Tüp Bebek Merkezleri DİYARBAKIR TÜP BEBEK DOKTOR ÖNERİLERİ

Merhaba bende mardinden Diyarbakıra gidiyorum. Söylediklerinize harfiyen katılıyorum ama çok şükür pozitifi görmüşsünüz. Kacinci denemenizde oldu?
İlk denememde oldu çok şükür. Daha çok yeni tekrar kan vermem gerekiyor sonuç artmışsa inşallah tamamen gebelik var denilebilir

Merhabalar bende Memorial hastanesi uğur hoca ile tüp bebek tedavisi oldum.Mardin’den Diyarbakır’a gidiyorduk. Yaşadıklarımdan ve gördüklerimden bahsedeyim. Tüp bebek dediğimiz olay hem psikolojik olarak ağır bir olay hemde maddi olarak. O yüzden gideceğimiz merkezde alacağımız hizmet bizim için önemli. Evet uğur hoca iyi bir hekim ama o kadar kalabalık ki devlet hastanesi bile bu şekilde hasta almıyordur. Odaya gidiyorsun hemen muayene ediyor sonra sen giyinene kadar diğer hasta odasına geçiyor orada bekliyorsun geldiği zaman en fazla 3 dk konuşabilirsiniz. Çok ayrıntı vermiyor ancak sen sorduğunda bir şeyleri anlayabiliyorsun. Embiryoloğa gelincde opu işleminden sonra aradığında soru sormana izin vermiyor hemen hızlı hızlı konuşup resmen suratına kapatıyor telefonu zaten çok sinirli biri kendi embriyolarım hakkında bilgi alabilmek için resmen yalvar yakar olmuştum. Transfer gününde saat söylüyor ama kafalarına göre alım yapıyorlar öncesinde ne kadar su içmen gerektiğinin bilgisini vermiyorlar orada saatlerce sıkışık sıra bekliyor olabilirsin. Çok kalabalık olduğu için birebir ilgilenmiyorlar devlet hastanesi muamelesi görüyorsunuz. Fiyat olarakta uygun bir hastane değil. Tüp bebek için gittik direkt o parketle devam ettiğimizi belirtmemize rağmen 2 muayene 3 test parasını ayrı olarak aldılar. Transfer sonrası bende dinlenme süreci oldu. Doktorun çağırdı vakit gittiğimde ise paketiniz kapanmış muayene ve test ücretlerini ödemek zorundasınız denildi. Çok saçma bir sistem o şekilde de 15-20 bin gitti. Her muayene öncesi test istiyor uğur hoca. Transfer olduktan sonra bir gün kalabilirsiniz evet hastane temiz. Kısacası uğur hoca gerçekten iyi bir hekim benim sonucum pozitif oldu Allah razı olsun ama hastaneye genel olarak bakarsam berbat ötesi insan parasıyla rezil oluyor. Görüklerimi anlatmak istedim belki bizim yazılarımızı görürlerse nir şeyler değişebilir diye umuyorum 🙏🏼
Çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Söylediklerinizin aynısını yaşadım. İnsan gerçekten parasıyla rezil oluyor orada. Bizim sonuç olumsuzdu embriyoloğu arayıp dosyamızı istedim. Onu öncesinde de istedim vermediler bir ton bahane uydurdular uğur hocanın hastadan de haberi yok. Sonrasında de almam bayağı vaktimi aldı. Her gidişimizde boşu boyuna kan veriyormuşuz. Şu anki doktorum kaç yıldır kan alınmıyor dedi onlar üstüne bir de opo dan sonra paketi kapatıp muayene ücreti artı kan testi parası aldılar. Allah’a havale ettim

X