- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
-
Simdi nasılsınız aceba duzeldıniz mi banada endometrıosız teshisi konuldu amelıyat olmayı dusunuyorum bendeBen kendimi bildim bileli kafami duvara vuracak kadar olurum. Malesef hicbir doktor needenini soylemedi arastirmadi bile. Sonrasinda hamile kalmk istedigim icin doktoruma cok agrim oluyo adetken dedim o da bir test yapti endometriozis cikti ameliyat oldum odaklarim temizlendi o 6-7 ay hayatimin en guzel aylariydi. Hic agri cekmedim. Bir doktora gorunun cunku dogal yontemler flan hicbir ise yaramiyor
Aynen bugun yumurtlama gunum, bugun de agrili..doktorlar hersey temiz ise "yapi meselesi" seklinde aciklama yapiyorlar..komik. M Mihrimah Liya bu kardesimiz de ayni durumda. Yumurtlama doneminde adet gibi sanci cekiyoruz...Aynı durumdayımüstelik yumurtlama da ağrılı
Yaa... ben tek bende oluyor biliyorum. Çok feci oluyor yumurta zamanı. Öncesi ve yumurtlama. Yaa aslında doktorlar bana emar çekil dediler. Yumurtlama dönemi ve adet dönemi aşırı ağrım olduğu için. Bu kadarı normal değil endo olabilir dediler onun belirtisiymiş ama korktum çekilemedimAynen bugun yumurtlama gunum, bugun de agrili..doktorlar hersey temiz ise "yapi meselesi" seklinde aciklama yapiyorlar..komik. M Mihrimah Liya bu kardesimiz de ayni durumda. Yumurtlama doneminde adet gibi sanci cekiyoruz...
Ne yapiymis ama..
Ben cekildim ve temiz cikti, sizin de temizdir. Aciklama yapamiyorlar bunye meselesi yapi meselesi diyorlar ...bazi aylar daha az siddetli oluyor bazen ise aglatiyor.Yaa... ben tek bende oluyor biliyorum. Çok feci oluyor yumurta zamanı. Öncesi ve yumurtlama. Yaa aslında doktorlar bana emar çekil dediler. Yumurtlama dönemi ve adet dönemi aşırı ağrım olduğu için. Bu kadarı normal değil endo olabilir dediler onun belirtisiymiş ama korktum çekilemedimendometozis olan kadınlar yumurtlama ve adet dönemini çok ağrılı geçirirmiş.
arkadaşlar aynı durum bendede var , size cahilce yada anormal gelebilir ama araştırdığınızda doğruymuş diceğiniz bişey paylaşmak istiyorumKaslarinizi gevşeticek egzersiz yapin
Ve kan akışınızi duzelticek birseyler için
Sicak tutun kendinizi.
Aslinda iyi arastirilmali..
Fizyolojik degilse baska bir sebebi mutlaka vardir.
Asiri siddetli agri normal deģil.
Rahim damarlarindan kan akişindanda kaynaklanjyor
Ne mutlu size... inşaallah yoktur bende de ama korkuyorum.Ben cekildim ve temiz cikti, sizin de temizdir. Aciklama yapamiyorlar bunye meselesi yapi meselesi diyorlar ...bazi aylar daha az siddetli oluyor bazen ise aglatiyor.
Okudukça da korkuyorumBen cekildim ve temiz cikti, sizin de temizdir. Aciklama yapamiyorlar bunye meselesi yapi meselesi diyorlar ...bazi aylar daha az siddetli oluyor bazen ise aglatiyor.
Sizin de yumurtlama dönemi ağrılı mıarkadaşlar aynı durum bendede var , size cahilce yada anormal gelebilir ama araştırdığınızda doğruymuş diceğiniz bişey paylaşmak istiyorumgöbek düşmesi adet gecikmesi , adet döneminin ağrılı geçmesine , kanamanın azalmasına neden oluyormuş bunu internettende araştırabilirsiniz . Doktorlar bunu anlamıyor . Bende adet düzensizliği vardı ama doktorlar neden olduğunu bilemedi . Rahim filmim bütün testlerim temiz çıktı ama adet düzensizliğime doktorlar anlam veremedi . Göbek çevrem şişti su toplamıştı adetim düzensizdi derken göbeğimi yerine getirttim düzeldim yapacağınız tek şey sabah aç karınla göbeğinize parmakla dokunun atıyormu diye bir bakın
Evet maalesef ki...Aynen bugun yumurtlama gunum, bugun de agrili..doktorlar hersey temiz ise "yapi meselesi" seklinde aciklama yapiyorlar..komik. M Mihrimah Liya bu kardesimiz de ayni durumda. Yumurtlama doneminde adet gibi sanci cekiyoruz...
Ne yapiymis ama..
Uyarınız için sağ olun. Ama insan mecbur kalıyor ağrıya dayanılmıyor ki, mecburen içiyorumMerhaba,Konuyu tesadüfen gördüm. Dismenore diye bir adı olduğunu dahi bilmiyordum. Buraya şu nedenle yazıyorum.Bu sorun benim ablamda vardı. Her adet döneminde kusar,ancak serumlarla,iğnelerle ayakta durabilirdi. İlaç olarak aklınıza ne gelirse kullandı. Majezik,apranax fort vs vs . Ancak maalesef bu ilaçlar böbreklerine hasar verdi. Zaten kanama olan böbrekleri iflas etti ve şu an nakilli. Asla bu ilaçları kullanamıyor;çünkü yasak.Sadece parol kullanabiliyor. Nakilden sonra kadın doğumcuya gitti. Minik kistleri varmış.Onlar için ilaç verildi. Hala ağrıları olabiliyor. Ama size tavsiyem lütfen bu tip ilaçları çok sık kullanmayın.
Evet canım nolacak halimiz böyle? Ya ağlaya ağlaya yumurtluyorum, kıvranıyorum. Ne yapacağız böyle, biri bir çözüm bulup yazsaa.Aynen bugun yumurtlama gunum, bugun de agrili..doktorlar hersey temiz ise "yapi meselesi" seklinde aciklama yapiyorlar..komik. M Mihrimah Liya bu kardesimiz de ayni durumda. Yumurtlama doneminde adet gibi sanci cekiyoruz...
Ne yapiymis ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?