Diyanet yine fetva verdi: Nişanlılar baş başa kalmasın!

KAyseri de nişanlısı ile aynı odada görüştürürler kızı ama yanlarında erkek kardeş olur bacısını korumak için :)

o değilde, diyaneti dikkate almayanlar bu haber sizi neden bu kadar rahatsız etti ,her halükarda dinlemiyor sunuz ki zaten :cool:diimi

S Sargoz kuzum neden sürekli özürdiliyorsun :KK34:

Görmedim tabi de duydukların bu yönde. Annem ve babam da birbirlerini nişanlanacakları gün görmüşler.

Dini yönden doğrudur, yanlıştır tartışamam. Ama bana göre ters. Evleneceğin adamın elini tutmadan, öpmeden koklamadan evliliğe karar verilmez, verilmemeli bence. Düşünsene ya kokuşuk bir adam çıkarsa karşına, bir ömür geçer mi ablam?
aynen benimkiler de öyle.
zaten ben bu adamı istemem diye söz hakkı yokmuş anamın.
Şansına babam iyi bir adam çıkmış

tamam kusura bakmayın ama siyaset bölümünde bi grup var hep aynı isimler bunlar asıp kesiyor söz söylüyor biz bir sey desek neler duyuyoruz malesef noktalama işaretiyle aram iyi degil ama gercekten anlamak isteyen (hakversinler demiyorum ) anlar ki bu forumda annelğime bile laf vuruldu zamanında ne zaman bu bi kaç kişi dışında yorum yapanlar olsa bi belaltı vurma alay dalgay alma mevzusu hasıl oluyor neyse huzurumu bozmak istemiyorum zaten gercekten vicdanlı ve objektif olarak bakanlar ne dediğimi anladılar zaten herkese hayırlı akşamlar

Evet doğru. Diyanetin amaci dinin kurallarini anlatmaktir. Tabiki fetva verecek. Uymak isteyen uyacak, uymak istemeyen uymayacak. Belki bu fetva vesilesiyle bazi insanlar hataya dusmeyecek..
Din bilgisi dogmatiktir, tartisilamaz..

o değilde, diyaneti dikkate almayanlar bu haber sizi neden bu kadar rahatsız etti ,her halükarda dinlemiyor sunuz ki zaten :cool:diimi

S Sargoz kuzum neden sürekli özürdiliyorsun :KK34:
yıprandım çünkü buraya ne zaman yorum yazsam fikirlerime karsı bi tutum sergileniyor tamam hak verme o zamanda cevap yazma yorumumu görmezden gel madem

Ben nişanlımla görüşürken erkek kuzenlerimle beraber gitsem dönecek geyik muhabbetinden adamla konuşamam :KK70:
üniversitede küçük yerlerden gelen kızların serbest kalınca nasıl kabak çiçeği gibi açıldıklarını gördük.
fetva filan hak getire
herkes bildiğini okur

yıprandım çünkü buraya ne zaman yorum yazsam fikirlerime karsı bi tutum sergileniyor tamam hak verme o zamanda cevap yazma yorumumu görmezden gel madem

gripten şu an algılayamadım o_O bu kısmı bana yazmadın sanırım ancak sorayım yine de

artı ne takıyosun kafana geçen beni elerine bi geçirdiler bi geçirdiler abovvv:-):-)

gripten şu an algılayamadım o_O bu kısmı bana yazmadın sanırım ancak sorayım yine de

artı ne takıyosun kafana geçen beni elerine bi geçirdiler bi geçirdiler abovvv:-):-)
sözüm sana degil ya bi parti hakkında yazarız koyun oluruz egitimsiz oluruz cahil oluruz dinle ilgil yazarız yobaz oluruz ne yapak ya ÖLEK Mİ

Yahu forumun olayı bu güzelim. Sen bişey yazarsın, ben karşı görüşteysem desteklemediğimi ve nedenlerini yazarım, aynı görüşteysem desteklediğimi ve ekstra düşüncelerimi yazarım. Forum böyle bişey, sen yazacaksın, biz yazacağız iletişim kuracağız. Belki geyik çevireceğiz, belki tartışacağız. Bu siteye giriyorsan bunları kabul edeceksin.

Bir dokun bin ah işit dedikleri bu olsa gerek. Yeter bence, abartma.

sözüm sana degil ya bi parti hakkında yazarız koyun oluruz egitimsiz oluruz cahil oluruz dinle ilgil yazarız yobaz oluruz ne yapak ya ÖLEK Mİ
estağfurullah.
saygı çerçevesinde tartışılabilir.
fikirler çatışır tabii ki.Herkes aynı olsaydı hayvandan farkımız kalmazdı.
Bizi biz yapan farklılıklarımızdır ama tabi saygıyı kaybetmeden.

X