- 5 Nisan 2015
- 399
- 212
-
- Konu Sahibi deusarebeld
Merak etmeyin bence hiç insanlarla sağlıklı iletişim kuramayan, tek odak noktası kendi olan bi insanım. İlerde de avukat olucam bu halde düşünün durumun vahimliğini..Aa çok enteresan bi hastalikmisçok merak ettim seni
Tamam bunda sıkıntı yok olunabilir ama benimkileri gereksiz buluyor doktorlar ve dediğim gibi biriyle konuştuktan sonra aynada hatalarıma bakıyorum uç olan şey buBu dediklerin çok uç şeyler değil ki.. Ben de meme büyütme ameliyatı oldum. Bunun yanında dudak, burun, göz, bacak yaptıran arkadaşlar da var burda, beğenmiyorsan senin kararın.. Hastalık olarak bakma buna..
Estetik ameliyatların bir çoğu zaten gereklilik adı altında yapılmaz, estetik görünmek amaçlı yapılır. Benimki zorunluluktu ama diğer fikre de saygı duyarım.Tamam b
Tamam bunda sıkıntı yok olunabilir ama benimkileri gereksiz buluyor doktorlar ve dediğim gibi biriyle konuştuktan sonra aynada hatalarıma bakıyorum uç olan şey bu
Nickleri karistirdin sen :)) o nick konu sahibine ait değil kiöyle sordum öyle bi video var belki biliyosunuzdur 3 dedenin banyoda yaptıkları bu videonun altında da inci sözlükteki yazarlar "açmayın dedeler var" yazardı hep. internete açmayın dedeler yazarsan bulabilirsin
öyle sordum öyle bi video var belki biliyosunuzdur 3 dedenin banyoda yaptıkları bu videonun altında da inci sözlükteki yazarlar "açmayın dedeler var" yazardı hep. internete açmayın dedeler yazarsan bulabilirsin
Benlerim tekrar çıktı daha küçük bi halde. Dünyam mahvoldu resmen üstelik doktorum şehir değiştirmişti. 30 tane plastik cerraha mesaj attım benlerin tekrar çıkması normal mi şimdi napıcam tekrar iz kalacak diye. Hatta kk ya iki tane konu açtım bununla ilgili yardımcı olun lütfen diyeçok ilginçmiş
ozaman mesela bir yerini beğenmedin estetik yaptırdın
sonar belki onuda mı beğenmeyeceksin acaba
yani sonu yok gibi birşeymi
benlerini aldırdığında iyileştinmi yoksa tekrar bir kusur buldunmu
Burdada bulamadım tekrar beni çıkan insan hatta yokmuş. Çok zor bi ihtimalmiş tekrar çıkması o da benim gibi takıntılı birine geldi. Allah beni bu hastalıgmla sınıyor diye düşündüm. Benler de tam yüzümün ortasında zatençok ilginçmiş
ozaman mesela bir yerini beğenmedin estetik yaptırdın
sonar belki onuda mı beğenmeyeceksin acaba
yani sonu yok gibi birşeymi
benlerini aldırdığında iyileştinmi yoksa tekrar bir kusur buldunmu
Bende ne diyor anlamadım ne var nickimde diye düşündümNickleri karistirdin sen :)) o nick konu sahibine ait değil ki
Evet aklımda var öyle kesitler birilerinin dış görünüşümle ilgili söylediği her olumsuz sözü hafızama kazıyorum ilkokuldakileri de hatırlıyorum malesefBen sizde ki sorunu tam algilayamadim ciddi bir özgüven eksikliği mi yoksa mükemmeli arama durumu mu çözemedim.ancak fobi dış görünüş odaklı olsa bile bu görünen kısmı bence.
çok Freud'ca olacak ama çocukluğunuzda dış gorunusunuz sebebi ile başlayan ve sonrasında sizde ciddi güven eksikliği yaşatan bir olay mi yasadınız?
