Dismenore (ağrılı adet kanaması)

sorma aynı sorun bende de var doktora gittim bir çok doktora bazı kadınlarda malesef durum böyle diyor.. her ay ölüm acısı yaşıyorum.. evlenirsin geçer dediler 7 yıl oldu evleneli hala aynı..

Ben kendimi bildim bileli kafami duvara vuracak kadar olurum. Malesef hicbir doktor needenini soylemedi arastirmadi bile. Sonrasinda hamile kalmk istedigim icin doktoruma cok agrim oluyo adetken dedim o da bir test yapti endometriozis cikti ameliyat oldum odaklarim temizlendi o 6-7 ay hayatimin en guzel aylariydi. Hic agri cekmedim. Bir doktora gorunun cunku dogal yontemler flan hicbir ise yaramiyor

sorma aynı sorun bende de var doktora gittim bir çok doktora bazı kadınlarda malesef durum böyle diyor.. her ay ölüm acısı yaşıyorum.. evlenirsin geçer dediler 7 yıl oldu evleneli hala aynı..
Aynen 2 yıl oldu evleneli ama geçme di bi türlü yataktan kalkamıyorum aynı zamanda yatamıyorumda

Çokkez gittim hiçbiri ümit mumu yakmadı herşey normal sadece düzensiz adet görüyorum ama ilaç kullanıyorum cyclo progynova yine de ölecekmişim gibi sancı çekiyorum

Benimde genc kizken cok agrim olurdu yatak dosek yatardim bulantida cabasi. doktora gittim doktor adet gununden 1 gun evvel agri kesici alirsan ve adet gununde de agri nkesici alirsan cok rahatlarsin demisti.oyle yaptigimda gercekten rahat geciriyordum.evlenince gecer diyenlere de hak veriyorum benim evlenince agrim gecti tamamen.

merhaba ben ilk adet olduğumdan beri hastanelik oluyodum
daha dün konu açtım hatta
sabah kusmayla uyanıp direk acile yetiştiriyolar bayılacak duruma geliydum 2 serum 2 iğne anca kendimdeydim.
acilde hep çocuk doğurunca geçer derlerdi. 18 yaşına gelince dayanamadım kadın doğuma gittim
doktor doğum kontrole başlattı
allahım bu nasıl mucize. bi kutu ilaçla dünyam değişti şükürler olsun
sebebini ise geçen günlerde öğrendim rahmim tersmiş bu nedenle böyle ağrı oluyomuş. ve bunun tedavisi yok ömür boyu böyle.

Dr ne yazık ki çekersin diyor ağrı kesici falan kullanamam çünkü hepsi kesiyor ne yapıcam biliyorum felç olmuşum gibi bacaklarım tutmuyor yürüyemiyorum

Evet 6 ay diane kullandım devam etmemi istemedi Dr yerine cyclo progynova reçete etti

Evlendim ama geçmedi doğum yaparsan geçer diyorlar bekliyorum inşallah bi meleğim olursa geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…