• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır'da HDP mitinginde iki patlama

Zehir gibi bir nesil geliyor hem zeki hem vicdanlı, herşey çok güzel daha doğrusu olması gerektiği gibi güzel olacak buna inanıyorum ben
Türk halkı çok inançlı ondan kaybediyor,ama uyanıktır baktı yamuk yapıldı indirir sırtından

empati empati denmiş de ben bunlar yüzünden kumrular sokaktan geçerken ürperiyorsam bunlara da acımam. zerre acımıyorum, üzülmüyorum. elimde değil. hiç hümanist olamayacağım. insan sevgim yok. hem onlar alışıklar molotoflara bombalara. çocuklar da dahil.

empati empati denmiş de ben bunlar yüzünden kumrular sokaktan geçerken ürperiyorsam bunlara da acımam. zerre acımıyorum, üzülmüyorum. elimde değil. hiç hümanist olamayacağım. insan sevgim yok. hem onlar alışıklar molotoflara bombalara. çocuklar da dahil.
Kumrularda neden urperiyorsun ??

sizler bunu kan davası haline getirdiğiniz,ölen masum insanlar için acı duymadığınız ,insan sevginizin olmadığı için,parçalanan gencecik bedenler için oh olmuş dediğiniz için ,kısaca barış adına yapılan herşeye set çekecek kadar gözünüz karardığı için dua edin ,dua edinde bir gün o bombalar sizi bulmasın.
o savaşın devam etmesine sebep olan tepkileriniz,düşünceleriniz yüzünden yüzlerce masum daha ölmesin. sadece şanslı olmak için. dua edin.

Bunu hdp-pkk nın yapmadığına inananlarla sanırım bm heyeti suriyeye gittiği gün esadın kimyasal silah kullandığını düşünenler aynı kişiler olmalı.
Yahu bi düşünsenize bu kime yaradı. Tabi ki hdppkkya. Hem sempati oylarını arttıracaklar hem de eğer olursa ki barajı aşamazlarsa işte bize bomba attılar biz bunlarla mücadele edecez karşılık verecez yani terör estireceğiz gibi bir bahaneleri olacak.
Yalnız şu da var teröristlere üzülmedim diyenler size söylüyorum. Mitingde ölen insanlar terörist değil. Dün ben diyarbakırda olsam belki ben de giderdim bi bakıyım naapıcak şunlar diye. Hatta alanın ortasında değil trafonun olduğu yerde kıyıda köşede dururdum. Pkk yine kürtlere zarar verdi. En çok kürtlere zarar verdiler zaten. Bunlar teröristti üzülmedim diyenlere gerçek teröristlerin o çok sevdiğiniz tayyibinizin davul zurnayla haburdan geçirdiği, megri megri şovınu yaptığı ve en önemlisi bölünme için masaya oturduğu kişiler olduğunu hatırlatırım.

Gecmise bakip karsi taraftan nefret edilecekse, o zaman her iki tarafinda birbirinden nefret etmesi için cok neden var. Bu konunun cozumu karsilikli oh cekmek degil. Hdp ilimli bi tavir sergiliyor. Dunyadaki hicbir teror sorunu terorist gruplari gormezden gelerek cozulmuyor. Muhatap alindigi durumda cozuldugunu goruyoruz.

Bunlar teröristti üzülmedim diyenlere gerçek teröristlerin o çok sevdiğiniz tayyibinizin davul zurnayla haburdan geçirdiği, megri megri şovınu yaptığı ve en önemlisi bölünme için masaya oturduğu kişiler olduğunu hatırlatırım.
fft16_mf1981069.Jpeg

Bunları unuttu akpliler...
Şimdi iyi ki öldü diyorlar.
Iki gün önce de bunlara alkış tutuyorlardı.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Ne oluyorsa en çok oradaki halka oluyor. Saldırıda yaralananlarin ölenlerin pkkli olduğuna emin olsam zerre üzülmem. Ama doğudaki halkin tamamınin böyle olduğunu düşünmüyorum. Yazıklar olsun

