Dr onerim yok çok geçmiş olsun zaten ünihastaneleri çok gelişmiş ve iyi doktorı var canınızı sıkmayın Allah şifa versin inşallahİyi günler Kk.
Bebeğim'e ileri derecede görme bozukluğu teşhisi konuldu bugün. Diyarbakır dicle üniversitesi hastanesine sevk ettiler. Pazartesi günü gideceğiz insaAllah.
Çok ama çok üzgünüm.
Sizden istediğim iyi bir GÖZ doktoru önerisi,
Lütfen yardımcı olun.
Bir de dualarınıza katarsanız...
Bebeğim 35+5 haftalık doğdu,1 hafta kuvozde kaldı. 6. Ay da göz muayenesi istemişlerdi.Bugun randevumuz vardı.Ne söyledi doktor tam olarak
İlaçla ölçüm yapıldı mı
Başka hastaneye göndermelerının nedeni ne
Sadece göz bozukluğu mu yoksa misal göz tansiyonu gözde katarak şaşılık filan da mı var
Şu an için Diyarbakır'a gitmeyi düşünüyoruz. Ama istediğimiz sonucu alamazsak diğer önerileri düşünebilirz. Teşekkür ediyorum.Şehir önemli mi buralara gelebilir misiniz bilmiyorum ama izmitte kürşat çağın var benim 30 yıllık doktorumdur 6 aylıkken astigmat ve ileri derecede göz kaymam vardı bir de hipermetrobum var
Çok çok geçmiş olsun. Maşesef hiç bilgim yok. Rabnim en kısa sürede şifa versin. Lütfen içinizi ferah tutun. İyi düşünün, iyi olsun diye boşuna dememişler eskiler. Allahın izniylr sağlıkla, ferahlıkla mutlulukla büyütün inşaallah.İyi günler Kk.
Bebeğim'e ileri derecede görme bozukluğu teşhisi konuldu bugün. Diyarbakır dicle üniversitesi hastanesine sevk ettiler. Pazartesi günü gideceğiz insaAllah.
Çok ama çok üzgünüm.
Lütfen yardımcı olun.
Lütfen üzülmeyin rop muayenesi sanırım erken doğduğu için istemişlerBebeğim 35+5 haftalık doğdu,1 hafta kuvozde kaldı. 6. Ay da göz muayenesi istemişlerdi.Bugun randevumuz vardı.
Damla damlatildi, 15 dk sonra ölçüm yapıldı.
Göz bozukluğu var, yanlış hatırlamiyorsam bir gözü uzağı görmüyor, diğer gözü ise hem uzak hem yakını bulanık görüyor dedi.
Kalıcı bir durum mu diye sordum, evet dedi dr. gözlük ile yaşıtları gibi gorebilir dedi.
O an başka birşey soramadım üzüntüden hiç beklemiyorduk.
Başka hastaneye göndermelerinin nedeni; gittiğimiz hastanede rop muayenesi yapılmıyor,imkanlar yetersiz dendi. İyi bir tedavi için tam teşekküllü bir hastane olması şart.
Diyarbakır’da farklı bir hastanede sağlıkçıyım,sizin için araştıracağım Diyarbakır geneli göz doktorlarını çok geçmiş olsunİyi günler Kk.
Çok ama çok üzgünüm.
Lütfen yardımcı olun.
Ben çok sukur iyiyim ufak bir operasyon ile gerekli egzersizler ile hic kayma bile kalmadı bende simdi genel kontrollerime gidiyorumŞu an için Diyarbakır'a gitmeyi düşünüyoruz. Ama istediğimiz sonucu alamazsak diğer önerileri düşünebilirz. Teşekkür ediyorum.
Şu an nasılsınız peki?
Gözlükle yaşıtları gibi görebileceğini söyledilerse çok da endişelenmenize gerek yok. En en kötü ihtimalle ileri yaşta ameliyat seçeneği olabilir. Benim oğlum iki gözünde iris olmadan doğdu. Yaşıtlarından daha az göreceğini söylüyorlar ama ne kadar görebileceğini bilmiyoruz. Şu anda net bir şey söyleyemiyorlar. Ameliyatı ya da tedavisi de yok. Rop muayenesini neden doğumu takiben yapmadılar? Bir de bize söylenen göz merkezinin gelişiminin dört yaşına kadar sürdüğü. Bu bütün çocuklar için geçerli. Dolayısıyla doğru şekilde takibi yapılırsa belki numarasında gerileme sağlanabilir. Canınızı sıkmayın. Allah kolaylık versinBebeğim 35+5 haftalık doğdu,1 hafta kuvozde kaldı. 6. Ay da göz muayenesi istemişlerdi.Bugun randevumuz vardı.
