Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şuan iğneleri vuruyorum iğnelerim bugün bitiyor yarın yeniden kontrole gideceğim duruma göre ya çatlatma iğnesi yapacak yada ilaç yetersiz gelmişse ilaç takviyesi yapacakTedavileriniz ne aşamada zeki beyin yanına gidecem de
İnsallahh canm çok zor süreçler rabbim hayırlısıyla bu yolda emek verenlerin kucağını boş bırakmasınAnladım canım Inşallah bu son olacak ve olacak
Amin canimİnsallahh canm çok zor süreçler rabbim hayırlısıyla bu yolda emek verenlerin kucağını boş bırakmasın
Bnm de ilk transferim düşükle sonuçlanmıştı Eylül ayında. Şimdi nasipse ikinci transfer için başlıyoruzTedavileriniz ne aşamada zeki beyin yanına gidecem de
Hayırlısı olsun sizin sorun neydiBnm de ilk transferim düşükle sonuçlanmıştı Eylül ayında. Şimdi nasipse ikinci transfer için başlıyoruz
PkoHayırlısı olsun sizin sorun neydi
Anladım canım Inşallah çok iyi olur artık hepimiz icin
Herhalde memorial da yaşadığım kadar yoktur rezillik bende ugur değere gittim dicle memorial embiryolar hakkında bilgi veren yok iki kez aradım onun üstüne arandım 11 de idrara sıkışık gel denildi gittim saat 13.00 transfer oldum kaç saat idrara sıkışık durdum bir gün önce sordum embiryom sağlıklı mi diye sordum evet dendi yarın tarnsfer var dendi ben masa basında transfer olmayı beklerken doktor gelip soruyor embiryo nasıl orta kalite deniliyor masa basında öğreniyorum embiryonun durumu ısrarla sordum orta kalite ne tutmaz mi kötümü yok tutar denildi transfer istersen yapalım istersen yapmayalim denildi ben masa basında idrara sıkışık bir şekilde yaptim transfer çünkü onlar tutar dedi ben tecrübesiz idim sonra eline duyguların ile oynar gibi bir foto veriyorlar bu çocuk için albüme bırakırsın diye doktor güzel şeyler olacak herşey süper diyor ben tedaviden önce hsg istedim tamam denildi hsg bakılmadı şimdi tüpüm de ne var bilmiyorum 1 yıl once genesiste yaptığım hsg de tek tüpüm uca gelip duruyormuş sonra ugur bey dedi ki bir tüpüm de sızma var bir tüpüm de şişme ama 4-5 doktor öyle birşey yok meğer öyle birşey idaa ederse doktor asla tup bebek asılma yapılmamış ama bana iki ay içinde hem asilama hem tup bebek yaptılar sonra sonuç negatif tabi gerekli yerlere şikayet ettim sonra bi aydan fazla âdetleyim ilk oldum 11 gun sürdü ikinci bir hafta sonra oldum halen âdetleyim meğer o ilaçlar bende miyon yapmış dayamış östrojen aslında ilaçlar ve yöntem kişisel olmalı herkesin durumu farklı orada herkese aynı ilaç veriliyor şimdi adetim kesilsin diye ilaç verildi başka doktora gidiyorum sonra hsg çekecem para tuzağı yani doktor kendi ile çelişiyor tüpüm de şişme var diyor tup bebek yapıyor tüpüm kapalı diyor asilama yapılıyor bence bu daha rezillik6 haftalık gebeydim düşük yaptım diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi olmuştum.kanamam oldu diyarbakırda ikametgah etmediğim için bulunduğum şehirdeki doktor tedavi etti hastaneye yatış yaptıktan sonra 1105 olan hcg kan değerim 1 hafta içerisinde 202ye düştü ve doktor ultrasona da bakıp kesede bozulma var düşük olmuş ilaçlarını bırak ki adet olasın dedi. sonrasında ben 2. kadın doğum uzmanına gittim o da aynı şekilde durumu anlattı 2. gittiğim hastanede de kan değerim 163 çıktı bahçecinin rezilliği bundan sonra başlıyor arkadaşlar diyarbakırdaki doktorumu aradım şehir dışındayım gelemiyorum durum bu ne yapayım ilaçlarımı keseyim mi dedim ve doktorumun sekreteri ısrarla hayır mutlaka buraya gelmeniz gerekiyor Zeki AKKUM hoca sizi görmek istiyor dedi merkeze gittiğimde 500 lira muayene ücreti istediler düşük yaptığımı öğrenmek için duygularınızı sonuna kadar sömürüyorlar haberiniz olsun ben çok acı bi şekilde tecrübe etmiş daha pek çok olumsuz olayda yaşadım Allah bu süreci yaşayan herkesin yardımcısı olsun arkadaşlar
