Diyarbakır Bahar Buluşması

sagol canım iremle beni düşündügün için
ayrıca mekselinada benim arkadasım onada haber virdimmzemuszemus

Çok iyi yaa bu arada fotoğrafçımısın. Ben tam bi fotoğraf tutkunuyumda. Bu aralar yarı prof. bi makine var elimde öğrenmeye çalışıyorum.

yok canım degil
giirişte yanlış işaretlemiştirkaydirigubbakcemile3
]

ayrıca buluşmaya kadar ögrende
güzel güzel fotomuzu cekersin
en önemlisi nasıl zayıf gösterilir onu ögrenirsen benim için süper olursırnaşık şey

Face ime baksan orda var çektiklerim oğlanı çektim bol bol. Öğrendim sayılır ;)

msn adresini girdim bulamamıştım seni:uhm:
sen beni msn adresimden kaydet

hayır fotografcı derken super fotograflar cekmeyı sevıorum kendımı o sekılde gormek ıstedıgım ıcın ole yazdım :D

Herkes bi yazsında canım ortak bir karar verelim yer ve tarih konusunda ama kesin buluşalım.

kızlar buluşma iyi olur havalar cok güzel
ama haftaya bulusalım bence benim annemler gelecek bu hafta samsundan opuyorumnanaktan
haftaya p.tesi salı farketmez ne zman isterseniz görüşelim benim için yer hiç farketmez a.s.

keşke gelebilme imkanım olsa ama mardinden geliş gidiş biraz zor oluuurr

aa mardindemisin ne güzel bizde istiyoruz oraları gezmeyi aslıyla kaydirigubbakcemile5
ne kadar sürüyor diyarbakır mardin arası yolculuk bilmiyorum ama erken bulusulursa 12-1 gibi geri dönmen kolay olabilir canım a.s.

arkadaşlar aman yakın olsun ben gelemem yoksa lojmanlarda oturan varsa beraber gitsek keşke ben hava lojmanlarındayım bu hafta olsun hemen buluşalım :))

ohh maşallah bayagı warmışız..ama yer we zaman konusunu bi an önce belirlemek gerek..hafttasonu olmasını isteyenler cogunlukta galiba...parkorman kalabalık oluyosa ..ayse san parkı olabilir..ama oraya gidiştede ancak mega center önünde inip yürüyecez galiba ..zor olmazmı ulasım..bence bebekli olanları falan da düşünürsek ofiste bi yer daha uygun olur..ya da dagkapı da galeria bitişiğindeki park ta olur.warsa alternatifleriniz paylasın ona göre ortak bi yer belirleyelimm..

Mega center dan yürünmez canım Ayşe Şana çok uzak kalır. Ama bebeklilerimiz zaten Ayşe Şana yakın yada arabalı. En uygun orası gibi görünüyor şuan.

aa mardindemisin ne güzel bizde istiyoruz oraları gezmeyi aslıyla kaydirigubbakcemile5
ne kadar sürüyor diyarbakır mardin arası yolculuk bilmiyorum ama erken bulusulursa 12-1 gibi geri dönmen kolay olabilir canım a.s.

evet gezilecek bir şehir mardin 1:30 dk fln sürüo yol ama insanın aracı olmayınca ne yol bilion ne yordam zor oluyor

Back