Diyarbakır! Buluşalım mı?

TK646

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
971
4
621
Muğla
Kızlar daha önce minik bir buluşma olmuş ancak haberim olmadı.

Eğer toplanabilirsek tekrar bir buluşma ayarlayalım mı?

Ben buralı değilim ama 2 yıldır Diyarbakır'da yaşıyorum .

4 olduk:) ben de D.bakır Yenişehir'den

Hey yaşasın şuan tamamız bile ozaman haydi minik bir buluşma ayarlayalım tarih ve zaman. Hafta sonu hafta içi akşam sabah öğlen hangimize ne uyuyor nerede olsun buluşma kararlaştıralım.

Denisim13 senin kızla benim oğlan yaşıtmış bu arada benimki 8 Martta doğdu :)

Konuyu açmışken bebelerinde getirileceği biryerde buluşsakta onlarda gelse uyarsa sizede.

bende varımm:
ama benim bebegim kücük
bide evde misafirlerim cok
ileri zamanda tekrar yaparsanız katılabilirim

Olur tabiki canım sonraki zamanlarda seninlede buluşuruz Allah bağışlasın bebeğini.

Tamamdır kızlar haftaiçimi buluşuyoruz haftasonumu ozaman bana ikiside uyar. Bu hafta buluşalım herkes uyan gününü yazsın lütfen.

Eşim Şubat sonu Ankara'ya gidecek o zaman hep uygunum:) öbür türlü genelde yemeklerde (3 öğün)beraber oldugumuz için, görüşmek istesem bile günüm bölünür

Ben de varım. Hafta içi ve hafta sonu sabahları dersim var ama 12de bitiyor. Bi aksilik çıkmazsa ne zaman derseniz katılırım.

Denisim senin için erteleyebiliriz yada hepberaber uyarsa herkese 16.02 Salı yada 18.02 Salı buluşup Denisim için 2. buluşma ayarlarız sonrasınada. Cevaplarınızı bekliyorum kızlar.

Buluşma saat 14:00 civarı olursa iyi olur gibi birde buluşma yerleri için alternatif önerirseniz sevinirim.

Yada daha iyi bir çözüm herkes yarın belli bir saatte konuya gelsin konuşup ortak karar verelim ben her daim açığım özel mesaj atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…