Selam kızlar Öncelikle bu topicin "Göbeğini ve Basenini Eritmek İsteyenlerin Yarış Alanı" topicindeki yarışmaya ara verildiği için açıldığını bildirmek isterim.Eğer oradaki yarışma tekrar başlayabilirse çok daha büyük çaplı olacağından o topicde yarışmak daha mantıklı olacaktır.
Bu topicin olayı şudur;
Ben bu topici vücudunu mükemmelleştirmek isteyen bayanlar için açtım.Yayvan kalçalardan,hamile göbeklerinden,inek basenlerinden,sarkık göğüslerden,selülitlerden el ele vererek,yarışarak,birbirimizi motive ederek kurtulmak için.Olayımız kilo değil olayımız ölçüler.
Bu topicin formatı ve kuralları şunlardır;
*Ekibimin üyeleri günlük egzersiz menülerini paylaşmalıdır.
*Başlangıçta ve 1-2 hafta sonra alınacak sonuçlarda ölçülerini bildirmelidir.
*Herkes egzersiz programını yapmalı ve bildirmelidir.
*Günlük yoklama alınır ve 3 gün üst üste gelmeyen üye ekipten malesef atılır.
*Haftada bir üye listesi beyanı, 1-2 haftabir üyelerin ölçülerinin beyanı tarafımca yapılır.
*Burada yayvan kalçalardan,hamile göbeklerinden,inek basenlerinden,sarkık göğüslerden,selülitlerden kurtulmak için hertürlü teknik önerisi paylaşılabilir.(egzersizler,kürler,maskeler,masajlar,çaylar vb)
*Herkes programına başlarken ve ilerleyen zamanlara ait bikinili veya tamemen tek renk dar-ince kıyatlerle çekilmiş fotograflarını paylaşabilir,paylaşmalıdır.
*Dsiplinli, motive edici ve takım ruhu ile davranmanızı rica ederim.
*Katılmak isteyenler bizzat bana bildirmelidirler.
Sevgiler
Bu topicin olayı şudur;
Ben bu topici vücudunu mükemmelleştirmek isteyen bayanlar için açtım.Yayvan kalçalardan,hamile göbeklerinden,inek basenlerinden,sarkık göğüslerden,selülitlerden el ele vererek,yarışarak,birbirimizi motive ederek kurtulmak için.Olayımız kilo değil olayımız ölçüler.
Bu topicin formatı ve kuralları şunlardır;
*Ekibimin üyeleri günlük egzersiz menülerini paylaşmalıdır.
*Başlangıçta ve 1-2 hafta sonra alınacak sonuçlarda ölçülerini bildirmelidir.
*Herkes egzersiz programını yapmalı ve bildirmelidir.
*Günlük yoklama alınır ve 3 gün üst üste gelmeyen üye ekipten malesef atılır.
*Haftada bir üye listesi beyanı, 1-2 haftabir üyelerin ölçülerinin beyanı tarafımca yapılır.
*Burada yayvan kalçalardan,hamile göbeklerinden,inek basenlerinden,sarkık göğüslerden,selülitlerden kurtulmak için hertürlü teknik önerisi paylaşılabilir.(egzersizler,kürler,maskeler,masajlar,çaylar vb)
*Herkes programına başlarken ve ilerleyen zamanlara ait bikinili veya tamemen tek renk dar-ince kıyatlerle çekilmiş fotograflarını paylaşabilir,paylaşmalıdır.
*Dsiplinli, motive edici ve takım ruhu ile davranmanızı rica ederim.
*Katılmak isteyenler bizzat bana bildirmelidirler.
Sevgiler