Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

İyi günler kızlar benim pazartesi yumurta toplama işlemim oldu bugün 5. Günü normalde aramaları gerekiyordu aramadılar cumartesi olduğu için mi sizlerde aynısı oldu mu aradıkları numarayı aradım ama ulaşamadım bir türlü

Bugün merkez kapalı diye biliyorum. Beni aramislardi zamanında

Hiç mi aramadılar sizi hangi hastahane

Kızlar bilginiz olsun eğer tutmamışsa tup bebeğimiz yada düşük yapmışsanız önceden ikinciye başlamadan önce nedenini araştırın yunus cavus var memorial ben gittim hsg istedi tekrar mahmut erdemoğlu pınar fatma ugur değer den önce muayne olmuştum miyom var mis bende hiç biri soylemememisti küçük olduğu için söylememişler yunus hoca baktı hemen gördü hsg cekelim bakalım baskı yapıyor mu yapmıyor mu diye çok ilgileniyor sorularınıza cevap veriyor ıntesgram da yazdım aklımdaki soruları cevap verdi gerçekten mükkemel doktor çok ilgileniyor 20 dk muayne detaylı bakıyor bilginiz olsun neden tutmamışsa iyice araştırılmalı bence sonra ikinciye baslanmali bana önce nedeni bulalım dedi para için değil hemen ikiyi yapalım demedi

Kızlar embrıyologlar tatil olsa bile çalışıyorlarmış şükür aradılar Bilgi verdiler yardımcı olduğunuz içinde çok teşekkür ederim
Inşallah iyi kalitedirler 2021 de müjdeli heber verin bize sağlıkla kucağınıza alirsiniz

Inşallah iyi kalitedirler 2021 de müjdeli heber verin bize sağlıkla kucağınıza alirsiniz
Allah razı olsun 1. Kalite olduğunu söylediler ama bu İşler kısmet Rabbim hepimizin gönlüne göre versin en kısa zamanda hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah

Iyi aksamlar canim bende bi kac gündür memorial dicledeki doktorlar hakkında araştırma yapıyorum da uğur değere gittim ona gitmek istemiyorum yunus cavus ile ilgili güzel yorumlar gördüm ama emin olamadım onerirmisin yani ben doğumu o hastanede yapmak istiyorum o yüzden ordan bi doktorla gebelik takibi yapmak istiyorum.

Canım uğur değer asla tavsiye etmiyorum ilgilenmiyor ama yunus cavus çok ilgileniyor birde uğurun görmediği şeyleri gördü bende çünkü ugur değer detaylı bakmadi yunus cavus çok detaylı baktı gördü bende gebelik takibini inşallah gebe kalırsam yunus bey de yapacam çok memnun kaldım kendi numarasını veriyor hep ulasabuliyorsunuz hem ıntesgram hem watshap tan herşeyi çok güzel açıklıyor ve ultrason çok detaylı bakıyor bir hasta ile 20 dk en az ilgileniyor

Cok tesekkur ederim verdiğin bilgiler için. Ugur Degerde aşılama yaptirdim cok kalabalık oluyor ve ilgi yok açıkçası ben ilgili bi doktor istiyorum. Yunus cavus ile ilgili güzel yorumlar okudum cok sag ol

Cok tesekkur ederim verdiğin bilgiler için. Ugur Degerde aşılama yaptirdim cok kalabalık oluyor ve ilgi yok açıkçası ben ilgili bi doktor istiyorum. Yunus cavus ile ilgili güzel yorumlar okudum cok sag ol
Rica inşallah sağlıcakla al kucağına bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…