Göz bozukluğu var, yanlış hatırlamiyorsam bir gözü uzağı görmüyor, diğer gözü ise hem uzak hem yakını bulanık görüyor dedi.
Kalıcı bir durum mu diye sordum, evet dedi dr. gözlük ile yaşıtları gibi gorebilir dedi.
Başka hastaneye göndermelerinin nedeni; gittiğimiz hastanede rop muayenesi yapılmıyor,imkanlar yetersiz dendi. İyi bir tedavi için tam teşekküllü bir hastane olması şart.
Paylaştığınız sonuç damlalı muayene sonucu mu? Benim oğlumda hipermetrop 6.5a 7.5 numaraydı hemde. Gözlük takıyoruz. Gayet güzel görüyor, numarasıda zamanla küçülür diyor doktoru.İyi günler Kk.
Çok ama çok üzgünüm.
Lütfen yardımcı olun.
Benim oğlumda öyle. 11 aylıktan itibaren gözlük takmaya başladık. Doktor derecesi zamanla düşer diyor bekliyoruz. İlk 6 ayda bi nebzede olsa düştü. Bizede kapama vermedi doktor derecesi aynı göz tembelliği yok dedi. Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz, numara küçüldü mü? Birde bizim damlasız muayenede hiç bir sorun çıkmıyor, gözlüksüzde ufacık şeyleri bile görüyor.Oğlum da 6,5 derece hipermetrop
Geçmiş olsun
Gözlükle görüyor çok şükür
Kapama fılan önerilmedı bize iki gözde aynı derecede bozuk oldugu için
Ama kapama önerilirse mutlaka ihmal etmeden uygulayın
Bebeğim 35+5 haftalık doğdu,1 hafta kuvozde kaldı. 6. Ay da göz muayenesi istemişlerdi.Bugun randevumuz vardı.
Üzücü olan şu ki en ufak şeyleri görmesi yüzünden biz biraz geç farkettikBenim oğlumda öyle. 11 aylıktan itibaren gözlük takmaya başladık. Doktor derecesi zamanla düşer diyor bekliyoruz. İlk 6 ayda bi nebzede olsa düştü. Bizede kapama vermedi doktor derecesi aynı göz tembelliği yok dedi. Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz, numara küçüldü mü? Birde bizim damlasız muayenede hiç bir sorun çıkmıyor, gözlüksüzde ufacık şeyleri bile görüyor.
Benim oğlum 6 numara ile başladı üzülmeyin. Doktor bize de söylediğinde 24 saat Allah korusun çaresiz bir hastalığa yakalanmış gibi üzüldüm. Telnoloji hızla ilerliyor israil miyop ve hipermetropi için damla geliştirdi . Tamamen yok ediyor2. İnsan denwylerine geçtiler.Eki Görüntüle 3138053 yok mu kimse
Bizimkide görüyordu asla anlamaz insan ufacık şeyleri alır bana getirir verirdi. Benimki 2 yaşında doktor 11 aylık gözlük takan ilk hastam dedi. Erken tedaviye başlamak çok iyi oldu sizin için dedi. Bakalım inşallah düşer numaralar. Canları sağolsun, görsünlerde tek dert bi aksesuar olsun.Üzücü olan şu ki en ufak şeyleri görmesi yüzünden biz biraz geç farkettik
4 yaşındaydı
Gözlükle yüzde 90 görmesi dedi doktor
Kayma yok
Göz numarası düşmüyor hiç
İlaçlı muayenede bizde de bir sorun çıkmadı
Suan 12,5 yaşında
Hala 6,5 derece
Bi gözünde 0,75 astigmat var
Size de geçmiş olsun gözlükle görüyolae ya önemli olan o
Cerrahpaşa cezmi hoca istanbulİyi günler Kk.
Çok ama çok üzgünüm.
Lütfen yardımcı olun.
Merhaba ben Diyarbakır'da iyisi doktor olarak özel Batı Hastanesi'nde bi erkek doktor var şuan adı aklımağelmedi..hep onusöylediler..çünkü benimkızımdadağöz tembelliği vardı onu önerdilerİyi günler Kk.
Çok ama çok üzgünüm.
Lütfen yardımcı olun.