoktur rezillik bende ugur değere gittim dicle memorial embiryolar hakkında bilgi veren yok iki kez aradım onun üstüne arandım 11 de idrara sıkışık gel denildi gittim saat 13.00 transfer oldum kaç saat idrara sıkışık durdum bir gün önce sordum embiryom sağlıklı mi diye sordum evet dendi yarın tarnsfer var dendi ben masa basında transfer olmayı beklerken doktor gelip soruyor embiryo nasıl orta kalite deniliyor masa basında öğreniyorum embiryonun durumu ısrarla sordum orta kalite ne tutmaz mi kötümü yok tutar denildi transfer istersen yapalım istersen yapmayalim denildi ben masa basında idrara sıkışık bir şekilde yaptim transfer çünkü onlar tutar dedi ben tecrübesiz idim sonra eline duyguların ile oynar gibi bir foto veriyorlar bu çocuk için albüme bırakırsın diye doktor güzel şeyler olacak herşey süper diyor ben tedaviden önce hsg istedim tamam denildi hsg bakılmadı şimdi tüpüm de ne var bilmiyorum 1 yıl once genesiste yaptığım hsg de tek tüpüm uca gelip duruyormuş sonra ugur bey dedi ki bir tüpüm de sızma var bir tüpüm de şişme ama 4-5 doktor öyle birşey yok meğer öyle birşey idaa ederse doktor asla tup bebek asılma yapılmamış ama bana iki ay içinde hem asilama hem tup bebek yaptılar sonra sonuç negatif tabi gerekli yerlere şikayet ettim sonra bi aydan fazla âdetleyim ilk oldum 11 gun sürdü ikinci bir hafta sonra oldum halen âdetleyim meğer o ilaçlar bende miyon yapmış dayamış östrojen aslında ilaçlar ve yöntem kişisel olmalı herkesin durumu farklı orada herkese aynı ilaç veriliyor şimdi adetim kesilsin diye ilaç verildi başka doktora gidiyorum sonra hsg çekecem para tuzağı yani doktor kendi ile çelişiyor tüpüm de şişme var diyor tup bebek yapıyor tüpüm kapalı diyor asilama yapılıyor bence bu daha rezilli memorial düşünüyorum ne yapcaz ya bende polip oluşmuştu ilaçlardan olduğunu düşünüyorum bende bizi anca bu deneyimi yaşayanlar anlar devlet hastaneleri de kötü diyorlar seneye tekrar denemeyi düşünüyoruz tekrar bahçeciye kesin gitmeyeceğim diğer merkezleri araştırıyorum bende
bende memorial düşünüyordum ne yapcaz ya bende polip oluşmuştu ilaçlardan olduğunu düşünüyorum bizi anca bu deneyimi yaşayanlar anlar devlet hastaneleri de kötü diyorlar seneye tekrar denemeyi düşünüyoruz bahçeciye kesin gitmeyeceğim diğer merkezleri araştırıyorum bende acıbadem aklımdaHerhalde memorial da yaşadığım kadar yoktur rezillik bende ugur değere gittim dicle memorial embiryolar hakkında bilgi veren yok iki kez aradım onun üstüne arandım 11 de idrara sıkışık gel denildi gittim saat 13.00 transfer oldum kaç saat idrara sıkışık durdum bir gün önce sordum embiryom sağlıklı mi diye sordum evet dendi yarın tarnsfer var dendi ben masa basında transfer olmayı beklerken doktor gelip soruyor embiryo nasıl orta kalite deniliyor masa basında öğreniyorum embiryonun durumu ısrarla sordum orta kalite ne tutmaz mi kötümü yok tutar denildi transfer istersen yapalım istersen yapmayalim denildi ben masa basında idrara sıkışık bir şekilde yaptim transfer çünkü onlar tutar dedi ben tecrübesiz idim sonra eline duyguların ile oynar gibi bir foto veriyorlar bu çocuk için albüme bırakırsın diye doktor güzel şeyler olacak herşey süper diyor ben tedaviden önce hsg istedim tamam denildi hsg bakılmadı şimdi tüpüm de ne var bilmiyorum 1 yıl once genesiste yaptığım hsg de tek tüpüm uca gelip duruyormuş sonra ugur bey dedi ki bir tüpüm de sızma var bir tüpüm de şişme ama 4-5 doktor öyle birşey yok meğer öyle birşey idaa ederse doktor asla tup bebek asılma yapılmamış ama bana iki ay içinde hem asilama hem tup bebek yaptılar sonra sonuç negatif tabi gerekli yerlere şikayet ettim sonra bi aydan fazla âdetleyim ilk oldum 11 gun sürdü ikinci bir hafta sonra oldum halen âdetleyim meğer o ilaçlar bende miyon yapmış dayamış östrojen aslında ilaçlar ve yöntem kişisel olmalı herkesin durumu farklı orada herkese aynı ilaç veriliyor şimdi adetim kesilsin diye ilaç verildi başka doktora gidiyorum sonra hsg çekecem para tuzağı yani doktor kendi ile çelişiyor tüpüm de şişme var diyor tup bebek yapıyor tüpüm kapalı diyor asilama yapılıyor bence bu daha rezillik