Geçmiş olsun imkanın varsa ankara çağrı gülümsere git istanbula bülent tıraşa git imkanın yoksa burada dicle üni eski rektörü eski kadın dogumculardan talip gül özel muanesine git bire bir ilgilensin6 haftalık gebeydim düşük yaptım diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi olmuştum.kanamam oldu diyarbakırda ikametgah etmediğim için bulunduğum şehirdeki doktor tedavi etti hastaneye yatış yaptıktan sonra 1105 olan hcg kan değerim 1 hafta içerisinde 202ye düştü ve doktor ultrasona da bakıp kesede bozulma var düşük olmuş ilaçlarını bırak ki adet olasın dedi. sonrasında ben 2. kadın doğum uzmanına gittim o da aynı şekilde durumu anlattı 2. gittiğim hastanede de kan değerim 163 çıktı bahçecinin rezilliği bundan sonra başlıyor arkadaşlar diyarbakırdaki doktorumu aradım şehir dışındayım gelemiyorum durum bu ne yapayım ilaçlarımı keseyim mi dedim ve doktorumun sekreteri ısrarla hayır mutlaka buraya gelmeniz gerekiyor Zeki AKKUM hoca sizi görmek istiyor dedi merkeze gittiğimde 500 lira muayene ücreti istediler düşük yaptığımı öğrenmek için duygularınızı sonuna kadar sömürüyorlar haberiniz olsun ben çok acı bi şekilde tecrübe etmiş daha pek çok olumsuz olayda yaşadım Allah bu süreci yaşayan herkesin yardımcısı olsun arkadaşlar
Gebelik oluncada hiç bir şekilde randevu alamamam isleri bitince çok ilgisizler geçmiş olsun bu arada inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur6 haftalık gebeydim düşük yaptım diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi olmuştum.kanamam oldu diyarbakırda ikametgah etmediğim için bulunduğum şehirdeki doktor tedavi etti hastaneye yatış yaptıktan sonra 1105 olan hcg kan değerim 1 hafta içerisinde 202ye düştü ve doktor ultrasona da bakıp kesede bozulma var düşük olmuş ilaçlarını bırak ki adet olasın dedi. sonrasında ben 2. kadın doğum uzmanına gittim o da aynı şekilde durumu anlattı 2. gittiğim hastanede de kan değerim 163 çıktı bahçecinin rezilliği bundan sonra başlıyor arkadaşlar diyarbakırdaki doktorumu aradım şehir dışındayım gelemiyorum durum bu ne yapayım ilaçlarımı keseyim mi dedim ve doktorumun sekreteri ısrarla hayır mutlaka buraya gelmeniz gerekiyor Zeki AKKUM hoca sizi görmek istiyor dedi merkeze gittiğimde 500 lira muayene ücreti istediler düşük yaptığımı öğrenmek için duygularınızı sonuna kadar sömürüyorlar haberiniz olsun ben çok acı bi şekilde tecrübe etmiş daha pek çok olumsuz olayda yaşadım Allah bu süreci yaşayan herkesin yardımcısı olsun arkadaşlar
Siz zeki beyde mi tedavi oldunuzGebelik olusun
Gebelik oluncada hiç bir şekilde randevu alamamam isleri bitince çok ilgisizler geçmiş olsun bu arada inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur
Uğur değer de aşılama yaptım bende en büyük hatamdı uğur değer yol geçen hanı gibi zeki akkum ona gore daha iyi bu yol insanı çok yıpratıyor üstünede doktor ve hastanede öyle olunca dayanılmaz oluyorHerhalde memorial da yaşadığım kadar yoktur rezillik bende ugur değere gittim dicle memorial embiryolar hakkında bilgi veren yok iki kez aradım onun üstüne arandım 11 de idrara sıkışık gel denildi gittim saat 13.00 transfer oldum kaç saat idrara sıkışık durdum bir gün önce sordum embiryom sağlıklı mi diye sordum evet dendi yarın tarnsfer var dendi ben masa basında transfer olmayı beklerken doktor gelip soruyor embiryo nasıl orta