- 5 Nisan 2015
- 399
- 212
- Konu Sahibi deusarebeld
Yüzüme küçük bi burun gitmez ama dudagı yaptırcamEstetik yaptırıcak param olsa bu hastalıktan şikayet edermiydim ki Burnumu tatliş bir burun yaptırırdım,dudaklarımı şişirirdim,kaşlarıma kontör yaptırırdım ipek kirpik taktırırdım
BEstetik yaptırıcak param olsa bu hastalıktan şikayet edermiydim ki Burnumu tatliş bir burun yaptırırdım,dudaklarımı şişirirdim,kaşlarıma kontör yaptırırdım ipek kirpik taktırırdım
Teşekkür ederm rahatlattı gerçekten yazdıklarınız bende kilomdan şikayetçiyim çok zayıfım. Şükretmek lazım dedigniz gibi. En zoru da sosyal fobi ama. Resmen ne konuştuguma odaklanamıyorum nasıl göründüğümü düşünmekten..Canım daha meslegine bile baslamamıssın hayatın öyle yogun olacak ki avukat oldugunda o zamanlar keske daha baska gecirseydi zamanlarımı dersin..Demesi kolay da deme ben de kilo konusunda senin gb takıntılıyım 47 kgken de kendimi begenmiyodum 71 kg oldum o zaman da .Dedimki 60kg oldugum zamanlar aslında cok zayıfmısın.Telefon vs konusunda yaşadıkların sosyal fobiden kaynaklanıyor insanlarla iliskilerini de bu rahatsızlık belirliyor zaten Ben bi süre hem diyetisyene hem psikiyatrist e gittim ilacları kullandigin sürece ve terapiye devam ettigin sürece iyi hissediyorsun. Sonra yine en küçük boşlukta kedi yavrusu gb vıyaklıyorsun :) Bu tür seyler yüzünden , vucuduma ettigim onca bilinçsiz diyet iskencesinden geriye kalan mide hastaligim,tedavisi olmayan bağırsak rahatsızlıgım ve sıkıntılarım..Keske kg şimdiki gb fazla olsaydı ama saglıklı olsaydım diyorum.Sosyal fobiye gelince ben de hala devam ediyor.hamileligimin yarısında sosyal fobim nüksetti ama yenicem kendim.
Bu kadar yazdım kısacası yaşadığın ana şükretmeyi,elinde olanlara şükretmeyi denemelisin. Önce sen kendini bütün iyi ve kötü özelliklerinle seveceksin ki hersey düzelsin hayatında..şu an senin yerinde olmaýı isteyen bircok insan olabilir..