• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Merhaba elimde tedavimden kalma cetrotide ve merional var uygun fiyata verebilirim
Saol canim kendi adima tesekkur ederim iğne surecim bitti bendede kalan igneler var ihtiyacı olana ücretsiz verebilirim cunki bu ilaclar sogukta durmasi gerek uzun omurlu degil iadede edilemiyor ilaca ihtiyaci olan mesaj atabilir

EVet canım bzim hepatitlerin sonucu bayram sonrasına kaldı sıkıntı olmaz inşallah.bugün kontrole gttim zeki beye yumurtalar güzel büyümüş dedi salı toplama yapılacak ama daha önce dış gebelik geçirdiğim için dondurulmuş transfer olacak.inşallah hayırlısı olur
Benimde carsamba opu dualarim seninle iyi haberlerini bekliyorum insallah buranın ilk hamisi sen olursun sonra darisi basimiza deriz teyzeleri olarak ;))

Saol canim kendi adima tesekkur ederim iğne surecim bitti bendede kalan igneler var ihtiyacı olana ücretsiz verebilirim cunki bu ilaclar sogukta durmasi gerek uzun omurlu degil iadede edilemiyor ilaca ihtiyaci olan mesaj atabilir
Merhaba igneleri vermediyseniz ben alabilirim.

Benimde carsamba opu dualarim seninle iyi haberlerini bekliyorum insallah buranın ilk hamisi sen olursun sonra darisi basimiza deriz teyzeleri olarak :KK66:)
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.şuan hastane odasından yazıyorum çok şükür yumurta toplama işlemi bitti 15 tane toplanmış.bundan sonrasıda güzel olsun inşallah darısı yarına senin başına.şu mübarek günlerde şu uğraşlarımızın sonucunu güzel alalım inşallah.bayramınız mübarek olsun😊

Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.şuan hastane odasından yazıyorum çok şükür yumurta toplama işlemi bitti 15 tane toplanmış.bundan sonrasıda güzel olsun inşallah darısı yarına senin başına.şu mübarek günlerde şu uğraşlarımızın sonucunu güzel alalım inşallah.bayramınız mübarek olsun😊
Cok sevindim senin adina insallah tez zamanda hamile haberini aliriz hayirli bayramlar canim

:KK17:
Benimde opu yapıldı 4 yumurta toplandi bakalim beklemedeyiz

:KK17:
Benimde opu yapıldı 4 yumurta toplandi bakalim beklemedeyiz
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah güzelce döllenirler.sayı önemli değil 1 tane olsun kaliteli olsun inşallah şimdi bizim bu dönemde ne yapmamız gerekiyo nelerden uzak durmamız neye dikkat etmemiz gerekiyo canım biliyomsn ne yemeliyiz transfere hazrlık için

Ananasi
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah güzelce döllenirler.sayı önemli değil 1 tane olsun kaliteli olsun inşallah şimdi bizim bu dönemde ne yapmamız gerekiyo nelerden uzak durmamız neye dikkat etmemiz gerekiyo canım biliyomsn ne yemeliyiz transfere hazrlık için
Ananas ve kabak cekirdegi ilk denememde cok yedim bi artisini gormedim ;) ama bol yesillik balik meyve tabiki iyi gelecektir ... ne durumdasin beni bugun aradilar 3 yumurtam dollendi bir tanesi dondurulmus diger ikisi iki gun daha gozlemlenip dondurup dondurmayacagimiza karar vericez dediler ama su an gelisimleri guzel buyumeye devam ediyorlar dediler senin transfer olacakmi donduruldumu

Ananasi

Ananas ve kabak cekirdegi ilk denememde cok yedim bi artisini gormedim :KK66: ama bol yesillik balik meyve tabiki iyi gelecektir ... ne durumdasin beni bugun aradilar 3 yumurtam dollendi bir tanesi dondurulmus diger ikisi iki gun daha gozlemlenip dondurup dondurmayacagimiza karar vericez dediler ama su an gelisimleri guzel buyumeye devam ediyorlar dediler senin transfer olacakmi donduruldumu
Benmde 9 olgun yumurtadan 7 si döllendi 6 sı 3. Güne geldi 5. Güne dondurcaklarmış bnm de ilk adetten snra transfer olacak.acaba benm nye hiç dondurmadan 5. Günü bekliyolar

Kac yumurta donduruldu bilgi aldinmi benim 1 tane saglikli kaldi oda donduruldu onada sukur sen ne durumdasin
Çok şükür canım benm bitane5. Gün donduruldu 4 tane de 6. Gün yani bugün dondurulmuş dünde adet oldum bundan sonra hayırlısı inşallah.zeki beyin de 23 ünde sanırm konferans tarzı birşeyi varmış ya ahmet bey yapar yada bidaha ki aya erteleriz dedi.ertelemek istemiyorum ama biraz tedirgin oldum

Çok şükür canım benm bitane5. Gün donduruldu 4 tane de 6. Gün yani bugün dondurulmuş dünde adet oldum bundan sonra hayırlısı inşallah.zeki beyin de 23 ünde sanırm konferans tarzı birşeyi varmış ya ahmet bey yapar yada bidaha ki aya erteleriz dedi.ertelemek istemiyorum ama biraz tedirgin oldum
Kendi doktoruna yaptirman en mantiklisi ben birkere ahmet hocaya muayene oldum zeki hoca yoktu ne bilim rahat edemedim zeki hocanin dogru karar olduguna kanaat getirdim o gun :) masallah birsuru yumurtaciklar cok sevindim senin adina benim 1 tanecik kaldi 1 tane olsun benim olsun insallah :))

Kendi doktoruna yaptirman en mantiklisi ben birkere ahmet hocaya muayene oldum zeki hoca yoktu ne bilim rahat edemedim zeki hocanin dogru karar olduguna kanaat getirdim o gun :) masallah birsuru yumurtaciklar cok sevindim senin adina benim 1 tanecik kaldi 1 tane olsun benim olsun insallah :))
İnşallah canım ya.🤲🏻🤲🏻🤲🏻ama bi ay bile beklemek istemiyorum artık ya sonuçta sadece embriyoyu koycak dye bişey olmaz dyodum ama neyse 21 imde kontrolde karar veririm artık bakalım doktor ne diyecek

Back