Diyarbakır Bahar Buluşması

tamam bende geliyorum şu parkı iyice anlatın hangi dolmuşa bincez nerde incez hava lojmanlarındayım ben yakınımda olan varsa beraber gitsek keşke

benm kesin degil...ama uygun olursa direkt gelirim..burda son mesajlardan anlaşılır zaten neye karar werdiysenz..öptüm hepinizi.........

biz birbirimizi nasıl tanıycaz sorması ayıptır :) gidipte sap gibi beklemeyelim orda hiçmi yakınımda olan yok ya sap gibi gitmeyeyim

Kızlar Ayşe Şan parkı Dicle Edaşın yani elektrik idaresinin tam karşısında.

Birbirimizi tanımaya gelince 2 tane bebek arabalı 1 tanede adı Ege olan 2 yaşında oğlan çocuklu kadın bulun yeterli ;)

evet canım olmasın ben unutmuşum günü iyiki hatırlattın :umursamaz:

Olmaz olmaz Nilay gelmiyosa kesin iptal kızlar ctesi. Hem hamile o canı buluşma çeker olmaz ööle ayrı ayrı.

Bende c.tesi gelemeyebilirim kızlarla konuştuk onuda çoğunluk olursa 2 buluşma olur artık Niloşum. Ben o arada Seval ile sana Ayşe Şan yeri hakkında haritalı yada uygulamalı ;) bilgi veririm kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
seviyorum sizi ya napım
2.buluşmada hemen olsun ama c.tesi giden arkadaşlarda mutlaka gelmeye çalışsın hepinizle tanışmayı istiyorum yanlız en kısa zamanda olsun çünkü doğurmama 3 hafta kaldıeyvahedigeldismile

:asigim::asigim::asigim:

Ne güzel buluşuyorsunuz görünce böyle bir şeyi şok oldum.Annemlere gelebilseydim belki bende gelirdim ama uzağız...Ayşe şanı falan hiç görmedim sadece gelip giderken önünden geçiyoruz.Özledim memleketimi...opuyorumnanaktan

kzılar nasıl geçti acaba keşke bende geleydim.hafta içi tekrarlanıyor değil mi olursa çok iyi olu ben ve honda geleceğiz.fotoğrafları hemen ekleyin çok merak ediyorum

cok güzeldi hersey cok sevdim kızları hepsi cok sıcak ve samimiydiler birde pamuk bebişlerimiz vardı fotolar gelmek üzeredir heralde :) a.s.

zeynep nihali merak ediyorum
canım görürsen msj at
sag salim döndünmü evineeyvahedigeldismile

güzel bir gün gecirdik
arkadaşlar cok samimi ve içtendi
hepsine ayrı ayrı teşkürler
bidahaki buluşmada görüşmek üzere
arayı cok acmayalımyerimseniben

Back