Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Merak etme canım sen gönlünü ferah tut inan ki olacak Allah buyuk biraz kafandan atmaya çalış biliyorum zor ama elden bisey gelmez

bu sene taşınma durumumuz var eğer dediğiniz şehirlere yakın bi yere gidersek tavsiyeleriniz aklımda teşekkür ederim

bende memorial düşünüyordum ne yapcaz ya bende polip oluşmuştu ilaçlardan olduğunu düşünüyorum bizi anca bu deneyimi yaşayanlar anlar devlet hastaneleri de kötü diyorlar seneye tekrar denemeyi düşünüyoruz bahçeciye kesin gitmeyeceğim diğer merkezleri araştırıyorum bende acıbadem aklımda

Gebelik olusun

Gebelik oluncada hiç bir şekilde randevu alamamam isleri bitince çok ilgisizler geçmiş olsun bu arada inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur
hayırlısı çok yıprandım valla kendimi 1 senede anca toparlarım onları Allaha havale ediyorum şikayet kaydı oluşturmama rağmen merkezden aramadılar o kadar ilgisizler bilginiz olsun

Po
Polip varsa adetin bittiği gibi sabah akşam taze aç karınla sogan kuru ılık iç ablama imkansız dediler ameliyat falan dediler sogan kürü ile polipleri gitti şuan doğal yola iki çocuğu var

Valla memorial ugur bey ise asla düsünmeyin embiryolog ali var iyi değil bana sağlıklı deyip orta kalite cıktı labatuvari iyi değil tavsiye etmem paranıza zamanımıza yazık

Ilaclardan miyom oluştu bende dayadı östrojen hormonu önceden 4-5 doktor baktı hic biri demedi son gittiğimde dedi doktor şaşırdım ilaçlar dengemizi bozdu

Ilaclardan miyom oluştu bende dayadı östrojen hormonu önceden 4-5 doktor baktı hic biri demedi son gittiğimde dedi doktor şaşırdım ilaçlar dengemizi bozdu
aynen tüp bebek yaptıran kişilerin problemleri de ortak sanırım bende de polip yoktu ilaçlardan sonra oldu bi şey daha dikkatimi çekti tüp bebek olanlarda düşük yaşayanların sayısı normale göre daha fazla en azından benim forumdan gördüklerim öyle

Sogan kürünü yap polip geçiyor ablam hamile kaldı 2 çocuğu var

Birde canım adetin uzun sürdü mu benim bir ay hemen hemen âdetleyim şimdi doktor ilaç verdi kesilsin diye leke var şimdilik ne zamana kadar bu surer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…