Diyarbakır! Buluşalım mı?

vala benim çocuklar okulda olduğu için onları getirmeyecem beni nasıl tanıyacaksınız bende yeşil gözlüyüm her ğördüğünüz yeşil gözlüye kk dan mısın diye sorarsıızsempatiksalakcinni

bende kendimi tarif edeyim saçlarım kahve rengi gözümde aynı mor bir kaban üzerimde olacak saçlarım açık hafif uzun başka belirgin özelliğim yokk hııııı birde beyaz tenliyim sempatiksalakcinni

Ben sarı kısa saçlı asker yeşili kabanlıyım hoş ben sıcağa gelemem kaban çıkmış olur ama :)

kız sevalcığım biz buluruz kıı herkesciklere sorarız kkdanmısınız
ya zaten gelen herkes oyun parkına gelsin hemen
tanırız yaaa

anacığım süslenin püslenın gelin şte orda en kokoş kimse onlar kkdan
bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
evet sevalım çok mantıklı tam 2 de orda olacak olan biri kk yazısını hazırlasın masanın üstüne koysunŞenizŞeniz

anacığım süslenin püslenın gelin şte orda en kokoş kimse onlar kkdan
bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
evet sevalım çok mantıklı tam 2 de orda olacak olan biri kk yazısını hazırlasın masanın üstüne koysunŞenizŞeniz

ama yarın salı nasıl kuaför bulucağım neyse kendimi ben hazırlayacağım bayramlıklarımı giyeceğimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

neden yaşadığınız yer konya die görünüyo
şimdilik mi burdasınız yoksa şimdilik konyadamısınız

çok pardon nilay mutfaktaydım cevap yazamadım şimdi geldim hayır konyalı değilim ve orda da yaşamıyorum ben üye olurken rastgele seçtim birde kendimi fazla deşifre de etmek istemedim açıkçası ben mardinliyim ama dbakır da yaşıyorum

çok pardon nilay mutfaktaydım cevap yazamadım şimdi geldim hayır konyalı değilim ve orda da yaşamıyorum ben üye olurken rastgele seçtim birde kendimi fazla deşifre de etmek istemedim açıkçası ben mardinliyim ama dbakır da yaşıyorum

hımm ne güzel bende belki tatil efalan gelmişsin die düşündüm
inşallah yarın güel bi gün olur bizim içinboshayallersmile

Allah'tan açmışım kızlar konuyu inşallah çoğunlukta katılır buluşmaya.

Bu arada fotoğraf makinelerinizi getirmeyi unutmayın kızlar benimki şuan off durumda sizden alırım fotoları.

unuturmuyum hiç makinayı şimdiden hazırladım
özel dünya doğum hastahanesinde yasemin yavuz doktorum
bayılıyorum kadına hayranıyım
allahın izniyle çarşamba günüde görecem bebişimi uzun bi aradan sonra 25 gün oldu görmeyeliopuyorumnanaktan

Allah'tan açmışım kızlar konuyu inşallah çoğunlukta katılır buluşmaya.

Bu arada fotoğraf makinelerinizi getirmeyi unutmayın kızlar benimki şuan off durumda sizden alırım fotoları.

valla iyi ki açmışsın çok güzel birşey düşünmüşün evet yarın fotoğraf makinamı getireceğim bol bol çekeriz ben sana sonra gönderirim

unuturmuyum hiç makinayı şimdiden hazırladım
özel dünya doğum hastahanesinde yasemin yavuz doktorum
bayılıyorum kadına hayranıyım
allahın izniyle çarşamba günüde görecem bebişimi uzun bi aradan sonra 25 gün oldu görmeyeliopuyorumnanaktan

evet o doktor çok iyi gerçekten ablam beşinci ayında çoçuğunu düşürdü gitmediğimiz doktor kalmadı o bebeği ancak sezeryanla alabileceklerini söylediler bizlere ablamın vücut yapısı normali yapamazdı neyse sonunda yasemin hanım a gittik ama ablamla nasıl ilgileniyordu kızlar o bize onu normal yolla çıkaracağını söyledi ve aynen öyle oldu 3 gün hastanede acılar içinde kıvrandıktan sonra bebeği normal olarak atmıştı doktorun çok etkisi oldu Allah razı olsun ondan

Back