- 2 Eylül 2010
- 185
- 1
- 116
- Konu Sahibi Sevginingucu
-
hmm tebrikler canım güzel oldular mı
bu başlıgın takipcisiyim uzun zamandır
ama cem beye gidemedim,hala dişlerimin arası acık seyrek yani
ani gelişmeler vs almanyaya taşındık
şimdi inşallah yazın gitmeden buradan randevu alıp gider gitmez yaptırmak istiyorum
ama kaç gün sürer acaba??? ön üst 4 dişim seyrek sadece onlar yapılcak
istanbulda uzun süre kalamam memlekete gitmem lazım.
aklımdaki tek isim cem bey...görüşmedim ama nedense umut bağladım.
4veya6 diş için kaç gün git gel yapmam gerek acaba???
geçmiş sayfalarıda okudum yeni dişyaptıran arkadaşlar var lütfen resim koyarmısınız???
Cok guzel olmus.bol gulucuklu gunler dılerım..
Ekleyebilmişim
Fotonun büyük hali için üstüne tık tık
4 subata randevu aldim umarim hersey yolunda gider. Sevginingucu cok tesekkur etmek istiyorum sana, sen olmasan ben muhtemelen halen disci ariyo olucaktim.
Merhaba ;
Ben 17 yaşındayım pek sorun olmadığını söylesede çevremdekiler estetik olarak dişlerimi beğenmediğim için yaprak diş uygulamasını epey araştırdım ve yaptırmak istiyorum . Dişçimle görüştüm ve diş başına 450 tl istedi 4 diş yaptıracağım diğerlerinin yanında sırıtır mı kötü durur mu bilmiyorum . kaba ve büyük görünmelerinden korkuyorum ne yapmalıyım sizce sizler memnun musunuz yapılan dişlerinizden ? :)
Karar veremiyorum . tel tedavisi 2-3 yıl sürecek dedi üniversitede tel takmak istemiyorum .Ne yapacağım ben ya çok eğreti durursa eski dişlerimede dönemem ya şimdikinden kötü olursa . Off
Karar veremiyorum . tel tedavisi 2-3 yıl sürecek dedi üniversitede tel takmak istemiyorum .Ne yapacağım ben ya çok eğreti durursa eski dişlerimede dönemem ya şimdikinden kötü olursa . Off
Canım bence doktorla konuş ona göre yaptır. Ben 1 sene önce tel taktırdım ve bu ay çıkacak tellerim ve dişlerim çok güzel oldu, çok memnunum. Tabi doktor çok önemli. Üniversitede tel takmayı hiç düşünme önemli olan dişlerinin sağlığı canım ve hiç kötü görünmüyor hatta ben tellerime çok alıştım. Bazıları telleri farketmiyor bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?