Herşeye herkese rağmen barış bitsin artık bu savaş lütfen barışa sahip çıkalım bayanlanlar
Biz birbirimizi öldürürken birileri bizlerin kanıyla para kazanıyor.
Savaş cehaleti fakirliği yıkımı acıyı getirir
Üzülmemiş olabilirsiniz nefretinizde anlaşılır sizde anlamaya çalışın üzülmedim diyenler bugün dağda da olabilirdi nerde ve nasıl bir çevrede doğup büyüyeceğiniz sizin elinizde değil

sizler bunu kan davası haline getirdiğiniz,ölen masum insanlar için acı duymadığınız ,insan sevginizin olmadığı için,parçalanan gencecik bedenler için oh olmuş dediğiniz için ,kısaca barış adına yapılan herşeye set çekecek kadar gözünüz karardığı için dua edin ,dua edinde bir gün o bombalar sizi bulmasın.
o savaşın devam etmesine sebep olan tepkileriniz,düşünceleriniz yüzünden yüzlerce masum daha ölmesin. sadece şanslı olmak için. dua edin.
üzülmek zorunda mıyım oky? oh olmuş demek başka üzülmek, içinin yanması başka şey. ben sadece üzülmüyorum. oh olsun ne burada ne özel hayatımda hiç demedim. Yine de bana göre bu insanlar için masum demek zor.

bu saldırıyı yine kendi içlerinden aynı amacı taşıyan ama farklı yollar izleyen örgüt kollarının yaptığını düşünüyorum. kendi milletine acımayan bir oluşum. HDP'nin oylarını artıracak bir olay. ''bakın gördünüz mü bu insanların kendi milletini temsil etmesi bile yasak'' deniyor. ay canlarım ya. sanki mecliste 30 tane milletvekilleri yok. akp için de hdp için de ajitasyon politikasından başka bir şey yok.
ha evet dua ediyorum o bombalar bizi bulmasın diye, özel günlerde kızılay meydanında dolaşırken falan, ne işlek bir gün, tam patlatılacak bir gün deyip korkuyorum. :) neden acaba? patlatmak kimin tarzı.

üzülmek zorunda mıyım oky? oh olmuş demek başka üzülmek, içinin yanması başka şey. ben sadece üzülmüyorum. oh olsun ne burada ne özel hayatımda hiç demedim. Yine de bana göre bu insanlar için masum demek zor.

bu saldırıyı yine kendi içlerinden aynı amacı taşıyan ama farklı yollar izleyen örgüt kollarının yaptığını düşünüyorum. kendi milletine acımayan bir oluşum. HDP'nin oylarını artıracak bir olay. ''bakın gördünüz mü bu insanların kendi milletini temsil etmesi bile yasak'' deniyor. ay canlarım ya. sanki mecliste 30 tane milletvekilleri yok. akp için de hdp için de ajitasyon politikasından başka bir şey yok.
ha evet dua ediyorum o bombalar bizi bulmasın diye, özel günlerde kızılay meydanında dolaşırken falan, ne işlek bir gün, tam patlatılacak bir gün deyip korkuyorum. :) neden acaba? patlatmak kimin tarzı.
herkesin tarzı oldu sanırım:KK64:

chp bu seçimden önceki performansını daha öncede sergileseydi bu günleri görmezdik,neyseki kılıçlar oğlu kendini aştı çabaladı sol olarak 100 de 30 ları buldu

chp bu seçimden önceki performansını daha öncede sergileseydi bu günleri görmezdik,neyseki kılıçlar oğlu kendini aştı çabaladı sol olarak 100 de 30 ları buldu
ne olacak sence cryptic :) koalisyon, tek iktidar? kim kimle koalisyon :d

Topicin hepsini daha okumadm fakat herkes burda nasil sasiriyor anlam veremedim. Insanlarin vicdansiz oldugunu daha yeni mi ögrendiniz? En basit Berkin için, Gezide nice ölen genç, gözlerini kaybedenler, yaralilari için neler, neler söylendi. Hatta Erdogan bile Berkinin cesedi sogumadan gidip annesini, babasini yuhlatmisti topluma.

Yani lütfen "bu kadar mi canilestik"? demeyin. Ülkenin basinda bu kadar vicdansiz insanlar olduguna göre, toplumunda vicdansiz olmasi sasirtmamasi lazim! :KK14:

Bir "insan" vardır bir de "vicdan sahibi insan" vardır. Bende verilen tepkilere şaşıranlara şaşırıyorum.

Aaa tabi siz haklısınız kızlar demirtaş efendi hep böyle sağduyulu bir insandır.dağlarda kamplarda edinmiş olmalı bu sağduyulu karakterini.kobani olaylarında halkı sokağa dökmek için yaptığı o kışkırtmalarda sağduyulu olmasından kaynaklıydı:KK14: Gözünü sevdiğimin TürkiyesiiiEn Büyük TÜRKİYE bu terör örgütü üyelerine de sağduyulu diyen birileri var artık.daha neye şaşıralım ki?

Back