Diyarbakır Bahar Buluşması

slm kızlar bende diyarbakırdayım yazdıklarınızı okuyom bu arada kasım anişlerindenim

kızlar bizim c.tesi nilayla günümüz var ben unutmuşum
bende gelemem c.tesi:çok üzgünüm:

diyarbakırda erkek arkadaşım var.herkesi öpüyorum diyarbakırada kocaman selamlarrr hanımlarsositososito

Olmaz olmaz Nilay gelmiyosa kesin iptal kızlar ctesi. Hem hamile o canı buluşma çeker olmaz ööle ayrı ayrı.

Bende c.tesi gelemeyebilirim kızlarla konuştuk onuda çoğunluk olursa 2 buluşma olur artık Niloşum. Ben o arada Seval ile sana Ayşe Şan yeri hakkında haritalı yada uygulamalı ;) bilgi veririm kaydirigubbakcemile5

ee ne yani iptal mı oldu oldumu şimdi yaa o kadar planlar yaptım :olmaz: ayıp oldu şimdi valla:umursamaz:

Bence dediğim gibi c.tesi müsait olanlar gitsin buluşmaya olmazsa bi 2.si yapılsın o kadar planlama boşa gitmesin kızlar.

ya kızlar önce diyarbakır topickine giriyodunuz şimdi kimse girmez oldu

Olmaz olmaz Nilay gelmiyosa kesin iptal kızlar ctesi. Hem hamile o canı buluşma çeker olmaz ööle ayrı ayrı.

Bende c.tesi gelemeyebilirim kızlarla konuştuk onuda çoğunluk olursa 2 buluşma olur artık Niloşum. Ben o arada Seval ile sana Ayşe Şan yeri hakkında haritalı yada uygulamalı ;) bilgi veririm kaydirigubbakcemile5

ayrı ayrı olmaz diyosunuz ama 2 buluşma olursa gene ayrı gayrı olucak hiçbirimiz birbirimizle tanışamıycaz kafamçokkarıştı

Bende c.tesi gelemeyebilirim kızlarla konuştuk onuda çoğunluk olursa 2 buluşma olur artık Niloşum. Ben o arada Seval ile sana Ayşe Şan yeri hakkında haritalı yada uygulamalı ;) bilgi veririm

ayrı ayrı olmaz diyosunuz ama 2 buluşma olursa gene ayrı gayrı olucak hiçbirimiz birbirimizle tanışamıycaz kafamçokkarıştı

Canım o kısım şakaydı :roflol:

Hem üzgünüm benim elimde olan birşey değil ben sadece herkesin gönlü olsun hazır planlanmışken vazgeçmeyin diye dedim.

Yoksa eğer hafta içi herkese uygun bir tarih belirler cümbür cemaat buluşuruz ohhh:lepi:

evet yarın gelebilen gelir
gelemeyen olursa hafta içi vs.. yeniden buluşuruz
yoksa böyle olmuyor
kimse birbirine uymuyor:bbo:

yarın saat 13.00 da buluşuyoruz canım

irem4006
TK646
mekselina
jaleli
zeynep_nihal
bayinerdem
geliyoruz