• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Dita Von Teese 'in Düğünü ve Gelinliği

aşk olsun yani kızlar ben Marilyn Manson enişteyi çok severim:tomato:

yani şarkılarını müthiş coverları var delikafaduldenama bazı kliplerini seyredemiyorum bile korkuyorum valla sadece şarkıları dinliyomşutarafagitti

Dita güzel kadın bence ama gelinliğini beğenmedim ı-ıh

aşk olsun yani kızlar ben Marilyn Manson enişteyi çok severim:tomato:

yani şarkılarını müthiş coverları var delikafaduldenama bazı kliplerini seyredemiyorum bile korkuyorum valla sadece şarkıları dinliyomşutarafagitti

Dita güzel kadın bence ama gelinliğini beğenmedim ı-ıh

doğru canım coverları iyidir çılgın eniştemizin
bilhassa sweet dreams cover'aına bayılırım ben ama korkunç görünüyor işte bilinçli olarakkaydirigubbakcemile3

doğru canım coverları iyidir çılgın eniştemizin
bilhassa sweet dreams cover'aına bayılırım ben ama korkunç görünüyor işte bilinçli olarakkaydirigubbakcemile3

aynen canım sweet dreams ve personal jesus ha bir de halloween süper :lepi:

ama galiba boşandılar bunlar Marilyn eniştenin şimdiki zevcesi de acayip güzel hoş bir kadın. kaydirigubbakcemile3

Dita nın epey hayranı varmış gerçekten tarzını beğenenler bayağı fazlaymış benneyaptımki

yaa adam sıkı rock çı ee heralde mütaasıp düzgün bi hatun almıycaktı....bunlar bizim gibi düşünüp beyaz giyeyim demiyorlarki...çok havalı ve değişik olmuş.model güzelmiş...18yy kraliçelerin cicilerinden..beyazını giyseymiş keşkem...tuh tuh:)

şatolara özel bi zaafım var ona sözüm yok ta
bunlar aynı çizgi film karakteri gibi ama ürkütücü cinsinden..
çok tuhaflar..

bu da magazin kısmı, tek rakibimiz uçankuş-tatlicadiarzu-

2001'de tanıştığı Marilyn Manson ile kısa zamanda sevgili olmuştu. 28 Kasım 2005' te Alman sanatçı Gottfried Helnwein' ın irlanda' daki evinde Manson ile evlendi. Kedileriyle beraber yaşayan çift Marilyn Manson' ın yeni bir kızla beraber olması yüzünden çatırdadı ve 2007' de çift ayrıldı.

bu helnwein irish castle ROSE RED KONAĞI değil mi yanii o filmdeki yer değil mi
adam kendine yaraşır bi yerde düğün yapmış yanii cidden korku konağıkaydirigubbakcemile3

:roflol:vışşşş dıkandım dıkandım hayyy yavvruum başka goca mı yoktu sana yakmış kendini güzelim kızdelikafadulden neyse zararın neresinden dönülse kardır geçmiş olsun diyelim bu arada adamın gözü mü fırlamış ne o öyle takma boncuk gibi hoş boncuğa haksızlık etmeyelim :roflol::roflol::roflol::roflol:

bunlar da benden olsun;
biri evrim geçirmeden önceki hali,
diğeriyse makyajsız hali :tomato:

bu ablamız iyi bir sitiprzcidir:utangac: yanlız ben gelinliğe bittim modeli rengi fena tamam cesaret istiyo ama kılişe olmaktan iyidir bene eniştezaten ayrı bir dava tek sevme sebebim johnny deep'in yakın arkadaşıdırsüprizzzzz bide bu hatunun kızlar belinin inceliği beni hep düşündürmüştür çok incedir yahuuu gerçek olamicak kadar ince ve güzel:kızgın:

bu ablamız iyi bir sitiprzcidir:utangac: yanlız ben gelinliğe bittim modeli rengi fena tamam cesaret istiyo ama kılişe olmaktan iyidir bene eniştezaten ayrı bir dava tek sevme sebebim johnny deep'in yakın arkadaşıdırsüprizzzzz bide bu hatunun kızlar belinin inceliği beni hep düşündürmüştür çok incedir yahuuu gerçek olamicak kadar ince ve güzel:kızgın:

beli ince çünkü hatun sürekli korse takıyor
sonuç da çok güzel tabi
ama o korseler bu seferde kalçaları acayip şişiriyor..
dengeyi iyi sağlamak lazım o nedenle

bakın mesela

ditavon1.jpg

ditavon2.jpg

vonteeseDM1802_228x545.jpg

Back