Diyarbakır! Buluşalım mı?

Denisim senin için erteleyebiliriz yada hepberaber uyarsa herkese 16.02 Salı yada 18.02 Salı buluşup Denisim için 2. buluşma ayarlarız sonrasınada. Cevaplarınızı bekliyorum kızlar.

Buluşma saat 14:00 civarı olursa iyi olur gibi birde buluşma yerleri için alternatif önerirseniz sevinirim.

Yada daha iyi bir çözüm herkes yarın belli bir saatte konuya gelsin konuşup ortak karar verelim ben her daim açığım özel mesaj atabilirsiniz.

bu salı mı bana uyar buluşma yeri park ormanı biliyorsunuz heralde çok güzel olur orası parkın içinde cafede var çocuklarınız için de iyi olur orası olmazsa mega centerin ikinci katı da uygun bizim arkadaşlar çok olunca orad buluşuyoruz çok eğlenceli oluyor orda da çocuklar için oyun yerleri var yani gözümüzün önünde olurlar yine de sizin fikirleri de istiyorum

Zuzu kafe vardı anne-çocuk kafesi nereye taşındı acaba bebek ve çocuk oyun salonları vardı aileler cafesinde dinlenirken bakıyorlardı çocuklara.

slm kızlar bende varım
hafta içiç olursa çok sevinirim herhangi bir gün olur ama
saat olarak 12den sonra olsa ii olur çünkü işteyim
ama kararlaştıralım hemen

O zaman 16 Şubat Salı günü 14:00 iyimi kızlar uyanlar yazsın yarın akşama kadar .

Kaç kişi gelirse okadar buluşur sonra 2.yi ayarlarız Salı buluşuyoruz ok.

ayy kızlar çogalmışız hafta sonu eşim gelmişti o yüzden giremedim hiçç...neye karar verdiniz saat mekan belli mi ..

banada uyar kızlar
bebişler için mega center avm olabilir babil avm olabilir
sadece bi fikir
hem sıcak olur üşümeyiz hemde hafta içi sakin olur rahat rahat kaynatırız

Ozaman yarın yani Salı saat 14:00'te Mega Center'da tamammı kızlar en merkezi yer orası.

Ben bebemide getireceğim bırakacak yerim yok çünkü (bilginize).

tamam ben gelirim evimin karşısı tam sizleri nasıl tanıyacam her kesin yakasında kk olacakmıdelikafadulden

üst katamı olacaksınız şu oyuncak arabaların olduğu yerdemi olacaz malum çocuk ta var:içelim:

Evet canım üstte olurum ben o çocuk oyun yerinin yakınında bir masa.
Ege adında bir oğlum var sürekli Egeeeeeeeeeee diye seslenen kadın ben olacağım :)

başka nasıl tanıyabiliriz birbirimizi
mesela ben tombul hamile kızıl ve hafif uzun saçlı bi bayanım ordan tanıyabilirsiniz

Kolay buluruz birbirimizi bence birimiz hamile, birimizin 2 yaşlarında bi oğlu var :)

Back