• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Dita Von Teese 'in Düğünü ve Gelinliği

Ay o adam neydi öyle, kendimi bir an o kadının yerine koydum da.. Allah vermesin.. kafamçokkarıştı

ikiside birbirini bulmusmuslar aslinda
benim dudugum o adamin kaburgalarini aldirtdigiydi
zaten insan gibi diilki gözlerde lens o makyaji giyinisi ürkütücü

bende ismi okuyunca nerden tanıdık geliyor diyoruum :)

bu kadın eurovision da almanyanın parçasında striptiz yapmıştı, daha doğrusu yapamamıştı :)

ama model güzelmiş Allah için

ayyy ben o adamdan korktum kızlar
drakula gibi bişey ya
farklı bir çift olmuşlar ama
sonu gelmemiş
kesin boşanma sebebleri
adam kızı ısırmıştır

resimler çok orjinaaal ,paylaşımın için teşekürleeer..
ben ikisinede bayılıyoruuuum,
keşke ayrılmasalardı amaa çocukları nasıl bişey olurdu çok merak ediyorum,,,,

benimde hayalim hep SİYAH GELİNLİK giymektiii ammaaa böyle bir damat bulamadığımdaan beyaz giydiiim:))

bunlar kesin düğünde kırmızı şarap yerine kam içmişlerdir hehehehe satanist hepsi bence öğğğğğğğğğğkkkkkkkk

Ya ben o Marilyn Manson'dan cok korkuyorum.Karsima cikarsa aklimi kaciririm galiba.Üc harfliler geldi zannederim kesin.Aman onu Allah karsima cikarmasin.uuuuuuuuuu

evet bence de dita von teese çok güzel bir bayan.farklı alımlı. makyajı da kendisine çok yakışıyor.
düğünün ortamına bakarak söylemek gerekirse gelinliği de çok orjinal gelmedi bana.

iğrennnnnnç hele dağmat ööööggggggg bunlar ne yaaa neresi orjinal resmen kırık bunlar ayyyyyyy

elbisenin rengi hoş
ama o zombiye benzeyen adam eşi mi kim o? kim olursa olsun çokkkkkkkkk iğrenç gözüküyordu
Eski Romada gelinliklerin rengi sarıydı. Gelinler yine sarı renkte peçe takıyorlardı. Peçe evli ve bekar kadınları ayırt ediyordu. Ortaçağlarda ise gelinliğin rengi üzerinde pek durulmadı. Kumaşın kaliteli ve gösterişli olması daha önemliydi. Herkes en iyi elbiselerini giyiyordu, renk de herkesin kendi tercihine göreydi.

Beyaz gelinlik adetinin yaygınlaşması 16. yüzyılda olmuştur. Bu yıllarda kraliyet ailesi gelinlerinin gümüşi renkte gelinlik giymeleri gelenekti. Kraliçe Viktorya bunu reddetti ve beyaz gelinlik giymekte ısrar etti.

Bundan sonra İngiliz ve Fransız yazarlar, beyaz rengin masumiyetin simgesi olduğu konusunu işlemeye başladılar. O dönem ahlakına göre bekaret evliliğin vazgeçilmez koşulu olduğu için beyaz gelinlik adeti tuttu. Evlenirken beyaz giysi giymek genç kızların bekaretlerini topluma ilan etmelerinin vasıtası oldu.

Gelinlikle ilgili bazı batıl inançlar da var. Bunlara göre gelinin gelinliğini bizzat kendisi dikmesi, damadın düğünden önce gelini gelinlikle görmesi, gelinin gelinliği düğünden önce giymesi uğursuzluk getiriyor

Back