hayırlısı çok yıprandım valla kendimi 1 senede anca toparlarım onları Allaha havale ediyorum şikayet kaydı oluşturmama rağmen merkezden aramadılar o kadar ilgisizler bilginiz olsunGebelik olusun
Gebelik oluncada hiç bir şekilde randevu alamamam isleri bitince çok ilgisizler geçmiş olsun bu arada inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur
Polip varsa adetin bittiği gibi sabah akşam taze aç karınla sogan kuru ılık iç ablama imkansız dediler ameliyat falan dediler sogan kürü ile polipleri gitti şuan doğal yola iki çocuğu varbende memorial düşünüyordum ne yapcaz ya bende polip oluşmuştu ilaçlardan olduğunu düşünüyorum bizi anca bu deneyimi yaşayanlar anlar devlet hastaneleri de kötü diyorlar seneye tekrar denemeyi düşünüyoruz bahçeciye kesin gitmeyeceğim diğer merkezleri araştırıyorum bende acıbadem aklımda
Valla memorial ugur bey ise asla düsünmeyin embiryolog ali var iyi değil bana sağlıklı deyip orta kalite cıktı labatuvari iyi değil tavsiye etmem paranıza zamanımıza yazıkbende memorial düşünüyordum ne yapcaz ya bende polip oluşmuştu ilaçlardan olduğunu düşünüyorum bizi anca bu deneyimi yaşayanlar anlar devlet hastaneleri de kötü diyorlar seneye tekrar denemeyi düşünüyoruz bahçeciye kesin gitmeyeceğim diğer merkezleri araştırıyorum bende acıbadem aklımda
Ilaclardan miyom oluştu bende dayadı östrojen hormonu önceden 4-5 doktor baktı hic biri demedi son gittiğimde dedi doktor şaşırdım ilaçlar dengemizi bozdubende memorial düşünüyordum ne yapcaz ya bende polip oluşmuştu ilaçlardan olduğunu düşünüyorum bizi anca bu deneyimi yaşayanlar anlar devlet hastaneleri de kötü diyorlar seneye tekrar denemeyi düşünüyoruz bahçeciye kesin gitmeyeceğim diğer merkezleri araştırıyorum bende acıbadem aklımda
İnşallah iyi bir merkezle karşılaşırsınızhayırlısı çok yıprandım valla kendimi 1 senede anca toparlarım onları Allaha havale ediyorum şikayet kaydı oluşturmama rağmen merkezden aramadılar o kadar ilgisizler bilginiz olsun
Hayır bahçeci ve Zeki bey öyle .Yaşın tutmuyorsa önceden iki denemen olmadan çift embriyo transferi yapılmıyor aslaKizlar bahcecide zeki beyde yasin tutmasada iki embiryo bırakıyorlar mi inşallah bırakırlar
Off kötü imiş konusacam iki embiryo olsun yaHayır bahçeci ve Zeki bey öyle .Yaşın tutmuyorsa önceden iki denemen olmadan çift embriyo transferi yapılmıyor asla
siz hangi merkezi düşünüyorsunuzValla memorial ugur bey ise asla düsünmeyin embiryolog ali var iyi değil bana sağlıklı deyip orta kalite cıktı labatuvari iyi değil tavsiye etmem paranıza zamanımıza yazık
kesinlikle 2 embriyo bırakmıyorlar canım hayırlısıyla 1 tane olsun daKizlar bahcecide zeki beyde yasin tutmasada iki embiryo bırakıyorlar mi inşallah bırakırlar
aynen tüp bebek yaptıran kişilerin problemleri de ortak sanırımIlaclardan miyom oluştu bende dayadı östrojen hormonu önceden 4-5 doktor baktı hic biri demedi son gittiğimde dedi doktor şaşırdım ilaçlar dengemizi bozdu
Sogan kürünü yap polip geçiyor ablam hamile kaldı 2 çocuğu varaynen tüp bebek yaptıran kişilerin problemleri de ortak sanırımbende de polip yoktu ilaçlardan sonra oldu bi şey daha dikkatimi çekti tüp bebek olanlarda düşük yaşayanların sayısı normale göre daha fazla en azından benim forumdan gördüklerim öyle
Birde canım adetin uzun sürdü mu benim bir ay hemen hemen âdetleyim şimdi doktor ilaç verdi kesilsin diye leke var şimdilik ne zamana kadar bu sureraynen tüp bebek yaptıran kişilerin problemleri de ortak sanırımbende de polip yoktu ilaçlardan sonra oldu bi şey daha dikkatimi çekti tüp bebek olanlarda düşük yaşayanların sayısı normale göre daha fazla en azından benim forumdan gördüklerim öyle
Evt birtane olsun raziyim Allahım nasip etsin hepimizekesinlikle 2 embriyo bırakmıyorlar canım hayırlısıyla 1 tane olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?