kalite deniliyor masa basında öğreniyorum embiryonun durumu ısrarla sordum orta kalite ne tutmaz mi kötümü yok tutar denildi transfer istersen yapalım istersen yapmayalim denildi ben masa basında idrara sıkışık bir şekilde yaptim transfer çünkü onlar tutar dedi ben tecrübesiz idim sonra eline duyguların ile oynar gibi bir foto veriyorlar bu çocuk için albüme bırakırsın diye doktor güzel şeyler olacak herşey süper diyor ben tedaviden önce hsg istedim tamam denildi hsg bakılmadı şimdi tüpüm de ne var bilmiyorum 1 yıl once genesiste yaptığım hsg de tek tüpüm uca gelip duruyormuş sonra ugur bey dedi ki bir tüpüm de sızma var bir tüpüm de şişme ama 4-5 doktor öyle birşey yok meğer öyle birşey idaa ederse doktor asla tup bebek asılma yapılmamış ama bana iki ay içinde hem asilama hem tup bebek yaptılar sonra sonuç negatif tabi gerekli yerlere şikayet ettim sonra bi aydan fazla âdetleyim ilk oldum 11 gun sürdü ikinci bir hafta sonra oldum halen âdetleyim meğer o ilaçlar bende miyon yapmış dayamış östrojen aslında ilaçlar ve yöntem kişisel olmalı herkesin durumu farklı orada herkese aynı ilaç veriliyor şimdi adetim kesilsin diye ilaç verildi başka doktora gidiyorum sonra hsg çekecem para tuzağı yani doktor kendi ile çelişiyor tüpüm de şişme var diyor tup bebek yapıyor tüpüm kapalı diyor asilama yapılıyor bence bu daha rezillik
Evet ilk 3.gün embriyosu negatif olmuştu sonradan 5.gün embriyosu transfer oldum uğur değerde ilk aşılama olmuştumSiz zeki beyde mi tedavi oldunuz
Ugur değer ilgi sıfır hastahane için gidilip sonuç hep hüsran tesadüfen gebe kalanlar oluyor çoğu hastaları negatif çevremdekiler hep öyle en büyük pismanligim bahcecinin embiryolgu ve labatuvari iyi memorial de embiryo hakkında bilgi verilmiyor sağlıklı denilip orta kalite sonradan oluyor son gün bile sağlıklı denildi sonra transfer günü orta kalite denildi orada bir hastaya üç yumurtan donlendi denilmiş kadın su içiyordu transferimde orada gördüm sordu bende transfer olacam sende mi evet dedim sonra kadına dediler yumurtan çatlamamış tekrar tedavi olacan böyle rezillikler var yaniEvet ilk 3.gün embriyosu negatif olmuştu sonradan 5.gün embriyosu transfer oldum uğur değerde ilk aşılama olmuştum
Hayırlısı darısı başımıza sen de sağlıkla al kucağına bebeğini canimEvet ilk 3.gün embriyosu negatif olmuştu sonradan 5.gün embriyosu transfer oldum uğur değerde ilk aşılama olmuştum
Ay şaka gibi şikayet etseydi ama bak bahcecide öyle bir durum yok canım bahçeci para her seyi paraUgur değer ilgi sıfır hastahane için gidilip sonuç hep hüsran tesadüfen gebe kalanlar oluyor çoğu hastaları negatif çevremdekiler hep öyle en büyük pismanligim bahcecinin embiryolgu ve labatuvari iyi memorial de embiryo hakkında bilgi verilmiyor sağlıklı denilip orta kalite sonradan oluyor son gün bile sağlıklı denildi sonra transfer günü orta kalite denildi orada bir hastaya üç yumurtan donlendi denilmiş kadın su içiyordu transferimde orada gördüm sordu bende transfer olacam sende mi evet dedim sonra kadına dediler yumurtan çatlamamış tekrar tedavi olacan böyle rezillikler var yani
Amin canım rabbim isteyen herkese versin sağlıklı evlatHayırlısı darısı başımıza sen de sağlıkla al kucağına bebeğini canim
Ben ettim şikayet valla canim memorial da herşeyi para karşılığında kocaman bir hiç ve yasadigin kötü şeyler yanına kalıyor tup bebek merkezleri hepsi para üstüne kurulmuş sonu iyi olsunda önemli değil canım artık psikolojikmen yorulnalar zorAy şaka gibi şikayet etseydi ama bak bahcecide öyle bir durum yok canım bahçeci para her seyi para