Çok vahimmiş gerçekten; bir şekilde yardım almalısınız. Düşünsenize insanlar ölüyor ve bu yaşlanınca olacak diye bir şey yok. 20 sinde de 30 da ölebilir insan. Hadi sırf bir yerinize takıksanız, düzelttirin geçin diyelim de, durmadan kendinde kusur bulmak, her hali, davranışı, konuşması ile insanlardan onay, kabul, beğenilme beklemek olacak iş değil.Dış görünüşüyle kafayı bozma demek yani. Plastik cerrahlardan çıkamıyorum. Sürekli plastik cerraha gidiyorum. Geçende de gözümün biri büyük biri küçük gibi geldi göz kapağı düşüklüğü sebebiyle göz doktoruna gittim. Göz doktoru görmedi bile ne oldugunu. Psikiyatra gitmem gerektiğini söylüyo çogu doktor. Gittigimde de sen çok güzelsin vs. Diyip gaz verme yöntemi kullanıyorlar işe yaramıyor yani. Sürekli ağlıyorum dış görünüşüm yüzünden biri kötü bişey söylerse mahvoluyorum. İnsanlarla iletişim çok zor kuruyorum.biriyle bişey konuştuktan Sonra aynanın karşısında aynısını tekrarlıyorum acaba beni nasıl gördü bi hatam oldu mu diye. Bi erkeğe aşık olamıyorum onun bana aşık olmasına aşık oluyorum resmen. Tek arzum beğenilmek hayattaki resmen. Dua ediyorum allahım benim gibi bi erkekle karşılaştırma beni diye. Çünkü bu tip insanların tek odak noktaları kendileri. Bu hastalıktan muzdarip olan varsa yardımcı olsun lütfen. Bilmeyen gerçekten empati yapamaz
belkide değilBurdada bulamadım tekrar beni çıkan insan hatta yokmuş. Çok zor bi ihtimalmiş tekrar çıkması o da benim gibi takıntılı birine geldi. Allah beni bu hastalıgmla sınıyor diye düşündüm. Benler de tam yüzümün ortasında zaten
Evet çok doğru dediniz tam anlamıyla ayırt edemiyorum gerçekten ve koskoca forumda daha biri bende de var bu hastalıktan demedi. Bi dert ortağı bulmak isterdim açıkçasıbelkide değil
silik bir iz gibi de olabilir belki büyütüyorda olabilirsin
yani demek istediğim o benler tamamen kaybolsaydı eğer
huzurlu olacakmıydın yoksa dahamı kötü olacaktın
belkide yerine başka bir kusurmu bulacaktın
eğer bu hastalık böyle bişeyse bu estetiklerin sonu olmayacak
ve sen ne güzel ne çirkin ayırt edemeyeceksin
belki benler çok yakışıyordu yada yakışmıyordu
öyleyse bu hastalıkta olan biri
bunu ayırt edemeyecek durumda demekki
ayyy çok soru sordum
O zaman ilk msjimda yazdığım gibi estetik ameliyatlara yok yere para ödeyip vücudunu yıpratmak yerine o parayi psikiyatristlere verip bu fobiden kurtulabilirsin.Evet aklımda var öyle kesitler birilerinin dış görünüşümle ilgili söylediği her olumsuz sözü hafızama kazıyorum ilkokuldakileri de hatırlıyorum malesef
Nickleri karistirdin sen :)) o nick konu sahibine ait değil ki
benim nickimi soruyor arkadaş sanırım. Yıllar önce almıştım inci sözlük yeniydi hatta o zaman. Dede videosuna da hastaydım kaldı öyle sonra burdaki nickim.
Dış görünüşüyle kafayı bozma demek yani. Plastik cerrahlardan çıkamıyorum. Sürekli plastik cerraha gidiyorum. Geçende de gözümün biri büyük biri küçük gibi geldi göz kapağı düşüklüğü sebebiyle göz doktoruna gittim. Göz doktoru görmedi bile ne oldugunu. Psikiyatra gitmem gerektiğini söylüyo çogu doktor. Gittigimde de sen çok güzelsin vs. Diyip gaz verme yöntemi kullanıyorlar işe yaramıyor yani. Sürekli ağlıyorum dış görünüşüm yüzünden biri kötü bişey söylerse mahvoluyorum. İnsanlarla iletişim çok zor kuruyorum.biriyle bişey konuştuktan Sonra aynanın karşısında aynısını tekrarlıyorum acaba beni nasıl gördü bi hatam oldu mu diye. Bi erkeğe aşık olamıyorum onun bana aşık olmasına aşık oluyorum resmen. Tek arzum beğenilmek hayattaki resmen. Dua ediyorum allahım benim gibi bi erkekle karşılaştırma beni diye. Çünkü bu tip insanların tek odak noktaları kendileri. Bu hastalıktan muzdarip olan varsa yardımcı olsun lütfen. Bilmeyen gerçekten empati yapamaz
belki vardır belli mi olurEvet çok doğru dediniz tam anlamıyla ayırt edemiyorum gerçekten ve koskoca forumda daha biri bende de var bu hastalıktan demedi. Bi dert ortağı bulmak isterdim açıkçası