- 5 Nisan 2015
- 399
- 212
-
- Konu Sahibi deusarebeld
bunu ilk defa duydum çok geçmiş olsum umarım doğru desteklerle durumunuzu düzeltirsiniz ve eminimki çok güzel birisinizdir üç günlük dünyada dert etmeye değermiDış görünüşüyle kafayı bozma demek yani. Plastik cerrahlardan çıkamıyorum. Sürekli plastik cerraha gidiyorum. Geçende de gözümün biri büyük biri küçük gibi geldi göz kapağı düşüklüğü sebebiyle göz doktoruna gittim. Göz doktoru görmedi bile ne oldugunu. Psikiyatra gitmem gerektiğini söylüyo çogu doktor. Gittigimde de sen çok güzelsin vs. Diyip gaz verme yöntemi kullanıyorlar işe yaramıyor yani. Sürekli ağlıyorum dış görünüşüm yüzünden biri kötü bişey söylerse mahvoluyorum. İnsanlarla iletişim çok zor kuruyorum.biriyle bişey konuştuktan Sonra aynanın karşısında aynısını tekrarlıyorum acaba beni nasıl gördü bi hatam oldu mu diye. Bi erkeğe aşık olamıyorum onun bana aşık olmasına aşık oluyorum resmen. Tek arzum beğenilmek hayattaki resmen. Dua ediyorum allahım benim gibi bi erkekle karşılaştırma beni diye. Çünkü bu tip insanların tek odak noktaları kendileri. Bu hastalıktan muzdarip olan varsa yardımcı olsun lütfen. Bilmeyen gerçekten empati yapamaz
Teşekkür ederim hayat gerçekten zindan oluyor böyle. Karşımdakine de kendime de umarım geçerbunu ilk defa duydum çok geçmiş olsum umarım doğru desteklerle durumunuzu düzeltirsiniz ve eminimki çok güzel birisinizdir üç günlük dünyada dert etmeye değermi
Sorun şu ki o zaman her yerimi değiştirmem lazım. Çünkü başkalarına göre kusur olmayan her yer sana kusurlu geliyor. Zaten estetik ameliyat olucam gögüs dudaktan. Ama çare bu değil ne yazık ki.o zaman içinden geldiği gibi yaşa
beğenmediğin yerlerine estetik yaptır
psikitayri işe yaramazsa başka ne çare bulunabilir ki
Devlet hastenesinde bi psikologa girmiştim o da binbir zorlukla. Uyguladıkları yöntem seni sadece övmek özgüven kazanmanı sağlamak oldgu için işe yaramadı haliyle.Hiç doğru düzgün bir psikiyatıra ve terapiste gittiniz mi? Anlattığınız durum narsisistik kişilik bozukluğunda görülen fobilerden biri gibi. Bunu mutlaka araştırın. Eğer bir kişilik bozukluğunuz varsa hemen terapiye başlamalısınız. Çok geçmiş olsun.
Güzellik çirkinlik boyutunda da değil pek malesef. Diger türlü kendini çirkin bulan herkes bu hastalıktan muzdarip olurdu. Mesela telefonda konuşmak dahi öyle. Acaba bir hata yaptım mı kötü konuma düştüm mü vs..Çirkin olsanız ne yazar? Güzellik bir erdem midir? Görünümünüz varlığınızın ne kadarını oluşturmakta? Dünyaya iyi görünmek için mi geldiniz? Elbette bir psikiyatrdan yardım almanız gerekir ama belki bu sorular üzerinde düşünmek iyi gelir.
Devlet hastenesinde bi psikologa girmiştim o da binbir zorlukla. Uyguladıkları yöntem seni sadece övmek özgüven kazanmanı sağlamak oldgu için işe yaramadı haliyle.
Şuana kadar hiç geçirmedim benlerimi aldırdım sadece. Seneye göğüs geçiricem ailemden gizli. Dudak da düşünüyorum. Buruna cesaret edemiyorum. Bi de komik olacak ama bacak dolgusu ve kaşlarımı kaldırtmayı düşündüm.Kafayı yemiş durumdaym. Estetik ameliyat çare değil onu biliyorumKaç defa estetik operasyon geçirdin?
Hayır küçükken msn nickimmiş ordan aklımda kaldı üye olurken yazdım inci ne alakanikiniz nerden inci sözlükten mi
öyle sordum öyle bi video var belki biliyosunuzdur 3 dedenin banyoda yaptıkları bu videonun altında da inci sözlükteki yazarlar "açmayın dedeler var" yazardı hep. internete açmayın dedeler yazarsan bulabilirsinHayır küçükken msn nickimmiş ordan aklımda kaldı üye olurken yazdım inci ne alaka
Bu dediklerin çok uç şeyler değil ki.. Ben de meme büyütme ameliyatı oldum. Bunun yanında dudak, burun, göz, bacak yaptıran arkadaşlar da var burda, beğenmiyorsan senin kararın.. Hastalık olarak bakma buna..Şuana kadar hiç geçirmedim benlerimi aldırdım sadece. Seneye göğüs geçiricem ailemden gizli. Dudak da düşünüyorum. Buruna cesaret edemiyorum. Bi de komik olacak ama bacak dolgusu ve kaşlarımı kaldırtmayı düşündüm.Kafayı yemiş durumdaym. Estetik ameliyat çare değil onu biliyorum